Промяна на показанието на километража
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Промяна на показанието на километража
Скоро си купих едно БМВ с реални километри 350 000 ... по нищо не се различава от тези които ги продават в автокъщите на по 150 000км. Но искам да ги променя (от естетическа гледна точка).
Някой знае ли каде може да стане това?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-

А кога ще я видим в "продава",...уникат
По темата : Питай някой джамбазин!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Le Transporteur написа:По темата : Питай някой джамбазин!
Чак пък джамбазин......За никой не е тайна че километражи се въртят.Колега незнам защо ти е притрябвало да я въртиш за собственото его или щото ще я продаваш ти си знаеш

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Абе аз досега съм виждал 1-2 е36-ци, които ЕВЕНТУАЛНО биха могли да бъдат на стотина к км (едната е моята). Никой вече не се връзва на надписа "реални километри". Остави си километража, така поне имаш шанс да ти повярват, че пробегът е реален 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: Промяна на показанието на километража
mitashky написа:Скоро си купих едно БМВ с реални километри 350 000 ... по нищо не се различава от тези които ги продават в автокъщите на по 150 000км. Но искам да ги променя (от естетическа гледна точка).
Навърти още 50 000 и ще ги закръглиш на 400 000. От това по - естетическо - здраве!!!

Както ти каза колегата горе или при познат в сервиз на БМВ. Закачат го на компа и лесно го препрограмират, доколкото знам
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
BFM написа:Абе аз досега съм виждал 1-2 е36-ци, които ЕВЕНТУАЛНО биха могли да бъдат на стотина к км (едната е моята). Никой вече не се връзва на надписа "реални километри". Остави си километража, така поне имаш шанс да ти повярват, че пробегът е реален
Не знам дали знаеш, ма българина ИСКА да го лъжат.. т.е. ако я види, че е на 364 000 км и няма да я купи сигура... колкото и лачена да изглежда - "как ше дам 7000 лв за кошница на 400к километра!" .... обаче ако я види, че е на 137 000 км и е толкова лачена сигурно ще си кажа - ае кой ше лъжат тия бре, тая сигурно е на поне 250 к километра... НО има вероятност да закупи колата, щото на циферблата пише "137 000" а не "364 000".... щото всички вече са разбирачи на тема "(НЕ)реални километри", но от друга страна предпочитат да ги излъжат..... дано си ми хванал идеята...
... и да продължа мисълта на темата - колкото и да ти е гот, че няма да пише 350, ми примерно 140, винаги ще знаеш, че е на 350... такива неща се правят, когато не знаеш реалните км... така можеш да си "фантазираш" на колко би могла да е евентуално, но никога няма да си сигурен, и реално това ще те кара да си мислиш, че колата ти не е някоя 400к километра кошница... иначе и аз предпочитам на таблото да ми пише 132400 (колкото е горе-долу в момента), от колкото 250-300 к (колкото съвсем реално може да е).
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Твоята я хванах. На колегата отгоре не хванах идеята.
Лично аз не обичам да ме лъжат.
Нито с километрите, нито с "естетическа гледна точка".
И е нормално че на кола на 360 хил. км захабяването й е 3 пъти повече от на такава на 130 при равни други условия.
Мястото където да питаш за такова нещо е по сервизите, скъпи колега... Защо държиш ние да ти ставаме съучастници?
Чакай, някой подушил далаверата може да ти прати лична. Ама в темата какво очакваш да се напише? Даже и да повярваме, че ти си честен е ясно за какво служи темата.
Лично аз не обичам да ме лъжат.
Нито с километрите, нито с "естетическа гледна точка".
И е нормално че на кола на 360 хил. км захабяването й е 3 пъти повече от на такава на 130 при равни други условия.
Мястото където да питаш за такова нещо е по сервизите, скъпи колега... Защо държиш ние да ти ставаме съучастници?
Чакай, някой подушил далаверата може да ти прати лична. Ама в темата какво очакваш да се напише? Даже и да повярваме, че ти си честен е ясно за какво служи темата.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
miro20 написа:що бе.. идеята никак не е лоша. говоря за собствена употреба мен би ми харесало от нули да почва
(или горе долу от когато си станал собственик да си знаеш своите км.)
За това си има първи 7-дем годинки и часове математика, едва ли и по твоето време даскалите са стачкували...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
наистина.. не са. бяха доста строги. толкова ме комплексираха че така и не се научих да си връзвам пионерската връзка.....
но .. хайде без лични компетенции а ?
а потемата - ако някой е намерил да каже евтино решение за бъзик на километража.
банално е да коментираме за"истинността" на км-те. казах за грубите сметки защо.
но .. хайде без лични компетенции а ?
а потемата - ако някой е намерил да каже евтино решение за бъзик на километража.
банално е да коментираме за"истинността" на км-те. казах за грубите сметки защо.
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
а аз да попитам има ли шанс един път след като е върнат километража да се върнат реалните километри
че моя ТДС си го взех на 139 000км
искам да си знам реално на колко е било то и 450 000 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
BFM написа:Абе аз досега съм виждал 1-2 е36-ци, които ЕВЕНТУАЛНО биха могли да бъдат на стотина к км (едната е моята). Никой вече не се връзва на надписа "реални километри". Остави си километража, така поне имаш шанс да ти повярват, че пробегът е реален
Имаше преди време една тема в Продава, собственика на колата беше пуснал обява и беше оставил километрите така, както са си около 350000, при което първия коментар по темата бе "Е-е, поне километража да беше върнал..."

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2