Проблем с капачето на пепелника до мен!ХЕЛП
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- grayscale
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i touring '96
Ами няма си отзаде. Странното е, че и аз имах такъв спомен и все се каних да сменя крушката,че не свети, ама оня ден отварям и опаааа... Нема никой
Инак пепелника си има отвора за освтление ама нема инсталация. Поне при мене е така, на316 сигурно пак. Мое да е екстра от 320 нагоре 

- КИРО
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36,Е 38,Е 65
И моят заден пепелник не свети отварям да сменя крушката и няма нищо нито жица нито фасунка нито крушка.
Иначе колегата е прав за крушката на предния пепелник в Камор ауто 12 лв.
Иначе колегата е прав за крушката на предния пепелник в Камор ауто 12 лв.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Малко доуточнение от моя страна. На пепелника проверих , нямам нито крушка,нито фасунка(за задния даже и окабеляване), значи съм сменял на запалката, абсурд е крушката да се извади просто е едно цяло с фасунката, цената е която съм дал 11-12 лева... 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Колеги много сам доволен от себеси оправих си пепелника едно желесце което е 1см се беше изкривило и задаржаше извадих го изправих го и сега е като нов
благодаря ви мн мн мн а за крушката имам я всичко там се е ново обаче нз как да я вкл и не свети като вкл светлините,но пак не е толкова спешно сега всичко ми работи идеално сега ми дайте снимки с идей как да си направя купето по красиво и да не изглежда кич 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2