ЛАМПАТА ЗА МАСЛОТО

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Babuna master
Аватар

ЛАМПАТА ЗА МАСЛОТО

Мнение от mitak_o » 10 Окт 2007, 12:39

като малък бях чувал една притча , за лади и баби жужи. Та в нея се разказваше че като дадеш контакт моментално след като изгасиш двигателя , колкото по-бавно светне лампата на маслото - толкова по - добро било състояноето на лагерите - основни - билелни. До тук всичко добре - логично , но на мен лапата за маслото светва след минута и половина :shock: б*х тва налягане , нещо да не се е задръстило ?? Моля някой ако е правил или направи тоя експеримент да напише ко е станало :help:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Окт 2007, 12:43

:shock: :shock: :shock:
За пръв път го чувам това,но ми се е случвало да го правя и си светва веднага... :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 10 Окт 2007, 12:53

Вчера след 20мин. нормално каране го опитах това и повече от минута и пловина чаках да светне лампата . Може да ми заминава датчика :confused: Пробвай после като загасиш , след като спре да се върти мотора дай на контакт веднага . Мислех няколко секунди да са нормално преди да светне маслото, наскоро забелязах че се бави при мене
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от tisho_g » 10 Окт 2007, 20:07

колега и аз имам същия проблем но аз има и др проблем като запалягасне бавно и после след 1-2 минути както при теве

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 10 Окт 2007, 20:09

бреййй некво запушване има май май :roll:
Изображение

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 11 Окт 2007, 7:58

tisho_g написа:колега и аз имам същия проблем но аз има и др проблем като запалягасне бавно и после след 1-2 минути както при теве

Моята гасне моментално на топъл/студен двигател. :confused:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от tisho_g » 11 Окт 2007, 18:56

mitak_o написа:
tisho_g написа:колега и аз имам същия проблем но аз има и др проблем като запалягасне бавно и после след 1-2 минути както при теве

Моята гасне моментално на топъл/студен двигател. :confused:

значи при мен светва наи рано след 30 сек после паля но пак не загася веднага в 4удо съм се видял

Назад към E36