дебитомер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
дебитомер
Здравейте колеги. Нещо ми се прецака дебитомера, някой да има идея дали въобще се поправят, нови каква цена са и дали има някой и втора употреба. Колата ми е е46-ца, 318и. На празен ход ми играеха малко оборотите, ходих на Елкон и се оказа че е от дебитомера.
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Абе какъв е тоя проблем с този дебитомер при тези Е46ци .И аз имам такава 320д .Как мога да разбера дали и моя не е добре.Какви са признаците ? Каква работа върши дебитомера?
Немисля че е нужно да пускам нова тема. Ако е възможно отговорете тук моля , а ако колегата пуснал тази тема пожелае, разбира се ще направя нова
Немисля че е нужно да пускам нова тема. Ако е възможно отговорете тук моля , а ако колегата пуснал тази тема пожелае, разбира се ще направя нова
дебитомер
Колата е '99г. При мен признаците бяха- играене на оборотите на празен ход и почти загасва колата.
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Това с играта на оборотите, по-скоро може да е от клапана за празния ход. Симптомите са примерно караш по магистралата дълго време на някакви обороти и като спреш на първия светофар и оборотите почват да скачат нагоре-надолу все едно леко я форсираш.
Ако дебитомера е развален по-вероятно няма да дава да се изфорсира до прекъсвач.
Ако проблема е в дебитомера, аз на мойта 316-ка го сменях, защото беше повреден и в Дунев ми взеха май беше 180 лв. за дебитомера. Твойта е със същият двигател, така че сигурно дебитомера е горе-долу същата цена.
Ако дебитомера е развален по-вероятно няма да дава да се изфорсира до прекъсвач.
Ако проблема е в дебитомера, аз на мойта 316-ка го сменях, защото беше повреден и в Дунев ми взеха май беше 180 лв. за дебитомера. Твойта е със същият двигател, така че сигурно дебитомера е горе-долу същата цена.
- Zlatex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бясно
- Мечтае да кара: по добри пътища
- Детайли за колата: Е61, 525D
6 мнения
• Страница 1 от 1