Ха добре заварили....
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Гост
-
Ха добре заварили....
Аз малко съм се поразкрачил и в Е39 ,а сега и тука,ма нема да е за дълго!
По въпроса-от няколко дни се сдобих с Е61! Колицата е 2005та,комби*както личи от модела* , 525i с SMG скорости,черничка и е бъкана с екстри и красота!
Просто не мога да и се нарадвам....! Засега трудно се разбираме на немски,та да използвам случая и да питам запознатите-може ли да се смени гласовата система за команди от немски на английски-как,къде и ако знаете за колко!?! Също нещо не можах да засиля навигацията-имам некакъв диск ,ма май не е читав и така и не тръгна от Германия за насам-идеи от де да се сдобия с диск или да се инициализира ,за да тръгне!?!??Мисля ,че е с ДВД,щото тва иска,но пък има само една дупка за дискове,та не знам!
По въпроса-от няколко дни се сдобих с Е61! Колицата е 2005та,комби*както личи от модела* , 525i с SMG скорости,черничка и е бъкана с екстри и красота!

- s
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39
Първо да ти е честита придобивката със здраве да си я караш и ръчкаш и много безавариини километри да и се радваш на екстрите и красотата
ако е това което си мисля "гласова команда" трябва да го има като екстра мисля че камор правят такива модификации иначе би трябвало да има немски и английски базoво
за навигацията ДВД-то тррябва да има отделна дупка тук обаче немога да говоря със сигурност мисля че е в багажника или жапката
ако е това което си мисля "гласова команда" трябва да го има като екстра мисля че камор правят такива модификации иначе би трябвало да има немски и английски базoво
за навигацията ДВД-то тррябва да има отделна дупка тук обаче немога да говоря със сигурност мисля че е в багажника или жапката
- Гост
-
има английски на менюто,но гласовите команди ги разбира само н анемски,въпреки,че смених менюто,а и ми отговаря на немски! иначе другаде гнездо не намерих за диск-нито в калниците отзад ,нито в жабката! само тва на таблото е и е същото,където се слагат дисковете за музиката! а като запаля иска ДВД от менюто за навигацията....
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
я смг-та и в е60/е61 ли слагат ... незнаех ... интересно ...
за гласовата команда при всеки дилър може да си го смениш на английски ...
а за навигацията ако има само едно сд си мисля, че няма навигация ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Гост
-
Sharo написа:я смг-та и в е60/е61 ли слагат ... незнаех ... интересно ...
Слагат,слагат...

Явно ше скокна до Камор или Дару*то има ли някакво значение!????
А за нави мисля,че трябва да има,щото като запаля и си търси диска,а като слагах някакви в Германия и тръгваше да качва data,обаче нещо работата се запичаше!!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:Sharo написа:я смг-та и в е60/е61 ли слагат ... незнаех ... интересно ...
Слагат,слагат...! Много арна работа тва!
Явно ше скокна до Камор или Дару*то има ли някакво значение!????
А за нави мисля,че трябва да има,щото като запаля и си търси диска,а като слагах някакви в Германия и тръгваше да качва data,обаче нещо работата се запичаше!!
страна работа ... с един диск да е ...
а за смг-то няма спор и аз тука след безброй тестове скокнах на страната на смг-то ...
Няма значение дали ще е Дару Камор Мкар .... и т.н.,, вече всички са равни ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
купуваш кола на 2 год. а не си се запознал с нея преди да я вземеш
При всички случай си с МК4 и ДВД. Ориг. диск трябвало да е там, когато я купуваш. Избягвай да слагаш всякакви дискове, за да не загубиш навито после. Трябва да пише отгоре NAVI Professional или там каквото имаш. Поне това го пише в книжката като я купуваш. Ако искаш дай си ВИН-а да ти кажа каква нави имаш ... ама малко несериозно си подходил към автомобила си, което не бива ! 

Аз малко съм се поразкрачил и в Е39 ,а сега и тука,ма нема да е за дълго!
По въпроса-от няколко дни се сдобих с Е61! Колицата е 2005та,комби*както личи от модела* , 525i с SMG скорости,черничка и е бъкана с екстри и красота! Просто не мога да и се нарадвам....! Засега трудно се разбираме на немски,та да използвам случая и да питам запознатите-може ли да се смени гласовата система за команди от немски на английски-как,къде и ако знаете за колко!?! Също нещо не можах да засиля навигацията-имам некакъв диск ,ма май не е читав и така и не тръгна от Германия за насам-идеи от де да се сдобия с диск или да се инициализира ,за да тръгне!?!??Мисля ,че е с ДВД,щото тва иска,но пък има само една дупка за дискове,та не знам!
вземи научи немски бе зевзек

- Гост
-
- Sharo
- старши ентусиаст
-
има го в талона и ня лявото бомбе на предния хармортесьор
трябват т ипоследните 7 символа, които са 2 букви и 5 цифри
трябват т ипоследните 7 символа, които са 2 букви и 5 цифри

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Иво,честита да ти е машината
Дай някоя снимка де
Като се прибера от Банско в един момент,ще ти звънна да ме повозиш или пък направо на ЕКО-то да се видим и да се пофалиш
Комби,комби ..
На зимния тест драйв тук в Банско ,карах такава и ми хареса много - много повече от седана
Георги Пенчев

Дай някоя снимка де

Като се прибера от Банско в един момент,ще ти звънна да ме повозиш или пък направо на ЕКО-то да се видим и да се пофалиш

Комби,комби ..

Георги Пенчев
- Гост
-
Данке,Жорка...благодарско за пожеланията на всички!
Ше повоза-нема лошо! Още се опознаваме...
Малко трудно свиквам с ръчното превключване от волана-щото се замислям напред ли трябва да чукна,назад ли...! Ма и тва ше стане-иначе е много удобно и превключва доста по-бързо от нормалното автоматик!
Нямам време да снимам-сега трябва да отделя някой час само да ми пуснат навигацията и да я накарат да говори на английски....!
Ше повоза-нема лошо! Още се опознаваме...

Малко трудно свиквам с ръчното превключване от волана-щото се замислям напред ли трябва да чукна,назад ли...! Ма и тва ше стане-иначе е много удобно и превключва доста по-бързо от нормалното автоматик!
Нямам време да снимам-сега трябва да отделя някой час само да ми пуснат навигацията и да я накарат да говори на английски....!
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series