Ангелски о4и
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- niki CA 2925 KB
- кандидат ентусиаст
-
Ангелски о4и
колеги от къде мога да си купя и колко им е цената и монтажа ако има някои идея кака става моля да ми обесни и дали 6те мига да се спражя сам
Мерси предварително

Мерси предварително

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
приготви си 200 лв за ангелските очи и още около 50 за монтаж
поне на мен са ми казвали такива цени. но при мен е фейс и е малко по-скъпичко..

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
или малко под 200 лв с много лесен монтаж (без клепане с лепило и спестяване на 50лв). Има за всички модели, така че потърси и ще намериш.
За фейслифт са малко по-скъпи както каза колегата отгоре.
За фейслифт са малко по-скъпи както каза колегата отгоре.
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Колега недей си загрозява колата с тези турски боклуци.Нестига че се запотяват постояно, а и си личат много че са ментаци.С оригиналните си е мн добре.Вече ако решиш да си купиш оригинални кристални си е друго нещо, самоче доколкото знам цената им е драстично в пъти повече.Ако се чудиш как да я украсиш повече продаи си джантите и добави тези пари за някакви много яки 17ки.Аз така бих направил.Разбира се това е лично моето мнение иначе бавареца ти е бомба 

bmw525tds написа:Колега недей си загрозява колата с тези турски боклуци.Нестига че се запотяват постояно, а и си личат много че са ментаци.С оригиналните си е мн добре.Вече ако решиш да си купиш оригинални кристални си е друго нещо, самоче доколкото знам цената им е драстично в пъти повече.Ако се чудиш как да я украсиш повече продаи си джантите и добави тези пари за някакви много яки 17ки.Аз така бих направил.Разбира се това е лично моето мнение иначе бавареца ти е бомба
Оригинални? За е46 няма "оригинални" angel eyes като за начало. Второ в ebay.com се продават и цените варират от 30$ до 200$ зависи какво искаш. Аз щях да си поръчвам от 200$ от тук - http://www.jlevisw.com тъй като те са доста дебели и се виждат и през деня, но ще си сменям колата и се отказах. А такива опции като "HELLA" и тн се откажи защото са адски грозно направени, много са малки и да не говорим, че се завъртат надолу и се губи цялата идея. Виждал съм 1-2 из София и е адски грозно. Виж в галерията ми тези съм ги купувал за 100$ за старата ми кола и Виктор (gazzzar) ми ги монтира. Успех ако имаш повече въпроси питай

There is no replacement for displacement
anton2106 написа:Твоя човек е ''civic'' а монтажа е за 10 мин
Да, леко да не е за 10 мин.... за толкова няма да успееш да разглобиш фаровете само, да не говорим, че очичките се толкова нежни на допир, че една грешка и са довиждане...
Иначе толкова, към 200 кинта ще излязат и светят доста доста прилично. Справка в мойта галерия.
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
absix написа:anton2106 написа:Твоя човек е ''civic'' а монтажа е за 10 мин
Да, леко да не е за 10 мин.... за толкова няма да успееш да разглобиш фаровете само, да не говорим, че очичките се толкова нежни на допир, че една грешка и са довиждане...
Иначе толкова, към 200 кинта ще излязат и светят доста доста прилично. Справка в мойта галерия.
Айде да не са 10 15 мин да са,след мойта слагах на още 2 две е46 няма никакъв проблем,единствено което бави е после закачането на кабелите.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
wazup написа:OFF: Като се слагат фарове от фейслифта не е ли нужно да се сменят и калниците,тъй като мигачите са с друга форма![]()
по принцип да, но ги преправят нещо и ставало . Но пак боя трябва ...
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
в темата "DIY или направи си сам" има няколко инструкции
как да си ги сложиш angel eyes сам, една от тях съм я правил аз, на
английски е, но има достатъчно снимки, за да се справиш
сам дори и да не разбираш езика. Ако ги прочетеш,
може да спестиш някой лев.
П.П.
Това за 10-15 мин инсталация не ми се вярва какъвто и
да е майстора
как да си ги сложиш angel eyes сам, една от тях съм я правил аз, на
английски е, но има достатъчно снимки, за да се справиш
сам дори и да не разбираш езика. Ако ги прочетеш,
може да спестиш някой лев.
П.П.
Това за 10-15 мин инсталация не ми се вярва какъвто и
да е майстора
- niki CA 2925 KB
- кандидат ентусиаст
-
помо6т един колега в някоя от темоте бе направил снимки с поставянето ма ангелските о4и на фар без ксенон на тях бе показано много добре и не мога да ги намеря а сега ми остава само да го монтирам 

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3