И аз да питам за парното

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 F25 28i

И аз да питам за парното

Мнение от a03 » 03 Окт 2007, 23:28

Пичове, проблема е следния духа само хладък въздух.Хич не е силно пустото му парно, аз уж на печките би трябвало да е доста силно.На какво може да се дължи това, че зима иде и май ще се студува.Аз съм с дигиталният климатроник и другия проблем ми е че от някои от клапите постоянно духа топло без да има значение на къде съм врътнал врътката за въздуха.Дори да е към синьото, в краката и на прозореца духа постоянно топло.А когато е пуснат климатика не е така.Егати фокуса.И последно защо като е на топло ми духа много по- слабо вентилатора?На студено си духа доста добре :help:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 03 Окт 2007, 23:56

Клапите най-вероятно са ти блокирали в положение "отворено"...отиди на майстор и ще се реши проблема ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: всъдеход

парно

Мнение от mitkoy » 05 Окт 2007, 23:09

ако когато пуснеш климатроника инаправиш да ти духа на краката почне да духа топло в место студино проблема най вероятно е в електромагнитните клапани които се намират до abs влизат 3 маркуча могат да се римонтират а нови са около 250 лв ако нее от това значи е от управлението на климатроника

Назад към E36