Дали не стана белята ??
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Дали не стана белята ??
Колеги нещо ми е тръгнало от проблем на проблем
Е са излизам малко да се поразкарам с BMW то - E 46 320 D ( 99 година ) и на един шибан легнал полицай до моето даскало чух че чукна някъде отдолу ( не беше силно , но не беше и съвсем слабо ) !!! Както и да е , после се повозихме с един приятел малко из квартала , и така спирам пред дасалото ми и го изгасих !! Там си поговорихме малко и аз си тръгвам вече и го паля и какво виждам
свети ми лампата за маслото , изпаднах в шок че на легналия полицай съм спукал картера и са как ще го обяснявам на баща ми
И така поработи около 4-5 секунди и ми изгасна лампата на маслото и аз се прибрах ( карал съм около 1 ,2 километра ) !! Е са съм го оставил пред нас и направо тръпки ме побиват дали не съм го преебал , е са преди малко излизах и го върнах лека назад да видя дали не е текло масло под него , но нищо не видях !! Този път при паленето лампата на маслото не ми светна !! Колеги какво мислите
, стана ли белята ?? Нямам работни дрехи тук да се завра отдолу да видя какво става , нито пък канал !! Ако наистина сам спукал картера требва да си пиша завещанието , че баща ми като разбере ............ Моля ви кажете дали наситина е възможно това да е станало , че ше се побъркам ??

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Еми бате като изгасиш мотора по4акаи няколко минути и извади пръ4ката на маслото и ша видиш
пп. ама маи и темата не ти е за тук
пп. ама маи и темата не ти е за тук
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Извади щеката бе колега...ако няма масло по нея ясна е работата...
Вдигния на крик погледни отдолу картера, само глей да не ти падне на главата цялата кола...
Вдигния на крик погледни отдолу картера, само глей да не ти падне на главата цялата кола...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Спокойно
Още си достатъчно малък явно и няма какво да завещаваш
НО на твое място бих ходил с каска покрай баща си щото не се от къде ще те посрешне с ляв прав
Извън шегата бих погледнал отдолу под колата за да съм сигуре кво и има и дали и има нещо и тогава можеш евентуално да свалиш каската и бронираната жилетка
Още си достатъчно малък явно и няма какво да завещаваш

НО на твое място бих ходил с каска покрай баща си щото не се от къде ще те посрешне с ляв прав

Извън шегата бих погледнал отдолу под колата за да съм сигуре кво и има и дали и има нещо и тогава можеш евентуално да свалиш каската и бронираната жилетка

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Ти нас баш за мезе ни взе тия дни

Ебахти киселия гъзар

Ша си изцапаш Гучи мантичката или лигавника Армани ли бре

Последна промяна zAcK на 08 Окт 2007, 10:47, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
споко пич, ако си го спукал ще тече видимо или ще капе под колата....виж щеката
Последна промяна Burningparis на 08 Окт 2007, 10:53, променена общо 1 път
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
zAcK написа::shock:![]()
![]()
![]()
Ко значи нямам работни дрехи
да погледна отдолу бре. Ти нас баш за мезе ни взе тия дни![]()
![]()
![]()
![]()
Ебахти киселия гъзар![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ша си изцапаш Гучи мантичката или лигавника Армани ли бре![]()
![]()
Да така, така сипи му

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега значи , че аз само уча в София , а иначе сам си от пернишко село и за тва тука няма ни канал , ни гараж ни дрехи , извинявай ако е прозвучало високомерно , но не съм такъв човек !! Просто се шашнах дали не съм преебал картера , но са след малко ще ходя да видя нивото на маслото и ще се завра отдолу да поогледам !!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
BMW_325 TDS написа:Колега значи , че аз само уча в София , а иначе сам си от пернишко село и за тва тука няма ни канал , ни гараж ни дрехи , извинявай ако е прозвучало високомерно , но не съм такъв човек !! Просто се шашнах дали не съм преебал картера , но са след малко ще ходя да видя нивото на маслото и ще се завра отдолу да поогледам !!
направо кажи на баща си кво е станало да я гледа на сервиз, защото има вариант ти нищо да не видиш а той да се преебе по пътя някъде и то яко. и като отиде в сервиз с автовоз за колко по 100 лева незнам, и му кажат че е ударена отдолу скоро и затова примерно двигателя е за хвърляне вместо да се смени картер да кажем - е тогава ще си пишеш завещание
поеми си последствията от нещата които правиш, кво разпитваш тука - да диагностицираш колата няма да успееш, а най-добрия вариант си остава да кажеш и да й няма нищо.
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
На легнал полицай, бавно и слабо да пръснеш картера... Малко вероятно. Ако картерът е спукан, или не е било легнал полицай, или си извадил сериозна доза късмет! На полицай повече се удрят праговете и пода в средната му част.
Не бързай да се плащищ. Времето захладня рязко, не е ненормално маслото да подкачва малко по - бавно.
Провери щеката, както казаха колегите - изкарай, избърши, после пак я потопи и виж какво става. Остави колата да изстине и я припали студена. Премести я на няколк ометра и виж за свежи течове и локви по асфалта, където е била. Най - много масло ще изпусне където е спряла.
Не бързай да се плащищ. Времето захладня рязко, не е ненормално маслото да подкачва малко по - бавно.
Провери щеката, както казаха колегите - изкарай, избърши, после пак я потопи и виж какво става. Остави колата да изстине и я припали студена. Премести я на няколк ометра и виж за свежи течове и локви по асфалта, където е била. Най - много масло ще изпусне където е спряла.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Взимай химикалката и пиши
Лигавника за тоя
Дънките за ония
и така ..........
Че тати идва от пернишкото селце и ще ти нацепи кратунката
Направо се чудя от къде такива хора да ни занимават с такива неща
Лигавника за тоя
Дънките за ония
и така ..........
Че тати идва от пернишкото селце и ще ти нацепи кратунката

Направо се чудя от къде такива хора да ни занимават с такива неща
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги е са го палих , не ми светна лампата , връщах го назад да видя дали не е текло масло ( нямаше ) , на пръчката маслото е малко под MaXA !! Абе както и да е , ако има нещо ще си каже !! Съжалявам за тая тема , махнете я ако искате !! Просто писах , за лично успокоение
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
как ти свети лампата в жълто или червено
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2