ЦСКА-то ?!?
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: ЦСКА-то ?!?
!!Asen_X написа:amd написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
Паляци
Невезнъж изрично сме писали, че подобни постинги, имащи за цел да иронизират или обидят група хора, в случая привърженици на даден отбор, са АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНИ.
Оставям темата, защото повечето хора въпреки провокацията, са отговорили цивилизовано. Считай, че си официално предупреден.
То голяма обида , единия сигурно от Левски другия ЦСКА и се обиди , ами и аз от гняв можех да напиша същото, какво толкоз, познават се май, а единия ще му мачкал главата

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ебаси и смотаната история е това, честно! Винаги съм се чудел на акъла на футболните фенове - какво значение има дадения отбор, що все трябва да има противопоставяне, та това е една игра! Левски и ЦСКА, още по-глупаво Локо и Ботев Пловдив (комшии се мразят), за мен това е абсолютна простотия. Не съм имал за цел да предизвиквам, дразня или стресирам някой, просто пуснах темата за да подчертая, че беше много тъпо да допуснат гол в последните секунди и то по какъв начин. Мен много ме е яд, защото аз подкрепям всички български отбори, а не съм някакъв ултрас. Е, явно в бързината не се съобразих и сгреших - извинявам се за неприятностите, ще се постарая да не се повтаря такава тема. Но ще помоля всеки, прочел темата да се замисли не е ли тъпо да си футболен ултрас 

BMW only!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Новини
-
amd написа:Не съм имал за цел да предизвиквам, дразня или стресирам някой, просто пуснах темата за да подчертая, че беше много тъпо да допуснат гол в последните секунди и то по какъв начин.
Ако имаше за цел да изкажеш нещо градивно за играта и резултата от този футболен мач, можеше да го направиш по начин, който да не дразни останалите. Не да влизаш и да пускаш това:
amd написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
Паляци
Точно това провокира мен и другите хора, засегнали се в тази тема. Изобщо не е коректно от твоя страна да изсираш подобен коментар!
Или пишеш градивни постинги или изобщо не си прави труда да пишеш.
Въобще не става въпрос за някакви футболни спорове или отбори, а за елементарно коректно отношение. Не си разбрал правилно защо предизвика такава реакция.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Първо да поясня, че съм от ЦСКА...
МНОГО СА ЗЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тъпи селтаци..... МНОГО ЗЛЕ! Не може да вкараш гол и после 30 мин като путк@ да го пазиш.... тва да не е 2:0.... при 1:0 само един гол (както и стана) да ти вкарат и си чао.... смотаняци.... въргалят се като изпразнени уйове да губят време... и тоя Ододжи.... 'се едно е на тренировка.... волейболист смотан...
... и после що 6 мин продължение.... не 6, трябваше да е 15.... и честно казано на края Неи ако го беше посрещнал вратаря по-рано, ония нямаше да може да изрита топката чак до наказателното (щото стигна до почти центъра) и нямаше и да ни вкарат тоя смотан гол... леваци.....
МНОГО СА ЗЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тъпи селтаци..... МНОГО ЗЛЕ! Не може да вкараш гол и после 30 мин като путк@ да го пазиш.... тва да не е 2:0.... при 1:0 само един гол (както и стана) да ти вкарат и си чао.... смотаняци.... въргалят се като изпразнени уйове да губят време... и тоя Ододжи.... 'се едно е на тренировка.... волейболист смотан...
... и после що 6 мин продължение.... не 6, трябваше да е 15.... и честно казано на края Неи ако го беше посрещнал вратаря по-рано, ония нямаше да може да изрита топката чак до наказателното (щото стигна до почти центъра) и нямаше и да ни вкарат тоя смотан гол... леваци.....
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
И за Локомотив не достигна 1 гол за изравняване на резултата (1 на собствен и 3 на чужд терен).
Много, много жалко! 

Mollov написа:Първо да поясня, че съм от ЦСКА...
само да поясня-от Левски съм.И те подкрепям напълно

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ей сега гледам по RTV коментарите.... Велизар много добре го каза: "Кво да ви кажа.... мърльовци сме...." Ясно и точно....
- Новини
-
Mollov написа:Ей сега гледам по RTV коментарите.... Велизар много добре го каза: "Кво да ви кажа.... мърльовци сме...." Ясно и точно....
И аз го гледах това. Тоя пич ми напълни душата. Личеше си му, че е тотално съсипан и даде най-точната оценка за отбора.
Mollov написа:МНОГО СА ЗЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тъпи селтаци..... МНОГО ЗЛЕ! Не може да вкараш гол и после 30 мин като путк@ да го пазиш.... тва да не е 2:0.... при 1:0 само един гол (както и стана) да ти вкарат и си чао.... смотаняци.... въргалят се като изпразнени уйове да губят време... и тоя Ододжи.... 'се едно е на тренировка.... волейболист смотан...
Пълна трагедия беше мача. Имаше цифра пасове, които ги мързеше да хванат и топката попадаше в противника с лекота. Малко бяха играчите, които заслужаваха висока оценка. Тъжно... много тъжно.
Тя цялата вечер си беше трагична за БГ футбола...

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Аз мисля,че Саркози и Първанов имат пръст в цялата работа 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Велизар игра много добре, моите адмирации и за Тодоров (номер 30), много ми допаднаха, имаха няколко страхотни отигравания, вратарчето също направи много дорби спасявания, но много жалко, че така се случи. И друг път се е случвало, от това най-много ме беше страх - бавеха много времето, сигурно пропиляха 20 минути, а не биваше, защото водеха само с 1 гол. Много лоша работа за българския футбол - ЦСКА, Локо, Литекс, Левски, национала - все карък 

BMW only!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
ай да него удряме на политика,но кое ни е наред в тая скапана държава
та футбола ли
догодина ще купим още повече негри и пак ще атакуваме така жадуваните комерсиални Евро турнири

догодина ще купим още повече негри и пак ще атакуваме така жадуваните комерсиални Евро турнири

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Баш на края на мача да допуснат да им вкарат
Това тяхното е пълна простотия
Българският футбол в момента е резил

- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Mollov написа:Първо да поясня, че съм от ЦСКА...
Напълно съм съгласен със теб. Трябваше да играят и да се опитат да вкарат още един гол поне а не при всеки допир с топката да лежат по земята и да разиграват циркове.
Другото което ме подразни много е публиката . Неможе да отидеш на мач на който играят ЦСКА и Толуза и в същото време да скандираш - кур за Левски оле. Ебати и българската простотия.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4