Въпросче относно кабрио?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Въпросче относно кабрио?
Здравейте, жената си е харесала Е36 кабрио и край, та ще се принудя до коледа да продам Пежото, което кара и се сдобием с още 1 БМВ в семейството, макар според мен хич да не е кола за жена.
Кои двигатели бихте ми препоръчали - 320 (150) или 318 (115) вземайки в предвид поведение на пътя/разход/проблеми и т.н.? Аз по принцип съм си фен на дизеларките, но разбрах че няма дизелов двигател кабрио версията. Трябва ли да гледам нещо особено като вземам такава кола? По принцип съм се ориентирал нещо към края на '98а.
Мерси предварително.
Кои двигатели бихте ми препоръчали - 320 (150) или 318 (115) вземайки в предвид поведение на пътя/разход/проблеми и т.н.? Аз по принцип съм си фен на дизеларките, но разбрах че няма дизелов двигател кабрио версията. Трябва ли да гледам нещо особено като вземам такава кола? По принцип съм се ориентирал нещо към края на '98а.
Мерси предварително.
BMW 5-series POWER!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Тук е момента да се включат 'Юбчо и lunaticc1..но колкото повече,толкова повече както е казал мечо пух
сега сериозно..на мен лично 316-ка ми дава по-голям разход от 320-ка...тук опираме до стил на каране,но като за начало огледай колата дали е имала удари(сериозни ли са били),закарай я да и направят една хубава диагнотика в дару
и не се връзвай на "карала я е баба в неделя до църквата,та затова е на 100 000км"...иначе особенни разлики с другите варианти на е36 няма,разчети се по форума
П.П. успех

сега сериозно..на мен лично 316-ка ми дава по-голям разход от 320-ка...тук опираме до стил на каране,но като за начало огледай колата дали е имала удари(сериозни ли са били),закарай я да и направят една хубава диагнотика в дару

П.П. успех
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Е ти какви съвети искаш?
Все си мисля,че малко от малко можеш да разпознаеш кога една кола е пазена и кога е пудрена

Все си мисля,че малко от малко можеш да разпознаеш кога една кола е пазена и кога е пудрена

///MapTo написа:Е ти какви съвети искаш?![]()
А и не вярвам да намериш кой знае какъв голям избор за "кабрио" така че гледай да е читава колата, а дали е 16 или 20 жена ти ще го преживее....
Ама ако земеш напудрен таралясник вместо да даваш пари да я кара жена ти ще даваш пари да я правиш
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
има 318ки по 116hp за жена предвид безцелното обикаляне е важно да е с по нисък разход и мощност не мисля ,че ще и трябва,иначе като по сериозен проблем хвърли око на рейката дали не капе масло и на пълен ляв и десен дали не пръска масло поподкалниците,другото е веригата дали не шуми при отпускане на газта това е то и да не капе вода 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Той човека не е от вчера у форума и най- вероятно знай ко да гледа.
318 на тва купе ше си е пълен мъртЪвец май зимай 320- ка, па и по- лесно сигурно ще се развърже после и по- държи цена.
И гледай внимателно да не е правена на аквариум колата
318 на тва купе ше си е пълен мъртЪвец май зимай 320- ка, па и по- лесно сигурно ще се развърже после и по- държи цена.
И гледай внимателно да не е правена на аквариум колата

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Жоре,и.аз.ти.препоръчвам.320ката
а.иначе.кво.да.гледаш...
най-добре.я.карай.в.оторизиран.сервиз.и.те.да.гледат...
щото.към.98.кабрио.сигурно.ще.ти.е..13-14големи.зелени...
п.с.Тая.Алекс.златна.бе:)
много.поздрави.да.и.пратиш
а.иначе.кво.да.гледаш...
най-добре.я.карай.в.оторизиран.сервиз.и.те.да.гледат...
щото.към.98.кабрио.сигурно.ще.ти.е..13-14големи.зелени...
п.с.Тая.Алекс.златна.бе:)
много.поздрави.да.и.пратиш
4 8 15 16 23 42
13 мнения
• Страница 1 от 1