Въпрос към titikaka и bobolink !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Турбината разсвири ли се или се е обезмаслила или е на свършване!Доста турбини съм преебал на мойто Рено.Като съм я свалял мотора за ремонт и турбината е седяла без масло после свири 1-2 дни!Но ти не си я свалял така,че най-вероятно луфта на оста е станал много голям и за това свири.Почвай да отделяш пари за друга да не се окажеш неподготвен!Имаш още някой друг месец на разположение! Успех колега! 

ТУРБО написа:Като съм я свалял мотора за ремонт и турбината е седяла без масло после свири 1-2 дни!
ся правихме на една каппа тапа на блока и сваляхме генерацията заедно с турбината , човека си търъгна свирейки , но още не се е върнал де

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
При мен луфта беше минимален, с пръсти се усещаше съвсем леко. Не знам само витлата как трябва да се въртят при свалено турбо.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
titikaka написа:Дядо Миле написа:Масло не харчи.
Върви ОК, ТДС - ката.
От 2 700 нагоре, свири като локомотивна свирка мамка му.
Даже кеф ти прай! Като изпреварвам, се едно че минава бързия влак.
Стряска навалицата, безотказно!
Се пак, досега си свиреше над 2000 и по тихо беше.
Да не земе да се избуши, че кво правя ?
Точно така свири , но да знаеш че е свършило предполагам нямаш проблеми с мощността. При мен свири около 15000км и за 100км се прецака даже скъса и оста, ремонта излезе 880лв. в Пловдив ми го правиха и останах много доволен!!
Чакай, чакай !
Значи свирката не е идвала от турбото, а от тръбата дето идва от ауспуха и се връзва с два болта срещу ERP клапана.
Скоро свалях смукателния колектор и явно не съм затегнал достатъчно болтовете. Те вземали, че се развили и паднали. Когато я изръчкам, започва да смуче въздух от там и свири доволно хубаво. Понеже отгоре има декорации(кора), нищо не може да се види. Като свалих пластмасите , тогава видях за какво става въпрос. Щот първо помислих, че е турбото.
Два болта,контрашайби, мамата и сега си яде ла...та без да свири.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2