И отново за мангалите...
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
И отново за мангалите...
исках само да ви разкажа една случка от днес.....
......
карам си аз към красна поляна по хубавия 4 лентов път дето идва от Ориндж Каунти и пред мен един джип Фрилендър посредта на двете платна ...мигам и светкам тъй като очевидно се движа с малко по-висока скорост от него (но в ограничението) и бързам към вкъщи... джипът се мърда в дяано където на 50 м пред него има рейс. В момента в който го изпреварвам (прозорците са отворени) виждам един гнусен мазен мангал, който ми вика " на кХъде бързаш Хбе колега" ...отговарям без да викам " това си е моя работа пич" и продължавам"... в момента в които го отминавам ония дава яко газ и ме засича изпреварвайки рейса пред него....викам си тоя е луд ако бях дал малко повече газ да го затворя щеше да се удари.....все едно ....след 400 м светофар ....оня седи там и ме чака. Спирам на червено до него и оня се провиква " мое да е джип ама върви а?" ...аз го погледнах и казах "да много върви" от там оня вика .."Еи нещХастник, Хланеца ми Хструва кХолкото твоето БХМВ" и ми го показва
...взе и още глупости да сипе......реших да не се заяждам щото ако ме беше предизвикал щях да слезна и да стане поредният конфликт между роми и българи ...... па и не се знаеше дали не ме чака само ...
Значи какво беха писали некои колеги да сме толерантни към мангалите ли? ето ти мангал дето е малко по-различен от тия дето роват из кофите...ето и как ще се държи като има малко повече пари и тн..
......
карам си аз към красна поляна по хубавия 4 лентов път дето идва от Ориндж Каунти и пред мен един джип Фрилендър посредта на двете платна ...мигам и светкам тъй като очевидно се движа с малко по-висока скорост от него (но в ограничението) и бързам към вкъщи... джипът се мърда в дяано където на 50 м пред него има рейс. В момента в който го изпреварвам (прозорците са отворени) виждам един гнусен мазен мангал, който ми вика " на кХъде бързаш Хбе колега" ...отговарям без да викам " това си е моя работа пич" и продължавам"... в момента в които го отминавам ония дава яко газ и ме засича изпреварвайки рейса пред него....викам си тоя е луд ако бях дал малко повече газ да го затворя щеше да се удари.....все едно ....след 400 м светофар ....оня седи там и ме чака. Спирам на червено до него и оня се провиква " мое да е джип ама върви а?" ...аз го погледнах и казах "да много върви" от там оня вика .."Еи нещХастник, Хланеца ми Хструва кХолкото твоето БХМВ" и ми го показва

Значи какво беха писали некои колеги да сме толерантни към мангалите ли? ето ти мангал дето е малко по-различен от тия дето роват из кофите...ето и как ще се държи като има малко повече пари и тн..
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Абе д*ба що при мен не идват такива индивиди като ми падне пердето бе...
'Юбчо...лошо си постъпил,че си го подминал...

'Юбчо...лошо си постъпил,че си го подминал...
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Батко същия случай вчера,спирам да мине пешеходец а отзад гнусен мангал с Паджеро говори по телефон и за малко не ме удря,изпреварва и набива спирачки показа се и ми разпрая ти нормален ли си бе за кво спя?
Аз викам да не згазя човека,що
И напрао ....неам думи дае..а гнусния помяр

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
---Току що щеше да стане беля на надлез "Родопи" в Пловдив.Надлеза е с три платна в едната посока.Доста голям.Аз съм в най лявото.Пред мен имаше 4-5 коли както и в средното платно.Точно започвам да го спускам и чувам яко цвилене на гумите на няколко коли пред мен.(Надлеза е целия в завой.).Гледам как започвам да доближавам колата пред мен прекалено бързо.Тя също е набила спирачките.Съответо аз също ги натискам здраво.Колата зад мен също и така верижна реакция на другите коли зад мен.За късмет никой не можа да се удари.А причината за това рязко спиране на всички коли се оказаха две каруци пълни с гнусни и миризливи мангали и крадено желязо който се движат с по една конска сила в лявата и средната лента.Познайте каква беля можеше да стане заради тази гнусна зган.
След дълги псувни по адрес на женските родителски тела на циганите и няколко шофьора на който адреналина им се беше покачил на мах. каруците бяха преместени в крайна дясна лента,един мангал(който беше по ербап)с разбита муцуна от шофьора на един лачен МБ 190-ка и единия кон пуснат на свобода.Получи се задръстване от малко след като се започне спускането на надлеза,до бензиностанцията на ОМВ където провеждаме сбирките.Да е....а и буклуците.Нали имаше забрана за движение на каруци по улиците и буливардите.Ама така е.Мангал синдикатите си вършат работата за което евала.Защитиха им правата.А къде са синдикатите който трябва да защитават българското население
Чакат да им се бутне под масата за да си размърдат дебелите задници.Извинявам се за изразите който използвам,но съм много бясен.Карайте внимателно.

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
За пореден път се убеждавам, че тия хора не заслужават да живеят. Не стига, че са малоумни и невъзпитани пък и искат нормлано отношение към тях. На тия не трябва да има се дава книжка, камо ли да излизат от маАлата. 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ами аз цяла тема пуснах че и навънка ни излагатveso VTK написа:---Току що щеше да стане беля на надлез "Родопи" в Пловдив.Надлеза е с три платна в едната посока.Доста голям.Аз съм в най лявото.Пред мен имаше 4-5 коли както и в средното платно.Точно започвам да го спускам и чувам яко цвилене на гумите на няколко коли пред мен.(Надлеза е целия в завой.).Гледам как започвам да доближавам колата пред мен прекалено бързо.Тя също е набила спирачките.Съответо аз също ги натискам здраво.Колата зад мен също и така верижна реакция на другите коли зад мен.За късмет никой не можа да се удари.А причината за това рязко спиране на всички коли се оказаха две каруци пълни с гнусни и миризливи мангали и крадено желязо който се движат с по една конска сила в лявата и средната лента.Познайте каква беля можеше да стане заради тази гнусна зган.![]()
![]()
![]()
След дълги псувни по адрес на женските родителски тела на циганите и няколко шофьора на който адреналина им се беше покачил на мах. каруците бяха преместени в крайна дясна лента,един мангал(който беше по ербап)с разбита муцуна от шофьора на един лачен МБ 190-ка и единия кон пуснат на свобода.Получи се задръстване от малко след като се започне спускането на надлеза,до бензиностанцията на ОМВ където провеждаме сбирките.Да е....а и буклуците.Нали имаше забрана за движение на каруци по улиците и буливардите.Ама така е.Мангал синдикатите си вършат работата за което евала.Защитиха им правата.А къде са синдикатите който трябва да защитават българското население
![]()
![]()
![]()
Чакат да им се бутне под масата за да си размърдат дебелите задници.Извинявам се за изразите който използвам,но съм много бясен.Карайте внимателно.
![]()
![]()
![]()
![]()
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Бе никва толерантност към тия бе, те са повече от нагли, скапанците...
И всички, които питат "Абе, а на мене, що не ми се случват такива неща?" мога само да им кажа, че българите все още са повече от тая измет (макар и може би с мааалко повече, не много, но все пак) ...
На абсолютно всеки може да се случи, не си мислете, че човека на който се е случлио преиначава нещата в своя полза.....
И всички, които питат "Абе, а на мене, що не ми се случват такива неща?" мога само да им кажа, че българите все още са повече от тая измет (макар и може би с мааалко повече, не много, но все пак) ...
На абсолютно всеки може да се случи, не си мислете, че човека на който се е случлио преиначава нещата в своя полза.....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
10 мнения
• Страница 1 от 1