Мъки по жена
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Лина написа:kal написа:всеки минава по този път, просто трябва да го преодолееш!!!![]()
![]()
![]()
Една много позната и добре изпитана приказка- `Всяко зло за добро`. Може би този човек не е бил за теб, и благодарение на глупостта и да те загуби (тя ще се осъзнае рано или късно, колко я обичаш ) ти ще намериш ТВОЕТО момиче, което ще ти отговаря със същата любов, която и даваш. Момичето, което ще те разбира, подкрепя и ще бъде до теб независимо от къщите и бмв-тата ти
Страхотна философия, в която има и доза истина... Обаче повярвай ми, никаква работа не върши в такова положение.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Така е колега, като се държиш прекалено добре с една жена тя ти вика 4е може да сте само приятели, и после ходи и разправияи колко я оби4аш, и 4е изкаш да и пръснеш китаи4ето
пп. Ше ти мине като на ку4е
пп. Ше ти мине като на ку4е
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
бацко хахаха като за начало ше ти кажем следото :
пусни си Никсан - Като футболист
вкарвам на ЖЕНИТЕ гоЛ след гоЛ понякога им дигам жъЛт картоН на всеки мач иМ късам ШорТите Никога не оговарям срещииии хахах ..
бегаи некаде с приятели , е днеска е мача с Тулуза , саберете се, нема лек за тоя момент , само времето лекува , ма требе да се забавляваш с твоите хора , и разбери и ме запомни с ЕДНО :
да сте приятели ? НЕ те иска неразбираш ли, тя иска да те отблъсне а ти се натрапваш , заеби я ФУЛЛ с жени е бе, и разбери наи важното : докато тя Не те потърси НЯМА да се получи нищо квото и да направиш ! верваи ми
спал съм с алисия , много зависи кво гледа гаджето , ма те сички жени са ку**и бе брат
казаното от теб мога само да разбера, че е доста красива нали 
пусни си Никсан - Като футболист

вкарвам на ЖЕНИТЕ гоЛ след гоЛ понякога им дигам жъЛт картоН на всеки мач иМ късам ШорТите Никога не оговарям срещииии хахах ..
бегаи некаде с приятели , е днеска е мача с Тулуза , саберете се, нема лек за тоя момент , само времето лекува , ма требе да се забавляваш с твоите хора , и разбери и ме запомни с ЕДНО :
да сте приятели ? НЕ те иска неразбираш ли, тя иска да те отблъсне а ти се натрапваш , заеби я ФУЛЛ с жени е бе, и разбери наи важното : докато тя Не те потърси НЯМА да се получи нищо квото и да направиш ! верваи ми

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Я си живейте живота
и аз така си разправям все някоя ще ме обича
се тая и никоя да не ме обича ....мен и така си ми е добре няма рава я....пич я ходи се забавлявай и преустрой си мозъка....времето няма да излекува нищо ,ако човек сам не го разбере 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Колега бих си дал и BMW то и къщата , и парите , само и само да съм с нея !!!
А защо не и да се дуелираш с Дартанян и тримата мускетари на зазоряване.
Или както се пееше в една популярна народна песен:
Цвете от л(у/ай)ната
ти, ако желаеш,
ще откъсна аз за теееб!
Майтапа настрана. Аз не съм нито големия ебач, нито големия женкар. Но ще ти кажа нещо по - различно от повечето колеги във форума.
Колега, ти си мъж. Не бъди дете.
Струва ми се, че си допуснал една чутовна грешка в отношенията си с тази жена.
За да имаш една жена, никога не трябва да се поставяш в ръцете й. Никога не трябва да й разкриваш чувствата си напълно. Трябва да покажеш интерес, но не и зависимост.
Ако някоя връзка е твърде лесно достъпна, тя става безинтересна на жените. Напротив, трябва да не им изглеждаш сигурен, трябва да им прилича на завоевание, на борба, в която трудно и не всичко печелят отколкото да им прилича на проснат в краката им припадащ ерген.
Може да е кофти че не е по - просто, ама си е точно така!
По случая. Давам ти общ лек, не и сигурно лекарство за твоя случай.
"Обичам та като приятел" е реплика, която аз много пъти съм чувал и сигурно и всеки мъж. Няма я във филмите, но в действителността е ширпотреба.
Не винаги значи не. А и жените са едни същества, дето не са много сигурни в себе си и това което днес е "не" утре може да е "да" и обратно.
Не я търси. Не я и избягвай.
Старай се да изглеждаш твърд пред нея.
Удаде ли ти се възможност да я приближиш и да я приласкаеш, действай и колкото по - решително действаш - по добре. Търси отпускащи обстоятелства - някаква романтика или пък дискотека, нещо такова. Бъди силен, даже непреклонен и сигурен в действията си. Ако пък пак те отблъсне, бъди твърд. Избягвай многото приказки за вашите отношения от типа на "Ма ти ся ше ма обичаш ли?", "Колко ше ма обичаш?" "Ма ся ше останем ли приятели ако пробвам да та целуна." и т.н. Тея приказки плашат жените, при тях нещата често почват просто от забавление.
Поздрави и дано съм ти бил поне малко полезен!
- kris_j
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 2004г
- Мечтае да кара: чисто нова Скания
Пич а ти на нея казвал ли и си го това колко много я обичаш и как не можеш без нея
Я вземи и го кажи харабийската и ако тогава не те разбере вече можеш да си пиеш
щот спасение нема освен времето ама и то бавно помага 

Я вземи и го кажи харабийската и ако тогава не те разбере вече можеш да си пиеш

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Спокойно колега...момичето е малко...ще порасне...ще се проебе...и тогава ще удари твоя час...или я наеби и после отеби или само я отеби...много им е гадно, а на тебе ше ти е едно такова доволно...хубаво...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
Времето лекувало
да не е само тя бе бати и фустата
режи режи сине докато си млад че като остарееш не ставаш за мъжки полов орган
от дядо ми знам една приказка
мойто момче квото ти падне в устата и на къ*а тва ще ти остане в тоя живот за тва яко шибинг и без сериозни връзки развръзки
а и нали сме силния пол

режи режи сине докато си млад че като остарееш не ставаш за мъжки полов орган

мойто момче квото ти падне в устата и на къ*а тва ще ти остане в тоя живот за тва яко шибинг и без сериозни връзки развръзки

а и нали сме силния пол

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

Joro_Paveto написа:Спокойно колега...момичето е малко...ще порасне...ще се проебе...и тогава ще удари твоя час...или я наеби и после отеби или само я отеби...много им е гадно, а на тебе ше ти е едно такова доволно...хубаво...
М/у другото напоследък няма много много непроебани освен ако не търсиш нещо 11-12 годишно

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
BMW_325 TDS написа:Колега бих си дал и BMW то и къщата , и парите , само и само да съм с нея !!!
еееее.... как можа да го кажеш .....

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
denko написа:Времето лекувало![]()
режи режи сине докато си млад че като остарееш не ставаш за мъжки полов орган![]()
мойто момче квото ти падне в устата и на къ*а тва ще ти остане в тоя живот за тва яко шибинг и без сериозни връзки развръзки![]()
а и нали сме силния пол
Житейската истина е това

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе пичове...вие май много не четете
Според мен пича изобщо не е имал връзка с таз момъ!!!
Просто и се кефи и иска да я люби
Иначе всички написаха по нещо вярно, но според мен Дзвера обобщи най-важното в неговия случай
Пич, от колко време си падаш по това момиче? Според мен това е от онея летните грипове дето всеки ги е хващал
Щи мине много скоро, не се коси
И най-важното е че времето лекува! И че ако не правиш нищо, времето не минава
Живей си нормален живот, движи си задачите, виждай се със приятели и най-важното отпусни се и се почуствай свободен!
Може много да те кефи тая жена но ако и падаш на колене, най-много да те съжали и да стане много жалка и смешна ситуация! Бъди твърд - някой вече го написа: Нали сме от силния пол!
То е ясно че не винаги е така и всеки е попадал във такава ситуация и е проявявал слабост - стискай зъби!
Бъди мъж и си запази самочувствието, колкото и да я желаеш примири се че по този начин няма да я имаш и мисли по философски
Загубила е че не те е оценила! Живей си нормално и не се преструвай да се правиш на важен да и направиш впечатление!
Ако толкова я желаеш и след даден период от време то тогава си засужава да се потрудиш! През този период не я отбягвай, не я забравяй, просто бъди приятел с нея и обръщай толкова внимание колкото да се отчетеш, не я карай да си мисли че е специална за теб!
И постепенно заграждай...действай тихичко! Повярвай ми, по-добро оръжие от постоянството и търпението няма! Само че има и тънък момент в който трябва да прецениш засужава ли си труда, и дали изобщо имаш шанс щото пък мое да се окаже че и цял живот няма да ти стигне да я имаш тая
Ама това последното рядко се случва 

Просто и се кефи и иска да я люби

Иначе всички написаха по нещо вярно, но според мен Дзвера обобщи най-важното в неговия случай

Пич, от колко време си падаш по това момиче? Според мен това е от онея летните грипове дето всеки ги е хващал

И най-важното е че времето лекува! И че ако не правиш нищо, времето не минава

Живей си нормален живот, движи си задачите, виждай се със приятели и най-важното отпусни се и се почуствай свободен!
Може много да те кефи тая жена но ако и падаш на колене, най-много да те съжали и да стане много жалка и смешна ситуация! Бъди твърд - някой вече го написа: Нали сме от силния пол!
То е ясно че не винаги е така и всеки е попадал във такава ситуация и е проявявал слабост - стискай зъби!
Бъди мъж и си запази самочувствието, колкото и да я желаеш примири се че по този начин няма да я имаш и мисли по философски

Ако толкова я желаеш и след даден период от време то тогава си засужава да се потрудиш! През този период не я отбягвай, не я забравяй, просто бъди приятел с нея и обръщай толкова внимание колкото да се отчетеш, не я карай да си мисли че е специална за теб!
И постепенно заграждай...действай тихичко! Повярвай ми, по-добро оръжие от постоянството и търпението няма! Само че има и тънък момент в който трябва да прецениш засужава ли си труда, и дали изобщо имаш шанс щото пък мое да се окаже че и цял живот няма да ти стигне да я имаш тая

Последна промяна Дилян Пенчев на 04 Окт 2007, 19:14, променена общо 1 път

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Няма какво пове4е да допълня....D3BEP написа:.....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5