Покупка на 320д туринг
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Покупка на 320д туринг
Здравейте,
мисля да купя Е46 320д туринг, спрял съм се на 150 коня мотора, автоматик и т.н. 2002/2003 г.
Понеже не съм запознат с този автомобил бихте ли ми казали кои са му недостатъците тоест харесал съм един такъв и в края на седмицата ще го доставят - ще закарам колата в сервиз да видят какво що, но е хубаво да знам на кое да наблегнат в сервиза. Колата я купувам за жена си, затова трябва всичко да е ок
мерси предварително
мисля да купя Е46 320д туринг, спрял съм се на 150 коня мотора, автоматик и т.н. 2002/2003 г.
Понеже не съм запознат с този автомобил бихте ли ми казали кои са му недостатъците тоест харесал съм един такъв и в края на седмицата ще го доставят - ще закарам колата в сервиз да видят какво що, но е хубаво да знам на кое да наблегнат в сервиза. Колата я купувам за жена си, затова трябва всичко да е ок

мерси предварително

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
обърни внимание на работата на мотора, обикновенно някоя от дюзите се прецаква ... Много трудно се намират части за този мотор, дори през БМВ пак трудно и бавно става.
V-max написа:обърни внимание на работата на мотора, обикновенно някоя от дюзите се прецаква ... Много трудно се намират части за този мотор, дори през БМВ пак трудно и бавно става.

- Alpinab3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330d черна излитаща
- Мечтае да кара: е90 М3 limousine
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2