Айде поредна тема за нов колега :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Айде поредна тема за нов колега :)
Здравейте колеги няма как да не се похваля, че баварката ми вече е в гаража и не мога да й се нарадвам . С дребни забележки (главно липса на лети и СиДи ), но пък запазеност от вътре и вън и технически великолепна колата вече ми е в сърцето Над 100 километра навъртяни и си върви както и на първия . Снимки не можах да направя добри , щото е тъмно в гаража, но утре и това ще стане.
ПС: Да не пускам друга тема , къв му е проблема на климатроника , че бучи така лекичко и на моменти неравномерно дори и когато колата е напълно изгасена . Питам ако е нещо дребно да кажа да ми го сменят, когато утре я закарам за смяна на консумативи.

ПС: Да не пускам друга тема , къв му е проблема на климатроника , че бучи така лекичко и на моменти неравномерно дори и когато колата е напълно изгасена . Питам ако е нещо дребно да кажа да ми го сменят, когато утре я закарам за смяна на консумативи.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Добре дошъл и честита баварка! Само удоволствие на пътя ти пожелавам.
Шума е от управленито на климатроника, има едно моторче което изгася малко по късно след като е изгасен автомобила, единствено може да те дразни малко повече ако има нещо поизносено, замърсено или се получава някакъв резонанс по време на работата му...
Шума е от управленито на климатроника, има едно моторче което изгася малко по късно след като е изгасен автомобила, единствено може да те дразни малко повече ако има нещо поизносено, замърсено или се получава някакъв резонанс по време на работата му...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ето снимков материал колеги
От днес вече официално всичко й е платено и спокойно вече бих изслушал един съвет в кой сервиз да отида да ми сменят масалцето + кои други неща задълже да се подменят.
Чудих се вчера, по принцип знам , че и зелени лапички светят по таблото, но на мен други освен тези не са ми святкали
Изгоряли са предполагам или е в реда на нещата ?

От днес вече официално всичко й е платено и спокойно вече бих изслушал един съвет в кой сервиз да отида да ми сменят масалцето + кои други неща задълже да се подменят.
Чудих се вчера, по принцип знам , че и зелени лапички светят по таблото, но на мен други освен тези не са ми святкали

Изгоряли са предполагам или е в реда на нещата ?
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2