е90
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
е90
имам е90 и имам няколко въпроса относно него. Идва вече зимата и нз какви гуми и джанти да взема? От дилъра ли? И другото - искам да сменя няколко неща по нея. Първото е задните стопове, но нз какви? Какви ще ми препоръчате? Мислех си за по-тъмни.Има ли LED стопове за е90? Второто е мигачите отпред, в смисал света им, да не е бял, а оранжев. Мерси 

vesko06 написа:Идва вече зимата и нз какви гуми и джанти да взема?
Купи си най-евтините 16 цолови джанти и хубави зимни гуми.
vesko06 написа:От дилъра ли?
Ако искаш да ти излезне по-скъпо - да
vesko06 написа:Първото е задните стопове, но нз какви?
Оригиналните затъмнени стопове за Е90...
vesko06 написа:Има ли LED стопове за е90?
Ако искаш да имаш гаранция на колата - няма LED стопове

vesko06 написа:Второто е мигачите отпред, в смисал света им, да не е бял, а оранжев.
Не се занимавай с глупости, така ще е по-грозно - за справка виж американските Е90та.
vesko06 написа: Мерси
Пак заповядай

- vesko06
- старши ентусиаст
-
първо стоманени или алуминиеви? че колко по-скъпо ще ми излезе, аз си мислех от него(дилъра). То от къде мога да взема другаде... За мигачите имах в предвид ето така: http://www.e90post.com/forums/e90garage ... 0005-1.jpg
А иначе оригинални LED стопове няма ли. Да, аз си мислех за тези оригиналните затъмнени, но видях в е90post.com е90 с LED и стояха уникално и за това питам
А иначе оригинални LED стопове няма ли. Да, аз си мислех за тези оригиналните затъмнени, но видях в е90post.com е90 с LED и стояха уникално и за това питам

- vesko06
- старши ентусиаст
-
първо стоманени или алуминиеви? че колко по-скъпо ще ми излезе, аз си мислех от него(дилъра). То от къде мога да взема другаде... За мигачите имах в предвид ето така: http://www.e90post.com/forums/e90garage ... 0005-1.jpg

- vesko06
- старши ентусиаст
-
Metallium написа:Бат Весо, заеби го тоя дилър. Отиди в гумаджийниците - по-хубавите има и джанти и гуми.
2ра ръка за 600-700лв ще си намерш хубави оригинални 16" БМВ джанти. Апък ако не ти се дават толкова $ - железни. Според зависи колко си отделил.
ахам, че те ще бъдат алуминиеви съм го решил вече. Дилъра да не каже после нещо, да не мрънка...

а още един въпрос- стъклата до какъв % могат да се затъмняват и къде и как, защото ми писна до като карам на дълги разстояния и като грее слънце да ми пече

vesko06 написа:Metallium написа:Бат Весо, заеби го тоя дилър. Отиди в гумаджийниците - по-хубавите има и джанти и гуми.
2ра ръка за 600-700лв ще си намерш хубави оригинални 16" БМВ джанти. Апък ако не ти се дават толкова $ - железни. Според зависи колко си отделил.
ахам, че те ще бъдат алуминиеви съм го решил вече. Дилъра да не каже после нещо, да не мрънка...
а още един въпрос- стъклата до какъв % могат да се затъмняват и къде и как, защото ми писна до като карам на дълги разстояния и като грее слънце да ми пече
Еми купи си слънчеви очила

There is no replacement for displacement
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- vesko06
- старши ентусиаст
-
мерси много, златни сте
а да сега се сетих ако си сложа фолио гаранцията пада ли, защото колата е лизингова?

- vesko06
- старши ентусиаст
-
е баш накипрене не си е... в смисал искам само да сменя някои требни неща като задните стопове, предните мигачи и да си затъмня прозорците.. че лошо ли е? 

- Triforce
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD, 2015
- Детайли за колата: 530XD, 2015
15 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series