Вибрации в кормилното управление
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Вибрации в кормилното управление
Здравеите на всички колеги и ентусиасти!Имам един проблем които искам да споделя с вас и 6те се радвам на ва6ето мнение.Имам E36 M40B18 1990 .Притежавам автомобила то 7 месеца но я познавам от мн отдавна....проблема ми е когато ми се наложи да използвам спирачките се получават неприятни вибрации по волана и купето.Като наи вероятна причина си помислих че дисковете ми да криви и ги смених но.....не6тата са са6тите както преди....
Колата ми няма ABS и дисковете ми не са винтилирани...имам вибрации сами при намаляне....а не разбирам от какво.Новите дискове са
BREMBO.Предварително ви благодаря...

BMW MOTORSPORT
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Enslaving_Lecher написа:Криви джанти..
Балансирай гуми, ако и тогава няма подобрение, почваш окачването, като гледам годината на колата , ако нищо не е сменяно , бая работа ще ти се отвори.
Конкретно за твоя случай, най-вероятно е разбити накрайници на рейката и тампони на носачите, които са на "кайма"!
Преглеждаш също и шарнири , биалети, амортесьори...

Последна промяна Le Transporteur на 10 Окт 2007, 11:03, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Re: Вибрации в кормилното управление
GENA_E36 написа:Здравеите на всички колеги и ентусиасти!Имам един проблем които искам да споделя с вас и 6те се радвам на ва6ето мнение.Имам E36 M40B18 1990 .Притежавам автомобила то 7 месеца но я познавам от мн отдавна....проблема ми е когато ми се наложи да използвам спирачките се получават неприятни вибрации по волана и купето.Като наи вероятна причина си помислих че дисковете ми да криви и ги смених но.....не6тата са са6тите както преди....Колата ми няма ABS и дисковете ми не са винтилирани...имам вибрации сами при намаляне....а не разбирам от какво.Новите дискове са
абе пичове спрете да сменявате тия дискове бе.не разбрахте ли че тия вибраций в 99% от случаите са от втулките на носачите
Сагласен сам с казаното до тук......,но колата няма никакви луфтове по окачването...единствения луфт които мога да почувствам е ни6тожен и е в реиката.....колата е потдържана само с качественни авточасти по простата причина че самия Аз работя в такъв магазин и цените за мен са коренно различни,не правя компромиси за колата си.Предния собстяенник са6то бе6е като мен и колата е потдаржана само с качественни, части много години които е закопувал само от нас...така че чакам по сериозни отговори за моя проблем....благодаря 

BMW MOTORSPORT
Джантите ми са прави с балансирани гуми 195/65/15,не смятам,чепредните главини могат да са се изкривили за6тото не виждам как, и започвам да си мисля за някакав проблем в задната част барабани може би,ако някои от вас е имал подобен проблем нека да каже как се е справил с него...благодаря 

BMW MOTORSPORT
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
8 мнения
• Страница 1 от 1