E 46 Мулти волан
Модератор: Icco
8 мнения
• Страница 1 от 1
E 46 Мулти волан
Здравейте,
Преди два дни си купих E46 с мулти волан. Искам да мога да си управлявам CD-то от волана. To e Pioneer DEH-P65BT с вградено Handsfree за GSM. На волана имам копче за вдигане на телефона. Чух, че имало някаква приставка за да може Pioneer да работи с мулти волан на BMW.
Кофти че е сив панела, ама.....смятам махагона и него да го сменя със същият цвят. Иначе ще стои грозно. Ако някой пък иска махагоните да казва да ги разменим с обикновенни които да са сиви, като касетофона.
Някой ако може да помага с тази приставка. Ако ли не, кажете каква марка CD работи с мулти волан
Поздрави!
Преди два дни си купих E46 с мулти волан. Искам да мога да си управлявам CD-то от волана. To e Pioneer DEH-P65BT с вградено Handsfree за GSM. На волана имам копче за вдигане на телефона. Чух, че имало някаква приставка за да може Pioneer да работи с мулти волан на BMW.
Кофти че е сив панела, ама.....смятам махагона и него да го сменя със същият цвят. Иначе ще стои грозно. Ако някой пък иска махагоните да казва да ги разменим с обикновенни които да са сиви, като касетофона.
Някой ако може да помага с тази приставка. Ако ли не, кажете каква марка CD работи с мулти волан
Поздрави!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аз съм с алпайн и си оправлявам сд-то без проблем с тази приставка ...
виж телефона съм си го оставил оригиналния в колата дето е ...
виж телефона съм си го оставил оригиналния в колата дето е ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/38/301/RC-HW%20/index.html
Можеш да си го поръчаш при някой дилър на pioneer за България
Можеш да си го поръчаш при някой дилър на pioneer за България
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
Значи отварям линк-а,но не разбирам за кой по-точно плеар става на въпрос?
Освен това някой не си ли е слагал друг MP3 player,който да може да се управлява от фабричните копчета от волана.
Мерси Предварително!!!
Освен това някой не си ли е слагал друг MP3 player,който да може да се управлява от фабричните копчета от волана.
Мерси Предварително!!!
Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
SPARC0 написа:Значи отварям линк-а,но не разбирам за кой по-точно плеар става на въпрос?
Мерси Предварително!!!
алпайна както съм написал по-горе ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
8 мнения
• Страница 1 от 1