Пак ел.стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Пак ел.стъкла
Проблемът ми е на лявото ел стъкло.Разглобих машинката и открих че са износени част от зъбите на пластмасовата зъбчатка,която приема движението от ел моторчето.
Въпросът ми е дали може да се намери такава зъбчатка или трябва да сменям целия механизъм?
Въпросът ми е дали може да се намери такава зъбчатка или трябва да сменям целия механизъм?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
aз си взех нови от оборище.Докараха ми ги от Германия за х 160 лв броиката.4аках ги около 10 дена и сега е ок.
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Чисто нови 160лв ?!? Това сериозно ли ? При мене шофьорския .. дигам го дигам го .. и сам се връща .. тря на интервали това с нова машинка ми се струва ще се оправи..
А ако е от морга мога пак да случа на нещо такова

Ама въобще не се лъжи че е от машинката гаранция ти давам че не е погледни пласмасовите водачи първо, ако са спукани от долния краи накланят съклото на пред и по този начин задържа оплътнението товари машинката и тя веднага прави четвърт оборот на доло другия вариант е да имаш посукване на късата шина (шината която е към калника и стъклото върви по нея ама то се получава от водачите поне при мен беше такаsnooperchi написа:Чисто нови 160лв ?!? Това сериозно ли ? При мене шофьорския .. дигам го дигам го .. и сам се връща .. тря на интервали това с нова машинка ми се струва ще се оправи..А ако е от морга мога пак да случа на нещо такова
![]()

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Един човек тука от нашия град каза да отида при тенекеджия да ми намести прозореца,че крив бил и щяло да се оправи... !?
При мене пък снощи, просто изведнъж блокира
Нито може да се движи от копчето, нито си го прави характерното движение на купето при отваряне и затваряне. Разглобих кората, мерих тоци, всичко е ОК, намерих една малка фтулка от някакаъв цветен метал, след обстойно разглеждане на механизма и сравняване на размери, стигнах до извода, че е служела за търкаляне (търкаля се по нея)...заваля якия дъжд и се наложи да прекратя. Някой може ли да ми каже, как се разглабя ел механизма при купетата, има ли някакви тънкости
Другото, което забелязах е, че нямаше останала почти никаква (да не казвам никаква) смазка по механизма (колата е 97-ма година), намазах с механична грес, но ми трябва движение, за да се смеже...
Някой имал ли е подобен проблем - въпросната фтулка е дълга около 7мм и няма резба, намерих я при рзаглабянето на кората, беше се забила при вътрешната дръжка на вратата.
П.П.- неизбежно при свалянето на кората, счупих две щипки - универсален размер ли са, за да знам дали да ходя в най-обикновен автомобилен магазин или да търся специализирано

Някой имал ли е подобен проблем - въпросната фтулка е дълга около 7мм и няма резба, намерих я при рзаглабянето на кората, беше се забила при вътрешната дръжка на вратата.
П.П.- неизбежно при свалянето на кората, счупих две щипки - универсален размер ли са, за да знам дали да ходя в най-обикновен автомобилен магазин или да търся специализирано

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2