Zadni stopove za mugla ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Zadni stopove za mugla ?
Znae li niakoi dali triaa da svetiat i dvata zadni stopa za mugla ili samo desnia?Na men mi sveti samo deesnia i na edin priatel su6to!ako e taka kak da se napraviat da svetiat i dvata i dali vuob6te ima kru6ki i fasunga otliavo?
10x
10x

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
отг::Zadni stopove za mugla ?
Незнам точно но на моето Е30 си светят и двата за мъгла?
`86 BMW 316i
`86 BMW 316i
i na dvete mi BMW-ta sveti samo levia :-) i taka si beha ot Germania...
DaWolf

'91 E30 318is '83 E28 520iA
DaWolf
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
I pri men e samo ediniq . ot drugata strana daje nqma fasunka
kolata sa u4upi!
jenata umrq!
priqtelite izbqgaha!
Tova 4owe6ko li e ?
kolata sa u4upi!
jenata umrq!
priqtelite izbqgaha!
Tova 4owe6ko li e ?
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Zdraveite,spored naredbite na ZAPAD trqbva da svetqt samo levite STOPOVE za magla.Davashto orientir na patuvashtiq sled teb kade se namira osevata linja.Taka ce ot djasnata strana trjabva da lipsva krushka i fasunga.

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
На ме ми светят и двата, но не винаги - единия ми прекъсва. Моята е тройния стоп и на едно от легенчетата (мисля че лявото) му е леко счупена фасонгата точно за стопа за мъгла. Трябва да я сменям май, та затова за сега ту ми работи, ту не...
LandShark
'90 "316"
LandShark
'90 "316"

- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
pri men sveti samo levija sashto, tova za osevata linia zvuchi logichno
Freude am Fahren

Freude am Fahren
на мен ми светят и двата. Става въпрос за кола със двойния стоп. На пластмасите където са закрепени фасунгите и на двете имам фасунги, затова ми е чудно защо някои нямат фасунги на левите/десните... Мисля, че е възможно заради различните варианти на автомобила... за една държава - така, за друга държава - инак и т.н.
)

Ami i az pitah - za germania i Avstria specialno, triabva da ti sveti samo leviat stop za magla, ako ti sveteli i dvata ili samo desniat dori mojelo da te globiat solidno, zashtoto taka zablujdavash kolite zad teb:
- ako ti svetiat i dvata vodacha zad teb postoianno moje da se obarkva che spirash zashtoto kato svetiat i dvata mnogo napodobiavat stop svetlinite...
- ako ti sveti samo desnia pak choveka zad tebe moje da se zabludi che si mnogo po-nadiasno ot kolkoto e toi i pri po-gasta magla da se ozove v kanavkata/mantinelata, stremeiki se da zastane "zad teb"...
A sled kato se zachovarkahme iz temata iskam da kaja che na moiata E30-ka (troen stop) si ima fasunka za krushka i otdiasno , no prosto niaam krushka tam slojena (taka si ia vzeh ot ingolstadt :-) ).... Dokato na E28-cata niama fasunka otdiasno!! Naistina stranno.,..
DaWolf

- ako ti svetiat i dvata vodacha zad teb postoianno moje da se obarkva che spirash zashtoto kato svetiat i dvata mnogo napodobiavat stop svetlinite...
- ako ti sveti samo desnia pak choveka zad tebe moje da se zabludi che si mnogo po-nadiasno ot kolkoto e toi i pri po-gasta magla da se ozove v kanavkata/mantinelata, stremeiki se da zastane "zad teb"...
A sled kato se zachovarkahme iz temata iskam da kaja che na moiata E30-ka (troen stop) si ima fasunka za krushka i otdiasno , no prosto niaam krushka tam slojena (taka si ia vzeh ot ingolstadt :-) ).... Dokato na E28-cata niama fasunka otdiasno!! Naistina stranno.,..
DaWolf
Pri men - dvoen stop imam fasunka otdiasno, no ima edna plasmasova plastina na samia stop i tia traibva da se schupi za da moze da se postavi tam krushka. Probval sam da sloza krushka i sveti no ne moze da si vleze na miastoto s neia ...
Kolata mi e vnos ot Germania
Dancho
Kolata mi e vnos ot Germania
Dancho
При 318-ката имам фасунка само отляво а на 323-то имам и от двете страни!Странно......
На луната
С BMW колата
и да возя жената
На луната
С BMW колата
и да возя жената
Re: отг::Zadni stopove za mugla ?
DaWolf :
"- ako ti svetiat i dvata vodacha zad teb postoianno moje da se obarkva che spirash zashtoto kato svetiat i dvata mnogo napodobiavat stop svetlinite..."
Донякъде имаш право, защото стоповете за мъгла (според мен е по-правилно да се нарекат габаритни светлини за мъгла, щото светят постоянно, а не само при натискане на спирачка, ама няма значение) са на една линия със стоповете... но едва ли вечер или нощем като си включиш габаритите този зад теб си мисли, че постоянно спираш...
Но по принцип трябва да свети само левият.
"- ako ti svetiat i dvata vodacha zad teb postoianno moje da se obarkva che spirash zashtoto kato svetiat i dvata mnogo napodobiavat stop svetlinite..."
Донякъде имаш право, защото стоповете за мъгла (според мен е по-правилно да се нарекат габаритни светлини за мъгла, щото светят постоянно, а не само при натискане на спирачка, ама няма значение) са на една линия със стоповете... но едва ли вечер или нощем като си включиш габаритите този зад теб си мисли, че постоянно спираш...

Но по принцип трябва да свети само левият.
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Na men sushto mi svetiat i dvete dopulnitelni svetlini neznam zashto niakoi sa s edna svetlina no nai mnogo se draznia kogato niama magla i niakoi si e pusnal dopulnitelnite svetlini,adski drazni okoto taka che vi savetvam da gi izpozvate samo pri mugla za da ne vi spomenavat s "dobro" 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2