Неприятно,странно и интересно Кажете?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Неприятно,странно и интересно Кажете?
Зна4и при ниска скорост около 20-30км/4 се появява за момент една тънка и финна вибрация откъм предно ляво колело и 6том се появи тази вибрация светва лампата на ABSа и педала на спира4ката става леко по твърд(те4ност има достатъ4но).Със сигурност не е от грайфери на гума,лагер на колело иили пък от двигателя,за6тото тя 6те се променя в зависимост от скороста или оборотите,а тя си остава една и съ6та и след 1-2 секунди из4езва.И това е само при ниска скорост без зна4ение дали си на скорост или на свободна.
Възможно ли е от помпата на АБСа да се полу4ава такава вибрация и мейду другото кажете тази помпа кога как и при какви обстоятелства се задейства?
Пробвахме и следното:в момента са махнати предпазителите на АБСа и тази вибрация съ6то спря да се появява,но 6те покарам о6те малко така за да съм сигурен.
Възможно ли е от помпата на АБСа да се полу4ава такава вибрация и мейду другото кажете тази помпа кога как и при какви обстоятелства се задейства?
Пробвахме и следното:в момента са махнати предпазителите на АБСа и тази вибрация съ6то спря да се появява,но 6те покарам о6те малко така за да съм сигурен.
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Не съм сигурен дали има смисъл, ама можеш да махнеш бушона за АБС-то и да видиш дали пак прави така?
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
4 мнения
• Страница 1 от 1