Ожених се + снимки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 29 Сеп 2007, 17:21

BMW-E39 написа:не очаквам да се засмее некое женско дърво , по скоро може да сдуха като вас, и още по учуден съм че има такива в този форум :shock: :mhihi: маи ви засегнах дами извинявам се :mhihi: но лично ако жена ми влизаше тука щех да се погрижа да и' извада очетата :mhihi:

Доста си глупав и манталитета ти е под всякаква критика. Виж, по-добре не се излагай повече. Мисля, че това ти е достатъчно. В темата, която си пуснал няма никакъв смисъл. :winky: А, погледни си правописа. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 29 Сеп 2007, 17:38

KIARA_G написа:
BMW-E39 написа:не очаквам да се засмее некое женско дърво , по скоро може да сдуха като вас, и още по учуден съм че има такива в този форум :shock: :mhihi: маи ви засегнах дами извинявам се :mhihi: но лично ако жена ми влизаше тука щех да се погрижа да и' извада очетата :mhihi:

Ама си по-зле отколкото предполагах :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ако имаш жена, т.е. цитирам "некое женско дърво" милата е за отплакване! А гаджето ми няма нищо против да пиша тук, както и всеки свестен мъж от форума - всеки си има мнение! Хайде ходи се снимай :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Предишна

Назад към Извън Темата