Рейка

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i 98г.
Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW

Рейка

Мнение от Stennli » 10 Окт 2007, 1:36

Май ми замина рейката,ама може и някой от каретата на кормилния прът.Вечерта оставих колата на паркинга,ставам сутринта и бързам че закъснявам за работа и с пълен ляв и с газ си вземам първия завой,ама...така си останах на завой..без малко да се ботурясам. :confused: :confused: Не можах да върна веднага волана заради едно усилие което се получава на 10 и 2 часа от оборота на волана.Трябва да напъна волана за да прескочи някой зъб...предполагам че е на рейката,и после като го връщам пак под напън.Някой има ли идея как така колата си стой и на следващия ден така :shock: странното е че карам така вече 2 дена и забелязах че като мина през дупка и се оправя...до следващата.Някой има ли идея втулки на рейка,каре ли ще да е на кормилния прът.. :confused: или нещо друго?
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита :)
ИзображениеИзображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 10 Окт 2007, 6:58

Старата ми Е30-ка стана така , същите симптоми и беше карето на пръта някак си като клеясало беше разглобих го точно там където не се мърдаше разкарах всичко и пак и нямах повече проблеми ;)

На твое място не бих карал така , защото има вариант да ти излезе от шлиците я на пръта я на рейката и тогава.......................... , има го тва действителен случай с на едно момче Е30-ската , добре че се извади с 10км/ч :roll:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 10 Окт 2007, 10:19

каренце :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Назад към E30