Някой да хвърли светлина по един въпрос !?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Абе ужас...
Явно има ентусиазъм човекът, което е похвално. Ама да имаше и малко по-добър вкус поне...

Явно има ентусиазъм човекът, което е похвално. Ама да имаше и малко по-добър вкус поне...

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
dizelboy написа:кво се лензите бе колата е станала много добре ,ама вие нали тука само стоктаджиии кво може се о4аква
Прави разлика между сток и фабрично зададен тунинг... като ///М например.... а не това "стъклопластово" чудо.... въпреки, че и на мен ми допада като форми... ма до там някъде само...
Mollov написа:dizelboy написа:кво се лензите бе колата е станала много добре ,ама вие нали тука само стоктаджиии кво може се о4аква
Прави разлика между сток и фабрично зададен тунинг... като ///М например.... а не това "стъклопластово" чудо.... въпреки, че и на мен ми допада като форми... ма до там някъде само...
Е то тунинга само в Мпакета ли е бе дееба майка му? Човек има виждане, прави нещо, кво е значението дали е от Мпакет, дали е стъклопластово и т.н.? Важното е да е красиво, сполучливо и интересно. А точно това е точно такова, колата поне на снимките изглежда, много добре, на живо може да е по-красива, може и по-зле да е. Но не всичко е М!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
М-пакета има нещо, което на тази кола и липсва - стил. Нямам против визуалния тунинг, виждал съм адски красиви неща, но тази кола вече не прилича на себе си. М... не... това не е красиво, сори.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
според мен колата се е получила изключително авангардно и интересно, не зная до колко елементите изглеждат пропорционално на живо и дали изработката е достатачно качествена откъм материали, боя, луфтове и тн,,,,но аз лично определено бих имал и такава кола....особено ако е с як двигател. Предполагам е боядисана жълта за да отговаря на идеята за тунингована кола, която да привлича вниманието...
А ако този тунинг е правен в БГ, и наистина е качествен мисля, че хората заслужават голямо БРАВО!!!! ако прегледате снимки тунинг от събитания в други страни, винаги има такива автомобили, и честнио казано тази ми харесва много повече от голф с фарове на астра с ангелски очи или капак дето слиза до бронята и кво ли не....
или :
http://www.mitucarstyling.dk/vare_pics/Restsalg32.jpg
А ако този тунинг е правен в БГ, и наистина е качествен мисля, че хората заслужават голямо БРАВО!!!! ако прегледате снимки тунинг от събитания в други страни, винаги има такива автомобили, и честнио казано тази ми харесва много повече от голф с фарове на астра с ангелски очи или капак дето слиза до бронята и кво ли не....
или :
http://www.mitucarstyling.dk/vare_pics/Restsalg32.jpg
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Абе яко се е получило, ама не мога да разбера защо не е черна 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
BFM написа:Абе яко се е получило, ама не мога да разбера защо не е черна
Защото не е задължително всяка кола да е черна...това беше идеал на мутрите за бмв в началото на '90-те...колата си изглежда екстра..евала на човека,който се е постарал над нея...всички храните колко зле и колко българско,но ако в долния десен край на снимката пишеше DTM или Jonsibal щяхте да викате уау и да се кефите и да се чудите как може да се здобиете с кит-а...когато някой от вас извади толкова пари,колкото въпросния човек и направи нещо подобно с колата си,тогава да коментира чуждите

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Много е красива.
Бронята отдолу само не ме радва, според мен не е в стила на точно този тип коли, но колата е добре.
И въобще не й трябва да е черна.
Макар че след това изказване
Ми идва да си допиша в подписа "мутра от началото на 90-те". Черното си е класически красив цвят. Все едно да кажеш "черните рокли са идеал на к**ва от началото на хилядолетието".
Както се казва в такъв случай:
- Искам БМВ тройка. Цветът няма значение, стига да е черен!
Бронята отдолу само не ме радва, според мен не е в стила на точно този тип коли, но колата е добре.
И въобще не й трябва да е черна.
Макар че след това изказване
това беше идеал на мутрите за бмв в началото на '90-те...
Ми идва да си допиша в подписа "мутра от началото на 90-те". Черното си е класически красив цвят. Все едно да кажеш "черните рокли са идеал на к**ва от началото на хилядолетието".
Както се казва в такъв случай:
- Искам БМВ тройка. Цветът няма значение, стига да е черен!
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
Колегите от Пловдив нещо ги кефи да преправят BMW.Първо Е30-ката.. сега и Е36..само,че тази е по-добре направена от Е30-ката 

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4