Важно за 12-ти клас !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 30 Сеп 2007, 3:29

айде спокойно ... все пак кавото за едни такова и за другите ... ако вие се провалите заради системата то 95% ще се провалят също ... така, че за какво се притеснявате ще си има места във вузовете просто борбата вместо между 5 и 6 ще е между 3 и 4 ...

;)

па тия дето ще изкарат 2ка на матурата ще си я изкарат и на кандидатстудентския ...

и тва с матурата по физическо си го избийте от главата ... нормативите немогат да ги покрият половината спортисти ... па камоли некой госпоици и госпойчовци дето не излизат от кафенцата
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 30 Сеп 2007, 13:10

M2PR написа: Не ме плаши конкуренцията на изпити, защото съм сигурна в себе си, и в това което знам :) В случай, че се издъня - признавам си грешката :)
И въпреки всичко това, аз оставам анти :!: :idea:

това и звучи точно като "искам да правя секс ама и да си остана девствена" леко антитеза се получава

виж не ме разбирай погрешно стискам ви палци да я отървете и вие ама много добре знам че няма да стане и се опитвам да ти покажа к'ва е реалността, а тва че някои ся са решили "дай да се правим на герой да направим сайт с анкета, подписки, глупости.....няма да стане....нищо....Вярно е че сте най-пре*бани от всички и затова всеки ден се моля за вас :mhihi: Успех и ще кажете к'во е било

нямам какво да кажа повече по въпроса ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 30 Сеп 2007, 13:12

Sharo написа:и тва с матурата по физическо си го избийте от главата ... нормативите немогат да ги покрият половината спортисти ... па камоли некой госпоици и госпойчовци дето не излизат от кафенцата

мъдро :!: :!: ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 30 Сеп 2007, 13:27

Незнам какво толкоз ви е страх от тия матури?
Завърших през 2000-та година и бяхме последния випуск с матури. Нищо страшно не е, изпит като изпит.. Дават ти конспект, учиш/правиш пищови, явяваш се, пишеш/преписваш и туй то..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 30 Сеп 2007, 13:50

Правилно - аз съм имал 5 матури, и съм още жив и имам 2 висши образования. По скоро ме интересува, как аджаба, човек дето сега е 12 клас е такъв спец по BMW-тата и има постве от преди 3-4 години, направо МАГИЯ! Не ви трябват матури - вие направо сте си "ДПЛ. ИНЖ." :mhihi: :mhihi: :mhihi: Пък да не говорим, че "не съм си зимал учебници от 10-ти клас" (цитат)....... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 30 Сеп 2007, 14:06

Незнам ще се разбере дали ще има матури или не :mhihi:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 30 Сеп 2007, 14:17

Какво да се разбира още миналата година нашата даскалка ни каза,че ние сме последната година без матури и от догодина всички имат матура ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 30 Сеп 2007, 17:07

Абе ти не се обаждай матурите трябаваше да бъдат за тезе от 90-ти набор натам родени ... които са по новия начин на обучение!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 30 Сеп 2007, 17:13

Още миналата година се знаеше, че тази година ще има. Аз отървах на печелившите честито :mhihi:
There is no replacement for displacement

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 30 Сеп 2007, 17:19

add1cted написа:Още миналата година се знаеше, че тази година ще има.

четвърти човек ви го казва....дано вече сте разбрали, че сте се самозалъгвали и сега ви го натряскаха без лубрикант :mhihi: :mhihi:
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 30 Сеп 2007, 20:27

ineedmoney написа:
това и звучи точно като "искам да правя секс ама и да си остана девствена" леко антитеза се получава

виж не ме разбирай погрешно стискам ви палци да я отървете и вие ама много добре знам че няма да стане и се опитвам да ти покажа к'ва е реалността, а тва че някои ся са решили "дай да се правим на герой да направим сайт с анкета, подписки, глупости.....няма да стане....нищо....Вярно е че сте най-пре*бани от всички и затова всеки ден се моля за вас :mhihi: Успех и ще кажете к'во е било

нямам какво да кажа повече по въпроса ;)

Само, моля те, не ми обяснявай като на някои от тука, дето не могат и на 10тия път да схванат за какво изобщо им се говори...
Не виждам анти-теза. Казах го и пак го казвам - не ме плаши ученето, от него не се умира. Въпроса е принципен, до толкова до колкото примерно аз ще кандидатствам с география и история (примерно) и досега не съм наблягала на л-рата, колкото на посочените 2 предмета, и за чий х*й са тепърва ще трябва да се правя на Паисий Хилендарски :idea: :?: :!:
Ако ще има матури, и то се знае от миналата година - хубаво, ама не е редно, колко пъти да обясня че трябва да се знае от момента, в който си 8-9 клас....
И в крайна сметка, ако има, за мен е редно да се държи матура по предмета с който ще кандидатстваш във вуз-овете...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 30 Сеп 2007, 20:40

Който го е страх от матурите, предлагам да се премести в нашата ГАН (Гълъбовска Академия на Науките), където и едно магаре да зачукаш за 4 години, то ще получи диплома - аз съм живото доказателство :mhihi: :mhihi: :mhihi: Затуй пристигайте, не се срамувайте :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 01 Окт 2007, 12:27

"децата на прехода" отнасят целия преход... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

дупе да ни е яко, + бонус стачката + ако си неориентиран е върха на сладоледа :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: му се E39
Мечтае да кара: Е39

Мнение от ALiGaToR » 01 Окт 2007, 22:33

Andronoff написа:Незнам какво толкоз ви е страх от тия матури?
Завърших през 2000-та година и бяхме последния випуск с матури. Нищо страшно не е, изпит като изпит.. Дават ти конспект, учиш/правиш пищови, явяваш се, пишеш/преписваш и туй то..

Само да попитам за тези конспекти които са ви ги дали. По кое време ви ги дадоха? В началото на 12-ти клас, в края на 12-ти или някоя по-предна година? :confused:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата