За удължаване на транзитни номера
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
За удължаване на транзитни номера
Здравейте, тъй като си купих е30-ска най- накрая, макар и леко ударена и 316 все пак е е30ска
, обаче стана така че вече месец след като и взех транзитните номера още не е готова, така че въпроса ми е кфо трябва да направя за да удължа срока , и колко струва ? 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не можеш... на твое име имаш право само веднъж да издаваш транзитни номера т.е. за 1 месец.... после трябва да се регистрира... само отделни фирми имат право на годишни транзитни номера, които да слагат на която и да е кола... но се водят на отчет и т.н.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
не знам поради каква при4ина питаш ,ако се заради прословутото 4акане в КАТ,не е толкова зле,преди около 4 седмици регистрирах,отидох в 6 сутринта и в 3 следобед бях готов,като 3 4аса си 4аках да си 4уя името(демек за новите номера),а някои дето бях след мен ги извикаха преди мен,ина4е казано може и с 1-2 4аса по-бързо да стане,дано си ми разбрал мисълта ,май малко сложно стана ,с две думи ве4е е по-бързо:lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Причината поради която питам е, че както казах колата беше ударена и се правеше, а сега чака за бояджия, и до колкото знам не мога да мина КАТ небоядисан, номерата изтичат на 13-ти, а ще се боядисва на 14-ти
, намерих решение на проблема де
..Все пак живеем в България 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ДаниД написа:Причината поради която питам е, че както казах колата беше ударена и се правеше, а сега чака за бояджия, и до колкото знам не мога да мина КАТ небоядисан, номерата изтичат на 13-ти, а ще се боядисва на 14-ти, намерих решение на проблема де
..Все пак живеем в България
еи заради такива като тебе тая държава неможе да се опраи

п.п. са да не се спечеш .. само разруха за тая държава и една атомна и е малко дано господ скоро да се намеси че не е на убафо

7 мнения
• Страница 1 от 1