индикатор за акумулатор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
индикатор за акумулатор
Имам проблем, колеги. Лампичката на акумулатора ми започна да мъждука. Интересно е, че като дам газ изгасва за момент и после пак започва да мига. От какво може да е това? Ремъка на алтернатора си е на място, но не знам дали зарежда акумулатора? Странно е, че не свети силно, както когато дадеш на контакт, а само мъждука. Някои имал ли е подобен проблем?
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
koyota Преди 2 седмици и аз свалях алтернатора и ми смениха колекторите(медните пръстени) той беше 30 лв и още толкова четките
на Симоеон една пряка ама я забравих.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
30-40 лв, не би трябвало да е повече, ако са четки. Но може и да е от друго. При всички случай не карай колата така, защото не зарежда и скоро ще останеш на пътя. Има доста теми за серзизи, но ето пак - на "Св. Наум" в посока Семинарията, точно преди светофара с "Милин Камък", на ъгъла на "Сливница" и "Раковски" в посока Люлин, на "Антим първи" между "Симеон" и "Пиротска"... Мисля,че това е достатъчно...
Never mistake motion for action...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Ама то само четките немогат да се сменят поне на моя защото за капсоловани и 30 лв. струват четките и електрониката иначе само четките са евтини.
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Колега, като го оправиш, кажи къде и колко са ти взели, че и аз трябва да правя моя. Предлагаха ми алтернатор 2-ра ръка за 70лв, много ли е и има ли смисъл като е 2-ра?
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
BFM написа:Колега, като го оправиш, кажи къде и колко са ти взели, че и аз трябва да правя моя. Предлагаха ми алтернатор 2-ра ръка за 70лв, много ли е и има ли смисъл като е 2-ра?
E, за какво ти е още един като за 30-40 лева ще ти оправят твоя?

_!_
11 мнения
• Страница 1 от 1