ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН БМВ-СЪБОР /final version/

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Мар 2004, 7:23

DA WOLF написа:що се отнася до моето членство в клуба - никога не съм бил , не съм, и няма да бъда... явно има някакво несъответствие тука... нямам членски карти и подобни, не ми и трябват особено (пак без да звучи грубо :lol: )

Несъм те слагал аз в този списък, преди мен си в него така, че нямам наблюдения как си попаднал там... В празните квадратчета по принцип пише, кой колко пари е внесъл за всяка година. Членска карта имат хората, които са плащали - за информация. Ако има недоразумение - здраве да е, просто бях останал с друго впечатление за теб, но сега си го коригирах :idea:

Жив и здрав!

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 24 Мар 2004, 8:51

Интересува ме какава е сумата която трябва да внесе човек?
30% от колко?
Колко излиза целия събор на човек?
Говоря за спане и храна?
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 24 Мар 2004, 12:45

Член на клуба-това ми звучи ГОРДО :mha: :mha:
Тоя събор се очертава да е много посредствен и в случай на провал да очакваме ли оставки :?:
Според мене не е правилно на се пренебрегват мненията на хора,които са се регистрирали в тоя форум под номер 12,26,32....т.е. преди 2-3год.
-Такива са Роската,Да Уоуф,Булли,Аз.......да изброявам ли още :?:
Лично аз влизам все по рядко,защото напоследък чета за теми,които сме ги обсъждали в самото начало на сайта,но за новобранците е по лесно да отворят Google да постнат едно БМВ и темата е готова.
-Ако трябва ще направя същия форум в друг сайт,който да е само за ветераните,но там за да се регистрираш ще искам сканиран талона или номера на купето за да съм сигурен,че няма да има Сиери,Голфове,Яйца....и др.

Един безплатен съвет :!:
Променете си политиката на админ.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E30 316i, 318i Touring,E39 528i

Мнение от POISON » 24 Мар 2004, 13:03

Мисленно съм с теб :wink:
_POISON_

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Мар 2004, 14:03

Какви са тези негативни размисли .... знам, че нещата не изглеждат добре но нека не си изпускаме нервите и нека подкрепим организаторите ако не с някакви конкретни действия то поне с това да не им пилим кое как какво. Ако някой може да го организира по-добре - да е казал навреме и да се е заел.
Кой член и кой не няма никакво значение - всички ни обединява едно и също нещо и е добре да си го припомним....

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 24 Мар 2004, 15:35

///milko way написа:Член на клуба-това ми звучи ГОРДО :mha: :mha:
Тоя събор се очертава да е много посредствен и в случай на провал да очакваме ли оставки :?:
Според мене не е правилно на се пренебрегват мненията на хора,които са се регистрирали в тоя форум под номер 12,26,32....т.е. преди 2-3год.
-Такива са Роската,Да Уоуф,Булли,Аз.......да изброявам ли още :?:
Лично аз влизам все по рядко,защото напоследък чета за теми,които сме ги обсъждали в самото начало на сайта,но за новобранците е по лесно да отворят Google да постнат едно БМВ и темата е готова.
-Ако трябва ще направя същия форум в друг сайт,който да е само за ветераните,но там за да се регистрираш ще искам сканиран талона или номера на купето за да съм сигурен,че няма да има Сиери,Голфове,Яйца....и др.

Един безплатен съвет :!:
Променете си политиката на админ.

ако поста ти е насочен към мен или екипа от хора, които деистват, за да има въобще трети национален събор, мисля, че не си прав и ще ти кажа защо.
Както ти казах и в предишния пост - ако толкова имате по-добри идей и възможност за реализация - можехте да кажете, а не само да недоволствате. Това кой кога е намерил този форум, не мисля, че е особен критерий или искаш да ми кажеш, че Бавареца, след като ни намери преди година е голфаджия :?:
Или преди няколко месеца щеше да ми искаш номер на рамата за такъв форум, за какъвто говориш, въпреки че познавам доста хора от пловдивската, софийската, русенкста и старозагорската група, пък може и да съм свършил някоя и друга работа за клуба и най-вече за БМВ-общността в Българяи като цяло. Извинявай, ако това звучи малко остро, но тази година трябва да се оправим сами, Андро помага с каквото може, но основната работа се пада на нас, а ние нямаме никакъв опит а и времето ни е малко ограничено (ако работиш до 18.30 всеки ден, понякога и събота и неделя, трябва да оправяш кола за събора и да го ораганизираш идва малко нанагорно).
Мисля, че вместо да говориш глупости може да помогнеш с нещо. Ако всички задружно се потрудим току виж се получило нещо поне наполовина толкова хубаво колкото миналата година. или нека поне критиката ти да е градивна. Който иска да е член, който не иска няма да е, никого не караме насила, нито се делим на членове и нечленове.
Но вместо да недоволстваш срещу това и онова, вземи предложи нещо, направи нещом кажи това не ми харесва, предлага това - тогава има прогрес.
Острани изглежда, че някой вършат работа, а друг седи и казва - това не е готино, онова е кофти, но той смаия нищо не прави и най-накрая заявява - ама тази година нищо ново.
Уверен съм ,че не е така и ненавистта ти към клуба и предстоящия събор имат причини, които аз лично бих искал да чуя, защото преценката ми за теб не е за сиераджия.
ПИЙЗ
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 24 Мар 2004, 15:57

:dunno: :?: :?: :?:
Ще ми отговори ли някой?
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 24 Мар 2004, 16:26

За сега оставаме в стендбай и ще се надяваме на хубаво майско време-пък за летния(морския) ще .......... от по рано

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 24 Мар 2004, 16:40

Имам няколко въпросчета ,които на фона на общия диалог ще са нещо като офтопик :roll: Яденето и пиенето предварително ли ще се купува или там има заведения които побират достатачно хора ,и ако не съм внесал капаро ще има ли възможност да си платим на място за спането ,или няма да има каде да спинкаме с гаджето ( не че ще спинкаме де :D )

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 24 Мар 2004, 18:13

simple_man написа:Интересува ме какава е сумата която трябва да внесе човек?
30% от колко?
Колко излиза целия събор на човек?
Говоря за спане и храна?

Ми нощувката е м/у 8 и 10 лв.на легло , приблизителната цена за вечеря по предварително меню е ок.10 лв. :!:
Ако умножиш по 2 или 3 ще получиш някакъв отговор 8)
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 24 Мар 2004, 18:15

Alexi написа:Имам няколко въпросчета ,които на фона на общия диалог ще са нещо като офтопик :roll: Яденето и пиенето предварително ли ще се купува или там има заведения които побират достатачно хора ,и ако не съм внесал капаро ще има ли възможност да си платим на място за спането ,или няма да има каде да спинкаме с гаджето ( не че ще спинкаме де :D )

Казах вече че най вероятно няма да има останали гладни или неподслонени ентусиасти , само че като се внесе капаро ще е по-лесно и за организаторите и за всички други :wink:
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 24 Мар 2004, 19:44

Ще си позволя първо да дообясня нещо което Бавареца е пропуснал, идеята на капарото е да имаш сигорно място за спане а ако няма такова, то тогава ние не носим отговорност къде ще спиш.

За Програмата има объркване наистина в последното "тръгване от Рибарица" но мисля, че е достатъчно ясно какво съм имал предвид особено имайки предвид, че събора щеше да е в Рибарица.

За Милко_уей - вместо да даваш акъл и недообмислени оценки на събора преди да си видял за какво става дума ти предлагам да вземеш да свършиш нещо. Любимо ми е като някой си седи пред монитора без да си мърда и малкия пръст и дава акъл на хора, който бачкат за да му е гот на него 3 дена :x Хванали сме се всичко на всичко 3-ма човека да ви организираме събор, вие давате глупави мнения и оценки :!: :!: :!:

Иляне гонките ще продължат колкото ние си решиме бе :wink: В крайна сметка никой не ни спира да се гониме и 2 дена ако искаме.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Мар 2004, 22:41

Аз утре идвам в София по задачи и ще нося капаро за 10 човека + 1, който е сигурен, но не успяваме да се видим, за да ми даде пари!
Русенската група тази година (за момента) е от 11 човека!
Ще се обадя на някой, който има време да се видим да предам парите ..

пс. Качвам списъка в Клубния форум..

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Може би...

Мнение от ! Алекс » 25 Мар 2004, 14:24

В събота би трябвало една част от Старозагорската и Казанлъшката група да внесем капаро.Дано само с BULKI да не огелпиме нещо с тея сметки.... :lol:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Може би...

Мнение от ati » 25 Мар 2004, 14:30

Aleks написа:с BULKI

:mha:
човек и добре да живее, пак се жени :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум