Проблем с регистрационния номер
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- angelchosh
- Потребител
-
Проблем с регистрационния номер
Здравейте колеги! От 2 месеца карам чудесна Е36-ца (сбъдна ми се детската мечта накрая) - снимки тия дни. Живея в София от 94-а, а в Люлин - от 02 - а. Радостта ми от придобитата кола бе доста кратка - на първата седмица ми я разбиха пред блока, спират ме полицаите през ден с или без причина, на околовръста край Шел - Казичане ме издебнаха с радар с камера = на 1 месец без книжка
Все "хубави работи" Според мен целият преблем идва от номера, който започва с Т...., тъй като съм от Търговище родом и от там намерих колата. Друг проблем е, че като видят номера, всички си мислят - тоя селяндур не може да кара...... само че доста видяха, че не е точно така
Единственото хубаво нещо е, че 99% от колегите с любимата марка се държат супер коректно на пътя ..... ЕВАЛА БРАТЛЕТА!!!
Кажете според вас, дали проблемът с полицаите е предимно заради номера, или и при вас го има "избирателното" спиране?

Кажете според вас, дали проблемът с полицаите е предимно заради номера, или и при вас го има "избирателното" спиране?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Абе не съм много съгласен ,че първите букви са от значение...въпрос на късмет е
със синята кола са ме спирали куки точно 3 пъти за 1 година,но пък всеки светофар ми е червен...де*ба и 16-ката гадна...
докато със бялата кола рекорда ми е 4 проверки в рамките на 20 минути,3 акта и всеки светофар зелен..

със синята кола са ме спирали куки точно 3 пъти за 1 година,но пък всеки светофар ми е червен...де*ба и 16-ката гадна...

докато със бялата кола рекорда ми е 4 проверки в рамките на 20 минути,3 акта и всеки светофар зелен..

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Проблем с регистрационния номер

angelchosh написа: Живея в София от 94-а, а в Люлин - от 02 - а.

Т'ва ме изкърти от смях

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
мани ,не си е за подигравка 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Не знам какъв е критерия за подбор, може да е номера, може да е цвета, може да е "излъчването" на шофьора.
Преди време имах един случай... Карам си аз зад 2 ярко-червени E36, тях куката ги пропуска и спира мен, дето съм 3-та кола... Тогава предположих, че някой игрив слънчев лъч се е отразил в сивия ми преден капак и му е привлякъл внимание...
За да ти вземат книжката май си превишил доста отгоре скоростта... Мен за 79км/ч ми взеха 100лв + 5 точки...
Преди време имах един случай... Карам си аз зад 2 ярко-червени E36, тях куката ги пропуска и спира мен, дето съм 3-та кола... Тогава предположих, че някой игрив слънчев лъч се е отразил в сивия ми преден капак и му е привлякъл внимание...

За да ти вземат книжката май си превишил доста отгоре скоростта... Мен за 79км/ч ми взеха 100лв + 5 точки...
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
И аз съм с Т и съм си имал проблеми в София, та май е най добре да го смениш, нали и без това и в София си живееш, е после ще си имаш пък проблеми другаде 

only rear wheel drive
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Аз си карам с А (Бургас) и нямам проблеми - не мисля че ме спират по-често за проверка от другите коли. Толедо-то си го карах 4 години в София също с А регистрация и пак не са ме спирали.
За разлика от КПП-то на входа на Бургас от към София , където имам чувството , че постоянно мен дебнат.
За разлика от КПП-то на входа на Бургас от към София , където имам чувството , че постоянно мен дебнат.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Хмм, имах преди години една мазда с плевенска регистрация, дагие... Само за два месеца, но това ми беше достатъчно да се простя с 10 точки
Щото ония капути ушави ме спряха, че в олимнайсе часа, когато нямаше жива душа, съм минал на забранен сигнал на пешеходен светофар (контролиран автоматично, не ръчно). Жълто, дефакто и то не кърваво, а зеленикаво
Ама ходи се разправяй. И на караулка на входа на София са ме спирали - ей така, за нищо. Мани го тоя номер да ти е мирна главата 

It's not who You are, it's who You know...
Невярвам да ти правят проблем за тва че си с такава регистрация просто лош късмет аз като съм със софийска регистраця и полицаите си ме спират , преди две седмици я разбиха (явно "С"-то отпред на табелата не помага).
Ако някой знае някакъв номер дето да си сложа че да не ме пипат нито полицаи нито наркомани да казва плащам в злато
Ако някой знае някакъв номер дето да си сложа че да не ме пипат нито полицаи нито наркомани да казва плащам в злато

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors