осветление интериор
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Ето го номера със цената за радост на клиентите
Ако ще ходите да си купувате кажете кога за да мина преди вас да не вземе да свършат

Ако ще ходите да си купувате кажете кога за да мина преди вас да не вземе да свършат

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
!!Asen_X написа:Дилян Пенчев написа:.....
Всичките описани от теб функции ги има на оригиналното interior light delay реле.
Бута се в буксата, която доста народ се чуди за какво е, защото я има всяка е30-ка. Намира се точно при говорителя откъм шофьорското място.
Самото реле ако го има фабрично е закачено на планката на модула за централното.
Уви, трудничко се намира, а и в повечето случаи се е скапало от влагата.
Явор ми даде едно такова преди време като мислехме, че е нещо за ел. стъклата. За съжаление вътре всичко беше клеясало та с триста зора един приятел го възстанови. Сложих го, работеше но нещо ми ебава ел. огледалата и не ми се занимаваше да търся къде по жиците е проблема. Засега съм го зарязал из кашоните.
Понеже в петък ще ходя в София до Военно-Медицинска Академия ако можеш и имаш възможност да се срещнем между 10 и 12 часа го донеси да видим какво толкова има в това реле.В случай че имаш възможност телефона ми е 0898 985586-Валентин.
Megasquirt & Megaview user
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
И аз това щях да кажа! Да му се вземе здравето на това реле и да почнем да вадим от конвейра 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
На мен ми е все едно здраво или повредено е.Аз като го отворя да го видя отвътре и му сваля схемата,тогава ще му мисля.Не вярвам да е толкова сложно отвътре.
Всъщност на мен не ми трябва да ползвам такова реле,защото моите лампи в купето са на средното положение-изключено.Обаче ако реша да си правя ще намеря схема.Още някога като имах "Москвич"(1988-1994 година) си бях направил на него такова реле за време.Гасеше лампите след 20 секунди.Имаше и фотосензор та през деня да не светят лампите,а само по тъмно.
Всъщност на мен не ми трябва да ползвам такова реле,защото моите лампи в купето са на средното положение-изключено.Обаче ако реша да си правя ще намеря схема.Още някога като имах "Москвич"(1988-1994 година) си бях направил на него такова реле за време.Гасеше лампите след 20 секунди.Имаше и фотосензор та през деня да не светят лампите,а само по тъмно.
Megasquirt & Megaview user
Ludmil написа:Само че ме притеснява една подробност - алармата.
За да включиш алармата ще трябва да изчакаш загасванването на лампите в купето..... !?!?!?!
С алармата няма проблеми ако ти се включва като мойта след като загасиш мотора и отвориш и затвориш вратата. Но дразнещото при мен е че имам и зумер

Един приятел си направи само осветление около ключалката с един светлинен датчик 1 диод и такова реле. Свети му само вечер по 20 секунди след като отвори вратата.

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2