Каде да търся VIN-a на БМВ Е21
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
...на талона
Ама ако имаш от новите талони номера на рамата е на "началната" страница и само си преписваш послендите 7 цифри.

BMW only!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Eй създател на лафове съм аз
Уместна шега колега, ама прочети пак поста на Николай -
"vin-a ти е последните седем цифри от номера на рамата които е на дясната страница"
п.с. и сега ако някой ми обясни кое е страница на талона и кое е страна на коша евала
Не искам да се заяждам, аз даже нямам работа в този подфорум, просто нямаше нищо интересно и реших да видя дали някой от вас не работи по някоя злобна акула, та реших да допълня моя приятел Miler. 

"vin-a ти е последните седем цифри от номера на рамата които е на дясната страница"
п.с. и сега ако някой ми обясни кое е страница на талона и кое е страна на коша евала

BMW only!
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
странИца, е малко по-различно от стрАница.
Из тълковен речник "Аз си мисля, че знам български" том "I- за начинаещи", година 2006, издателство "Надута младеж" :
странИца-Използва се като термин в автотенекеджийските среди, с което се обуславя определена страна на автомобила (в случая - дясната!)

Из тълковен речник "Аз си мисля, че знам български" том "I- за начинаещи", година 2006, издателство "Надута младеж" :
странИца-Използва се като термин в автотенекеджийските среди, с което се обуславя определена страна на автомобила (в случая - дясната!)

- amd
- клавиатурен мунингист
-
8 мнения
• Страница 1 от 1