m50b20 много ли са му 360 000км?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
m50b20 много ли са му 360 000км?
Здравейте,искам да попитам на един добре поддържан м50б20 ванус,много ли са му тези километри.Двигателят работи много добре - тихо,не духа масло,не пропушва,не трака вануса,антифриза го бива...та да я взимам ли колата или да чакам нещо лошо след този пробег?
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- lowrider
- ентусиаст
-
Айде кажете чуплив ли е този двигател или не след подобен пробег,изчетох какво ли не от форума и нищо не дава отговор на въпроса ми за пробега,ама ако питам за някоя простотия 1000 човека ще ми отговорят... защо никой не отговаря не вярвам всички да карате б20 ки на по 100 000км...
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Неделя е бе бате, утре като отидат по офисите и се разписват
Според мен не е много пробега. Аз съм виждал М-40 на толкова и човека казва, че не е сменял вал все още, работеше добре и тихо.

Според мен не е много пробега. Аз съм виждал М-40 на толкова и човека казва, че не е сменял вал все още, работеше добре и тихо.
- Andronoff
- триногата
-
Само да питам..
Пишеше ли, че е на тия километри, или го "разбра" с теста на таблото? Щото теста на таблото не показва пробега, както си мислят 80% от хората, показва някакви заводски кодове, а и за първи път чувам някой да продава кола на 360к, обикновено им връщат километражите..
Пишеше ли, че е на тия километри, или го "разбра" с теста на таблото? Щото теста на таблото не показва пробега, както си мислят 80% от хората, показва някакви заводски кодове, а и за първи път чувам някой да продава кола на 360к, обикновено им връщат километражите..

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
- Andronoff
- триногата
-
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=64544
То ако ИС вървеше повече от 320, що да го правят туй 320 изобщо?
А и 6 е повече от 4, като изключим някои по-специални случаи, но тук не говорим за такива, говорим за сток автомобили

То ако ИС вървеше повече от 320, що да го правят туй 320 изобщо?
А и 6 е повече от 4, като изключим някои по-специални случаи, но тук не говорим за такива, говорим за сток автомобили

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Колега, поне ще знаеш, че са реални тия км. Сигурно не малко хора карат двигатели на 300K, но просто не го осъзнават.
Мотора е здрав, ама стига с тва кое върви повече. И 2те си имат +/- едно спрямо друго.
CSS2 написа:Ако питаш мен си вземи М42. Най-здравия матор! ИС-ка върви и повече от 320
Мотора е здрав, ама стига с тва кое върви повече. И 2те си имат +/- едно спрямо друго.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: m50b20 много ли са му 360 000км?
ако това са му ориг. километри взимай го--почти всичките дето караме по старички БМВта километражите ни показват 160-190-220 хил. а в всъщност са над 400-500 хилlowrider написа:Здравейте,искам да попитам на един добре поддържан м50б20 ванус,много ли са му тези километри.Двигателят работи много добре - тихо,не духа масло,не пропушва,не трака вануса,антифриза го бива...та да я взимам ли колата или да чакам нещо лошо след този пробег?

Някой от модераторите доста си ме обича, редовно ми трие постовете и не ме е яд за друго ами някои хора които 50 и повече процента пишат само глупости не им се пипа написаното, но това е българската простотия
Както и в предния си пост и тук ще напиша, че километрите не са много стига колата да е подържана както трябва

Както и в предния си пост и тук ще напиша, че километрите не са много стига колата да е подържана както трябва

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
На тея километри няма да е само моторът ами и много други работи покрай него. Дали и те са поддържани, както си му е реда? Нищо, че маслото на скоростите и диф-а е лайфтайм, той лайфтаймът според производителя е към 150-180 хил.км. Мисля, че ми схвана мисълта. На моторър нищо не може да му стане за тея км, ако не е прегряван и не е каран като във Ф1 на пълна газ в 80% от времето. А ти всъщност как разбра, че колата е на толкова?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: m50b20 много ли са му 360 000км?
lowrider написа:Здравейте,искам да попитам на един добре поддържан м50б20 ванус,много ли са му тези километри.Двигателят работи много добре - тихо,не духа масло,не пропушва,не трака вануса,антифриза го бива...та да я взимам ли колата или да чакам нещо лошо след този пробег?
Точно са му

Взимай, карай и не се плаши

- lowrider
- ентусиаст
-
така ,когато писах темата явно бях един от 80те% идиоти ,които си мислят,че това което се изписва при номера с ключа е реалният пробег, в последствие разбрах ,че не е така.По километраж колата е на 120 000 мисля,а собственика ми каза, че е на 180 000 мисля...
Окачването и е бомба,двигателят работи медено,да я карам ли на диагностика все пак?Страх ме е да не вземе нещо да стане с тоя двигател само
И този ванус как да го разбера ,читав ли е, заваряван ли е и т.н
Окачването и е бомба,двигателят работи медено,да я карам ли на диагностика все пак?Страх ме е да не вземе нещо да стане с тоя двигател само

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2