За удължаване на транзитни номера

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

За удължаване на транзитни номера

Мнение от ДаниД » 08 Окт 2007, 13:44

Здравейте, тъй като си купих е30-ска най- накрая, макар и леко ударена и 316 все пак е е30ска :mhihi: :shock: , обаче стана така че вече месец след като и взех транзитните номера още не е готова, така че въпроса ми е кфо трябва да направя за да удължа срока , и колко струва ? :D
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Окт 2007, 14:41

Не можеш... на твое име имаш право само веднъж да издаваш транзитни номера т.е. за 1 месец.... после трябва да се регистрира... само отделни фирми имат право на годишни транзитни номера, които да слагат на която и да е кола... но се водят на отчет и т.н.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 08 Окт 2007, 14:56

ако я караш постоянно с тия номера е тъпо, щото се заяждат, но ако ти трябват само за да стигенш до кат, мисля, че няма да имаш проблеми

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 08 Окт 2007, 14:56

не можеш, аз лично се пробвах да карам само с такива ама имаш право само на едни демек 1 месец :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Окт 2007, 16:41

не знам поради каква при4ина питаш ,ако се заради прословутото 4акане в КАТ,не е толкова зле,преди около 4 седмици регистрирах,отидох в 6 сутринта и в 3 следобед бях готов,като 3 4аса си 4аках да си 4уя името(демек за новите номера),а някои дето бях след мен ги извикаха преди мен,ина4е казано може и с 1-2 4аса по-бързо да стане,дано си ми разбрал мисълта ,май малко сложно стана ,с две думи ве4е е по-бързо:lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 08 Окт 2007, 22:32

Причината поради която питам е, че както казах колата беше ударена и се правеше, а сега чака за бояджия, и до колкото знам не мога да мина КАТ небоядисан, номерата изтичат на 13-ти, а ще се боядисва на 14-ти :help: , намерих решение на проблема де 8) ..Все пак живеем в България :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 08 Окт 2007, 22:36

ДаниД написа:Причината поради която питам е, че както казах колата беше ударена и се правеше, а сега чака за бояджия, и до колкото знам не мога да мина КАТ небоядисан, номерата изтичат на 13-ти, а ще се боядисва на 14-ти :help: , намерих решение на проблема де 8) ..Все пак живеем в България :mhihi:

еи заради такива като тебе тая държава неможе да се опраи :mhihi:

п.п. са да не се спечеш .. само разруха за тая държава и една атомна и е малко дано господ скоро да се намеси че не е на убафо :lol:
Изображение

Назад към Извън Темата