Разлика в таблото с уредите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Разлика в таблото с уредите
Здравейте,
Вчера ми пристигна табло с уредите, и се метнах да го сменям. Смених го и първото нещо което ми направи впечатление че ABS лампичката свети постоянно, запалих колата и оборотите се качиха на 1550~1600 RPM(реално е на 750). Помислих че са ми пратили грешно табло от 4 цилиндрово а не от 6. Но сред скрите функции забелязах че таблото е за шестак(пък и продавача го подвърждава че колата е още пред него и да заповядам да я видя). Моята кола по VIN e 10.92(до 220 км/ч) а таблото е 10.96 с скритите 15 функции(до 250 км/ч). Прочетох че преди някои колеги с подобни проблеми са се опитвали по окабеляването да направят нещо но никой не е писал за резултатите.
Какво предлагате, може ли да се настрои това табло за моята кола или да търся друго ?
функция Н:2 че таблото е за 6 цилиндъра
функция Н:7 обороти на празен ход
п.п Иначе като направя теста всичко си работи и светва
Поздрави
Вчера ми пристигна табло с уредите, и се метнах да го сменям. Смених го и първото нещо което ми направи впечатление че ABS лампичката свети постоянно, запалих колата и оборотите се качиха на 1550~1600 RPM(реално е на 750). Помислих че са ми пратили грешно табло от 4 цилиндрово а не от 6. Но сред скрите функции забелязах че таблото е за шестак(пък и продавача го подвърждава че колата е още пред него и да заповядам да я видя). Моята кола по VIN e 10.92(до 220 км/ч) а таблото е 10.96 с скритите 15 функции(до 250 км/ч). Прочетох че преди някои колеги с подобни проблеми са се опитвали по окабеляването да направят нещо но никой не е писал за резултатите.
Какво предлагате, може ли да се настрои това табло за моята кола или да търся друго ?
функция Н:2 че таблото е за 6 цилиндъра

функция Н:7 обороти на празен ход

п.п Иначе като направя теста всичко си работи и светва
Поздрави
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
///M3-E36 написа:А може ли да ми разясните какви са тези скрити функции? И как се задействат на практика
прочети тук :http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=665335&highlight=#665335
и тук : http://www.digest.net/bmw/archive/v8/msg10838.html
и ще се справиш

ivan. написа:само за abs мога да кажа-даден е контакт без табло или без хубаво зака4ени букси
Мисля че не е от това колега(и аз в началото помислих че е от буксите), явно архитектурата е различна от по старите, като върна старото табло и АБС се оправя(изгасва си лампичката).

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Не вярвам да има кой знае какви разлики,
що не се обадиш на Явор да го разпиташ,той има човек дето ги прави таблата и не е скъпо
П.С.А как ми се иска кабел мамка му ма 400 пари
що не се обадиш на Явор да го разпиташ,той има човек дето ги прави таблата и не е скъпо

П.С.А как ми се иска кабел мамка му ма 400 пари

10 мнения
• Страница 1 от 1