Един въпрос!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Един въпрос!!!

Мнение от AdIoSsSs_AmIg0 » 07 Окт 2007, 0:52

Здравейте.Аз съм от VwClub и искам да ви попитам нещо.Някой ваш колега е злопотребявал с Vw.ето доказателството Изображение
Добре де.В нащия форум не говорим за вашите "коли".Моля за обяснение.Ако взема аз да приказвам лошо за BMV кенефите просто ще си глътнете езиците. :duel: кОЙТО е написал този пост да ми пише на ЛС да се разберем с него.На този келеш дето неможе да кара явно и предизвиква ПТП ще му казжа само да си кара тоалетната чиния и някой ден да се осъзнае че е селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 07 Окт 2007, 0:57

Струва ми се, че не си наясно с граматиката и с поставянето на кавички ;) В изречението ти няма никаква нужда от тях ;)
Относно подписа на човека :arrow: такова е неговото мнение за голфа, като "кола". Струва ми се доста симпатично написано :D
Някой да е спрял теб или някой от твоите съфорумци да напише подобно нещо? Да е влязал човека във вашия форум и да е казал нещо лошо - НЕ. Какъв е проблема с една дума :roll:
П.С. Този форум не е кошче за душевни отпадъци ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 07 Окт 2007, 0:58

E пък теб това какво те притеснява не мога да разбера.... писал човека каквото си иска - има право. Вече на всякъде е свобода и демокрация и може да си пише каквото си иска. Да не си мислиш че само за голфовете са такива изказванията :mhihi:

Ся какво очакваш от тукашния форум? да го линчуват на центъра на София?!? нещо не виждам какъв е повода да пускаш тука такива теми, освен да стане поредната хранилка :mhihi: и на 10-тата страница модовете да я локнат

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 07 Окт 2007, 0:59

Тамън и аз това се чудих?

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 07 Окт 2007, 1:00

Нарича се свобода на словото. Не можеш да забраниш на някой да си изказва мнението..
There is no replacement for displacement

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Окт 2007, 1:04

те и в опел и в ауди и в VW форума говорят против всички други включително и против БМВ форума ама какво от това.
ходи се оплаквай другаде моля те. мисля че тази тема е съвсем безмислена и се цели да се създаде кавга така че моля модераторите да се вземат в ръце или по точно да вземат ключовете за катинара в ръце.
поздрави и не се сърди.

ПС а по повод на поста ми който си побликувал - горд съм че карам ЗДРАВА КОЛА и че доказах че наистина БМВ е много по здраво от каквото и да било друго масово МПС.
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Re:

Мнение от PeBuLs » 07 Окт 2007, 1:15

AdIoSsSs_AmIg0 написа:Ако взема аз да приказвам лошо за BMV кенефите просто ще си глътнете езиците.

:kuku:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

няма да останеш ненахранен !!!!!
абе ти да не си се засегнал за тва, че е споменат Перник....щото ако е заради голфовете е неоправдано.......голф сакс

лЕгни се нАспи...

:winky:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 07 Окт 2007, 1:18

_65536_kb_sec_ написа: .....

Ти можеш да бъдеш горд, само от това, че си малоумен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Окт 2007, 1:23

Escape написа:Ся какво очакваш от тукашния форум? да го линчуват на центъра на София?!?

нее в центъра на Перник
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар

Мнение от sonny » 07 Окт 2007, 1:30

Аре стига сте нападали човека с голфа, влиза за да се оплаче от наш съфорумник, ако повечето от вас, тоз наш съфорумник, не да го подзнават, а само да го бяха видели, щяха да знаят за кво става дума. Я му прегледайте мненията и тези от вас, които имат малко акъл, ще го видят що за стока е. В случая момчето от голфаджииския форум има право и колкото и да мразиме Фолксвагените, тук, трябва да се покаже, че при нас няма корупция и толерантност за своите. От Управата, трябва да го порицаят тука, тоз наш хубусник.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 07 Окт 2007, 1:47

Колко е обиден човека :confused:
Извинете му се преди да е видял останалите теми в търсачката, където се храни golf в продължение на 10стр :shock:

Аватар

Мнение от sonny » 07 Окт 2007, 2:37

zBoost написа:Колко е обиден човека :confused:
Извинете му се преди да е видял останалите теми в търсачката, където се храни golf в продължение на 10стр :shock:

Май и ти си от умните! Не е проблема в това, че се храни голф, астра, или п**** майна, проблема е в това, че някъв си тупан, се регистрира в даден форум и зорлем вика еййй, вижте колко ми е здрава колата, помлях 2 голфа, мноу съм горд, е там е проблема. Нестига, че тъпака беше виновен в таа катастрофа, ми и чак ходи и се фука, тоа жив да го одерат :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 07 Окт 2007, 10:42

бате сони прав си, но не се ядосвай...
новите звезди на форума са такива... дришльовци
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 07 Окт 2007, 11:36

|`oTuH написа:бате сони прав си, но не се ядосвай...
новите звезди на форума са такива... дришльовци

:yes:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 07 Окт 2007, 11:40

Само BMV кво да ви кажа друго :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Пич, слагай си каквото искаш в подписа, мислиш ли, че някой го боли кура. Аз мога да сложа в подписа каквото искам за Голфовете, и какво? Мен не ми дреме кой какво мисли за колата ми, щом на мен си ми харесва!
BMW only!

Следваща

Назад към Извън Темата