Открадната кола - молим за помощ
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Открадната кола - молим за помощ
Издирва се Джип. Гранд Чероки мод 96г. Тъмно зелен металик с регистрационен номер СА9182КТ. Моля който разпознае или намери колата да сигнализира на тел 0888 452 487 или 02 92 14 190.
колата е току що регистрирана - още не е била застрахована - познато, нали
колата е току що регистрирана - още не е била застрахована - познато, нали

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
euroto написа:Добре бе хора как ще я оставите тая кола без каскоТе още от кат получават инфо
кво инфо, те там кибичат. А колата според мен отдавна е на части, сори

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Направи им постановка да ги фанеш. Ако не знаеш как, питай някои които е малко в час как действат и ги проследи.
Пич малка е вероятноста да си у върнете без да си платите откупа. Ако си иска колата и има възможност да си плати. Преди 3 години един приятел си купи бусче, дърто 88г
Два дни след регистрацията го откраднаха и се обадиха за откуп, тогава пича им каза да го духат, ама буса струваше 3 бона, 4 месеца по-късно се обадиха от полицията, намерили буса пред един блок, непокътнат. Ама тоя джип де са ви го гепили си е скъп и нема да го заебат. А да ги фанеш е трудно, бачкат и с полицията и с много народ, а като платиш откупа, може и 1 седмица да те разкарват докато ти я върнат, така проверяват дали нямаш опашка.

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
sonny написа:Пич малка е вероятноста да си у върнете без да си платите откупа..... бачкат и с полицията и с много народ.....
Ай сиктир от тука...

Какво да променяме, че да ставаме нормална държава най-накрая.....
Има вариант и да дадете парите и да не ви я върнат така, че внимавайте какво вършите
Части за тия коли се търсят много и спокойно ще и вземат 3000 лв ако я дадат за части, пробвайте да свалите на 5000 или не знам
Може и застрахователя да играе
Помислете малко през кой е минала колата и кой сте информирали за нея, току така кола не се краде
Някой е дал инфо за нея и то не само от КАТ 

Части за тия коли се търсят много и спокойно ще и вземат 3000 лв ако я дадат за части, пробвайте да свалите на 5000 или не знам

Може и застрахователя да играе

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
доста коли съм карал без регистрация (да уточня за КАТ говорим) но винаги с каско в БУЛИНС
това е закон в Б-Я : 1во КАСКО после номера !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
идвах с едно А6 от Кулата и разбира се на ШЕЛ при драгичево се залепиха зад мен , ама къде с тая машина и на тия баири сигорно са гонили бързия влак
оттам вече на влизане в СФ далече ми се мяркаха отзад (ебали го видим ли фарове зад мене и настръхвах) и на цар борис в десно нагоре към Еко на светофара в десно и към БУЛИНС-Бояна и всичко приключи. а беше 3 през нощта разбира се телефони и така, а колата беше с жълтите номера от германия. транзитни, демек никаде не се води за регистрирана. ОП при пешо пазача и нема ядове
може да забравиш за джипа , идва сезона в които се търсят наи много джипове, а оттам и части за тях
не вярвам да се излъжеш да дадеш 7х отгоре, МНОГО НЕПРИЯТНО ! и шанса после да си видиш джипа е 10% след като си писал по весници и т.н. А тва да си оставиш джипа пред тая печатницата на цариградско .. тоя с джипа има ли АкъЛ
Вадиш си номера в КАТ-СОФИЯ, минаваш 500 м оттам и под моста има застрахователно дружество на БУЛИНС което работи и през почивните ДНИ, СМЕШНО е просто. Прават всичко Аларма+Каско+Маркировка , но нали да минете по-тънко при може би познат застраховател
няма да опише щети тва онова хахах ..
нали знаеш ако немаше балъци немаше да има и тарикати

идвах с едно А6 от Кулата и разбира се на ШЕЛ при драгичево се залепиха зад мен , ама къде с тая машина и на тия баири сигорно са гонили бързия влак

може да забравиш за джипа , идва сезона в които се търсят наи много джипове, а оттам и части за тях

нали знаеш ако немаше балъци немаше да има и тарикати

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2