Гумаджииницата на Антонио Терзиев НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- deadairplane
- Потребител
-
Гумаджииницата на Антонио Терзиев НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!
Здравейте, искам да ви разкажа за моето приключение в „Сервиза за гуми” на Антонио Терзиев който се намира в кв. Малинова долина бул. Кл Охридски 94. Та значи отивам аз в петък към 11 часа със продавача на моите новозакупени джанти. Едната от тях беше ударена и трябваше да бъде изправена освен това баланс и поставяне на Бравчо. Човека който беше там ми каза, че имали много работа в момента и да мина към 3 часа за да ги монтират само. На въпроса ми за цена, ми отговори „към 30лв.”. Обясних му че като се върна искам да са готови защото ми предстои пътуване. Както и да е. Отивам към 16 часа въпросния Антонио обезкости първата джанта и вече я изправя (само да допълня че това не беше ударената) След нея и другата и другата а ударената последна, като постоянно трябваше да му слушам глупостите, как той е най-великия пък другите негодници. Горе долу към 20 часа вече му се виждаше края. Оня нещастник дето беше сутринта тръгва да слага новите джанти докато оня се мота с последната и изненада те не си съвпадат ЕТАта не отговаря и опират в супортите. И каде бля през деня нали ги гледа уж? И това не е последното. Идиота тръгна да поставя старите джанти които са комбинирани 4х100 и 4х98 и ги сложи на дупките които са 4х100 ама това го разбрах чак вечерта на магистралата като взе да ми тресе волана. И накрая оня като приключи и с последната джанта и дойде време за плащане беше върха.
Изправяне на 1та джанта – 30лв.
Изправяне на 2та джанта – 60лв.
Изправяне на 3та джанта – 50лв.
Изправяне на 4та джанта – 40лв.
Работа – 30лв. (Все едно с първите 180лв. съм си купувал джантите)
И през това време почнаха да се събират някакви комшии и идиота дето ми сложи старите джанти неправилно почна да се разхожда с някаква щанга. Нямаше каде да ходя та накрая си платих.
Т в заключение: Недейте да ходите при тези мошенници, не само че няма да ви свършат никаква работа, ами и ще ви резнат главата накрая дори не от кръста ами направо от прасциите.
Извинявам се за дългия пост.
Изправяне на 1та джанта – 30лв.
Изправяне на 2та джанта – 60лв.
Изправяне на 3та джанта – 50лв.
Изправяне на 4та джанта – 40лв.
Работа – 30лв. (Все едно с първите 180лв. съм си купувал джантите)
И през това време почнаха да се събират някакви комшии и идиота дето ми сложи старите джанти неправилно почна да се разхожда с някаква щанга. Нямаше каде да ходя та накрая си платих.
Т в заключение: Недейте да ходите при тези мошенници, не само че няма да ви свършат никаква работа, ами и ще ви резнат главата накрая дори не от кръста ами направо от прасциите.
Извинявам се за дългия пост.
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Ми пусни някои снимка на гумаджийницата да се вижда коя е. Аз тука имам един сервиз в Белите Брези дето се каня да го пиша и него. Там "правят" БМВ-та имат една седмица Е-38 правена да прилича на алпина.
Така ме наредиха с един заден лагер, че още немога да възтановя колата от щетите, това е един от много редките случай дето ходя при майстори и то щото бях на зор да пътувам и нямах време.
Може и да е някои от форума собственика.
Така ме наредиха с един заден лагер, че още немога да възтановя колата от щетите, това е един от много редките случай дето ходя при майстори и то щото бях на зор да пътувам и нямах време.
Може и да е някои от форума собственика.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Няма такива цени за изправяне,честно,ние взимаме по 1 лев на цол,а тия пичове са се оляли (меко казано)

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, това е нереално! Все едно си във Видин - взимат ти по 50 кинта, а нищо не правят. Във Варна взимаха пак по левче на цол, за труд някакви смешни пари и помня, че ни изправиха отлично джантите на петицата, никакви грижи нямахме после!
BMW only!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- kris_j
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 2004г
- Мечтае да кара: чисто нова Скания
tsb_bg написа:Аз за гуми/джанти ходя в "Друмник" на бул. България след Т. Каблешков и съм доволен (Мислех че малко скъпчии падат ама като гледам какви цени обажда колегата май ще си преразгледам критериите)
Аз откакто ходя там забравих кво е тва проблем с гумите

Вярно не са от най евтините сервизи но пък качектвото е на 6

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ебати убитаците!Заслужават да бъдат .......!
Нормалната цена за изправяне джанта е 15лв. на бройка!Поне на мен за толкова ми взеха,хем джантите бяха бая криви и доста биеха,а и в цената влизаше и опрявянето на ръбовете понеже бяха доста надрани!
Нормалната цена за изправяне джанта е 15лв. на бройка!Поне на мен за толкова ми взеха,хем джантите бяха бая криви и доста биеха,а и в цената влизаше и опрявянето на ръбовете понеже бяха доста надрани!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ