M43 разходомер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
M43 разходомер
Здравейте колеги, претърсих форума, но не намерих същия проблем, а той е следния
Стрелката на разходомера при запален двигател се скрива горе в дясно, първоначално си мислех че въобще няма стрелка, но в последствие се оказа че като изгася колата и си идва в ляво на стартова позиция
Явно не е откачена, защото като запаля двигателя и се изтрелва на разход над 30/100 което си е ненормално, по-скоро не отчита правилно.. или не правилно.. ами въобще не отчита, някакви идеи?
Стрелката на разходомера при запален двигател се скрива горе в дясно, първоначално си мислех че въобще няма стрелка, но в последствие се оказа че като изгася колата и си идва в ляво на стартова позиция

Явно не е откачена, защото като запаля двигателя и се изтрелва на разход над 30/100 което си е ненормално, по-скоро не отчита правилно.. или не правилно.. ами въобще не отчита, някакви идеи?
- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
l-s написа::mhihi:тва е нормално като няма движение неможе да се от4ита разход

Просто на другите коли с разходомер който съм карал си отчита и на 1 място, тип л/час, та реших че и този би трябвало да седи към 0-ла, от много скоро имам БМВ Е36 и още го разучавам
Поздрави
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ей ,колега спокойно ве не си глупак,не си знаел питал си
,иначе тоя форум за какво е , да сваля кепенците
Колегите правилно те ориентираха,при запален се скрива (стрелката) на 30-то,при изгасен над 0-лата.За мен остава да допълня че за да ти отчита при движение ,скоростта трябва да е над 20 км/ч. Айде със здраве...

Колегите правилно те ориентираха,при запален се скрива (стрелката) на 30-то,при изгасен над 0-лата.За мен остава да допълня че за да ти отчита при движение ,скоростта трябва да е над 20 км/ч. Айде със здраве...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
това е така защото разходомера отчита само при движение и най-точно е това измерване на директна предавка /5-та предвка/,така че не се плаши карай си спокойно 

7 мнения
• Страница 1 от 1