МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ОТКРАДНАТИ ГУМИ С ДЖАНТИ !
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- PB 4713 XA
- Потребител
-
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ОТКРАДНАТИ ГУМИ С ДЖАНТИ !
НА 02.10.2007 рано сутринта между 24.00 - 2.00 часа в квартал Кършяка, гр.Пловдив бяха откраднати по най-бруталния начин 4 бр джанти с 4 гуми, автомобила хвърлен на земята. Мки старите за BMW Е46 с Гуми Bridgestone 255/40-17 и Goodyear 235/45-17 гумите са на около 2000 км. Ако някой знае нещо нека пише ще се радваме и на снимки. ГОЛЯМО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ако се открият джантите.
снимки тук
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=70729
снимки тук
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=70729
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
пич, случайно да виждам добре на снимката, че джантите са без нито 1 секретен болт?
м-кови джанти с нови гуми - бих им плеснал по 2 различни секретни, най-малкото ще ги забави и озори. плюс както се обсъжда в другия форум си взимаш аларма с пейджър и обемен датчик - под 300 кинта е с монтажа. а са са излетели 2-3 бона като гледам + ако има щети за плеснатата на земята кола. А те изкарали веднага 500-1000 кинта. В бъГЛария сме, всичко се краде - това е. съболезнования.
м-кови джанти с нови гуми - бих им плеснал по 2 различни секретни, най-малкото ще ги забави и озори. плюс както се обсъжда в другия форум си взимаш аларма с пейджър и обемен датчик - под 300 кинта е с монтажа. а са са излетели 2-3 бона като гледам + ако има щети за плеснатата на земята кола. А те изкарали веднага 500-1000 кинта. В бъГЛария сме, всичко се краде - това е. съболезнования.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
кофти работа
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Ако редовно изревава някой се опитайте да ги хванете. Вземете една въздушна пушка 6.5 (абе те са за калашников такива, ама после ше требе да ги лежиш) и ги чакаи няколко нощи подред. Често правят ударите през 3-4 нощи. Един дружка хвана така някакви келемета в София преди около 2 години.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
vasilmm написа:колега тука едни келемета ми предлагаха джанти с гуми с то4но това описание.казаха ми 4е сте ги снимат и ште ми ги покажат.ако са саштите напражо те праштам при тях.ште се направя 4е ги купувам а ти в този момент савсем слу4аино така ште наминеш и![]()
![]()
А дано ги пипнете тия малки копеленца

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
mitko_n1 написа:vasilmm написа:колега тука едни келемета ми предлагаха джанти с гуми с то4но това описание.казаха ми 4е сте ги снимат и ште ми ги покажат.ако са саштите напражо те праштам при тях.ште се направя 4е ги купувам а ти в този момент савсем слу4аино така ште наминеш и![]()
![]()
А дано ги пипнете тия малки копеленца![]()
![]()
![]()
![]()
Сложете по една качулка и снимайте докато ги пребивате. Пускате клипа случайно във vbox7, като се разпърди работата поне месец няма никой да краде джанти. Трябва да има много кръв (hint: лицето е доста добре кръвоснабдено)...
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
След якия бой дайте на някой мангал 2-30 кинта да ги изтелги отзад,че да спат прави,мамка им

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
....
Последна промяна Митко Стоянов на 11 Окт 2007, 12:34, променена общо 1 път

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2