Очаквай неочакваното
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bobi_batko
- кандидат ентусиаст
-
Очаквай неочакваното
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=205641
На тази фирма да не са и свършили парите та налазват така. Те по големи джигити от тях няма и ако трябва да ловят някого по добре да почнат да ловят корумпираните из между тях
, ако го направят сигурно ще станат като сървайвър "На края ще остане само един " 
На тази фирма да не са и свършили парите та налазват така. Те по големи джигити от тях няма и ако трябва да ловят някого по добре да почнат да ловят корумпираните из между тях

What comes around goes around
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
От Пътна полиция обясниха, че полицаите под прикритие няма да предизвикат масови разводи, тъй като лицата в колата няма да се виждат на снимките.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Усмихвайте се навсякаде и казвайте-зеле,макар че аз бих показвал среден пръст!!!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Лошо...лошо...много лошо.. 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
И внимавайте какви мадами возите за да не ви трошат точилко по главите после
,макар че КАТ нямало да снимат лицата на пасажерите!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Едното май е Пежо 405 тъмно синьо или черно. Вчера го мернах в Красна поляна вечерта. 

Ма много ме кефи тази кола!!!

Хич не са им свършили парите. Преди две вечери ме спряха с доста превишена скорост и тръгнах да ги черпа обаче имах само едри и им казах, че искам ресто и те казаха "немаш проблеми". Давам му аз и тоя вади една пачка с поне 600-700 лева. Просто са лакоми и искат още 

There is no replacement for displacement
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Ако мобилните камери дадат добри резултати, е възможно максималната скорост по част от вътрешните магистрали като бул. "Цариградско шосе" да се увеличи, предложиха депутати. Ще бъде огромна грешка, ако това се случи, предупреди шефът на КАТ. Според него това ще бъде голяма предпоставка за катастрофи в София
е как няма да ги мразиш полицаите - те са като коне с капаци. Знаят си тяхното - бавно, бавно, бавно... ако можеш някъде отбий и въобще не карай

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве днеска ме спира един полицай и ми вика ...Е може ли такова грубо нарушение точно пред нас ...
Грубото нарушение, е че направих обратен при двойна непрекъсната линия, защото отпреде некви си чукнали броните и седят и се чудят кво да праат на средата на улицата ...
.... та викам му на ония льольо с палката ... аве скии че ония са запушили движението до кога да ги чакам .... вместо да ме спираш ходи им кажи, че при ПТП ако няма пострадали трябва да изчакат като като освободят пътя ...
и тоя кат ми почна некви актове за непристойно поведение щел да пише незнам си кво си ...
та ако искат да караме нормално да ми направят нормално движението от към организация .... па тогаа нема праа неправилни изпреварвания и обратни завои ...
ПФУУУУУУ
Грубото нарушение, е че направих обратен при двойна непрекъсната линия, защото отпреде некви си чукнали броните и седят и се чудят кво да праат на средата на улицата ...
.... та викам му на ония льольо с палката ... аве скии че ония са запушили движението до кога да ги чакам .... вместо да ме спираш ходи им кажи, че при ПТП ако няма пострадали трябва да изчакат като като освободят пътя ...
и тоя кат ми почна некви актове за непристойно поведение щел да пише незнам си кво си ...
та ако искат да караме нормално да ми направят нормално движението от към организация .... па тогаа нема праа неправилни изпреварвания и обратни завои ...
ПФУУУУУУ
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Sharo написа:при ПТП ако няма пострадали трябва да изчакат като като освободят пътя ...
това къде го пише? защото като ме удариха и пича вика дай да ги мръднеме да не стане по-зле и ги мръднахме и като дойдоха куките и се разбесняха защо сме местили колите??? и всъщност така и не знам кое е по-правилното от гледна точка на закона
lllubo написа:Sharo написа:при ПТП ако няма пострадали трябва да изчакат като като освободят пътя ...
това къде го пише? защото като ме удариха и пича вика дай да ги мръднеме да не стане по-зле и ги мръднахме и като дойдоха куките и се разбесняха защо сме местили колите??? и всъщност така и не знам кое е по-правилното от гледна точка на закона
В правилника го пише. Т'ва, че са малоумни и не могат да схванат какво сте им обяснявали за ситуацията си е техен проблем. Нали знаеш, че човек беснее, когато вече няма какво смислено да направи, или каже ...
Слаби нерви, селения и малко мозък са едни от многото характеристики на куките

П.С. Жена ми като удари Паджерото, аз снимки им показвах (защото го преместих, че беше на Княз Борис в центъра), а оня ми вика "не е верно" ..... Смотана работа ...

Ей го, Шарко и той намазал ...
_!_
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2