Стачките продължават
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Стачките продължават
Колеги бахти кефа е с тия учителски стачки !!! Аз съм 12 - ти клас и направо се разтапям от кеф
Ходиме с френдове по кафенца , натука натам и хич ме не боли за даскало !!! Днеска говорих с едни мои даскали и казват , че стачките твърдо продължават независимо какво ще става !! Даже една даскалица казва , че щяли да съдят министъра на образованието ( тоя боклук долен ) !! И в цялата тая какафония ние си гледаме живота
Будим се у 12 часа , рипам си у колата с някоя симапатична френдка
и тръгваме към някое язовирче или капанче , без да те боли за някакви уроци и тем подобни глупости
!! Иска ми се вечно да е така
Ебати свободата е !! Е са утре се чудя накъде да фанеме , а не как да си научим примерно по история
Дано се провалят и матурите и учебната година и цялото българско нескупосано образование да се съсипе !! Все повече се закопаваме , като нация и е време нещо вече да става !!! Цялата държава трябва да се вдигне на стачка и да изхвърлиме това гнусно правителство !!!! Ставаме все по зле - Тръгнали да разчитат на туризъм , искат да затворят завода Кремиковци ( майка ми и баща ми работят там ) , за да правят овеселителни паркове
!!! Всички заводи изпозатвориха , съсипаха ни икономиката , Атомната централа и нея са на път да я преебат и за какво ??? - за да се угоди на тъпата Европа
Много сме зле !! Всичко трябва да се изкорени и да се започне на чисто !! Цялото българско образование също трябва да се промени из основи !! Уча някакви си цели 12 години простотиии !!! За какво ми е да уча , като знам че после няма къде да работя ??

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20

- Illusion
- Бургаското явление
-
И аз много се кефя, ама ся се кефя... после всички знаем от каде ще ни го изкарат
Уж не можела да се провали така учебната година и най-много да ни я дадът служебно, ама може да ни земат после от ваканциите
А кво сме виновни пък ние
Те и те не знаят кво искат
Не може да застане пред теб един учител, който иска да взима не знам си ква заплата и да е научил урочето колкото да минат тия 40 минути и ако го питаш нещо, той да те гледа сякаш го питаш колко е 39482837482389320 X 84237947029338237
За мое щастие съм в много добро училище (едно от най-добрите
) и нямам такъв проблем, ама те всички тръгнали да стачкуват
Според мен трябва да има увеличение ок, ама не може всички да взимат по равно, не може единия да се чуди какво да измисли, че да минат тези толкова дълги 40 минути и да си ходи, а другия да гледа за толкова недостатъчните 40 минути да ни научи на колкото може повече
Квото искат да правят, то се е видяло, че на този етап без часни уроци, курсове и тем подобни няма да стане...
Само да гледат да не ни пипат ваканциите, че тогава... дали и аз няма да стачкувам

Уж не можела да се провали така учебната година и най-много да ни я дадът служебно, ама може да ни земат после от ваканциите

А кво сме виновни пък ние

Квото искат да правят, то се е видяло, че на този етап без часни уроци, курсове и тем подобни няма да стане...

Само да гледат да не ни пипат ваканциите, че тогава... дали и аз няма да стачкувам

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Аааааа колега аз на частни уроци никога не съм ходил , няма и да ходя !!! Да си давам парите тия да ми брещолеват некакви глупости и в карйна сметка пак нищо не знаеш
- Illusion
- Бургаското явление
-
BMW_325 TDS написа:Аааааа колега аз на частни уроци никога не съм ходил , няма и да ходя !!! Да си давам парите тия да ми брещолеват некакви глупости и в карйна сметка пак нищо не знаеш
Хихи колегата е колежка, а за уроците... и аз не ходя де, не виждам смисъл, то може да ходиш и пак нищо, зависи си от човека

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-

дано не те видим в една фирма,чийто собственик си беше взел бугати вейрон

Последна промяна SpUd3r на 01 Окт 2007, 16:17, променена общо 1 път
Tux0 Ca !

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Аз пък се плаша от приоритетите и овчата радост на учениците, от принудителната ваканция
Някво силно амбициозно поколение иде, кафенца, кифли и ракия
И бай дъ уей просветният министър е един от много малкото читави и доста интелигентни хора в това правителство
А иначе лично за мен е по добре стачката да свършва колкото се може по-скоро дееба
че губим кинти инак

Някво силно амбициозно поколение иде, кафенца, кифли и ракия
И бай дъ уей просветният министър е един от много малкото читави и доста интелигентни хора в това правителство
А иначе лично за мен е по добре стачката да свършва колкото се може по-скоро дееба

че губим кинти инак

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
BMW_325 TDS искаш стачката да продължи а не се ли досещаш, че не е във ваш интерес защото накрая като кажат, айде всичко ще се одучва после какво ще викаш защо имаше тая тъпа стачка...
То хубаво човек да си гледа кефа кой не иска така, кой не иска да е милионер да е млад, красив, известен и всичко живо да го обича и харесва ама няма всичко се плаща на тоя свят.Ваште като те слушам и чета са бачкатори в Кремиковци ала бала, след някой друга година ще са пенсионери и оставаш да се оправяш сам в живота каквото постигнеш сега сам това е.Стегнисе и учи стабилно, оправяи оценки, ходи учи нещо више за да има после парици за ново и хубаво БМВ.Сега ти е зле като ходиш на даскало ала бала тегаво било и дрън дрън, а ще те питам след 2-3 години когато ходиш да работиш на някоя гадна работа и то само защото нямаш хубаво образование и си марзелувал навремето.Сега учите по 5-6 астрономически часа я сте там я не и ви е трудно, ами ако беше на бачкане по 12 часа както са повечето хора.Замисли се и реши какво да правиш със себеси защото всичко е в твойте ръце.

То хубаво човек да си гледа кефа кой не иска така, кой не иска да е милионер да е млад, красив, известен и всичко живо да го обича и харесва ама няма всичко се плаща на тоя свят.Ваште като те слушам и чета са бачкатори в Кремиковци ала бала, след някой друга година ще са пенсионери и оставаш да се оправяш сам в живота каквото постигнеш сега сам това е.Стегнисе и учи стабилно, оправяи оценки, ходи учи нещо више за да има после парици за ново и хубаво БМВ.Сега ти е зле като ходиш на даскало ала бала тегаво било и дрън дрън, а ще те питам след 2-3 години когато ходиш да работиш на някоя гадна работа и то само защото нямаш хубаво образование и си марзелувал навремето.Сега учите по 5-6 астрономически часа я сте там я не и ви е трудно, ами ако беше на бачкане по 12 часа както са повечето хора.Замисли се и реши какво да правиш със себеси защото всичко е в твойте ръце.

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега не баш така !!! Аз от 3-те години искарвам диплома 5.80 , а през тези години не съм прочел нито една книга или пък не мога да кажа че съм зубрил по цяла нощ , а имам съученички къде къде попиваха всичко и са с по ниски дипломи ( а не мога да кажа че в моето училище се пишат хубави оценки лесно ) , така че съм човек който се кефи за момента и предполагам че каквото и да стане ще мога да се измъкна от ситуацията !!! Идеята е да си изкарваш хубави оценки без да лежиш по цял ден забит в книгата !!! И точно това ме вбесява , скалъпих си добра диплома и идва некаква куротресина ( министъра на образованието ) и решава да ми жъгне една матура , която не мога да я изкарам по смъртно ( а да седна тепърва 12 клас да преговарам всичко нема да стане !!!! ) Миналата година от моето даскало 12 десетокласниците си веееха г..а налево и надесно и си взеха дипломите за Средно образование , пък после каквото акъл ги учи , ако искат да учат , ако искат да не учат , а тоя иска да ни преебе и дипломи за средно да не земеме !!!! И тия ненормалници как очакват да помниме всички тия глупости къде сме ги учили ( тоя кво е написал , оня кво е написал ) аз на 18 години в главата ми е само Вазов и Ботев
!! Абе не е за говорене , аз се отучих да пиша грамотно от тия натресотини къде ни пълнат главата . Па го направиха така , че и диплома да не мое да си купи човек 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
В днешно време (повечето училища,разбира се има и изключения) оценките нищо не означават.И аз завърших с 6.00 по немски ама знам само първите 90 думи и за кво ми е тая оценка като ми се наложи да говора с някой германец ще го гледам така
Така че от примери с оценки няма смисъл

Така че от примери с оценки няма смисъл

Tux0 Ca !

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
е тфа е студенски живот по цел ден кафенце диско парцалки .. ама се некога ше ти влее дебелия отзад и ше ти стане нанагорно 

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2