Моля за помощ!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Milen83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 530д
Моля за помощ!!!
Здравейте на всички днес ми се случи следния проблем покарах колата малко по здраво така е по изцедих до ограничител няколко пьти и после като е огасих ре6их веднага да я запаля и не можах.
Просто запалва ама губи обороти и гасне веднага като че ли е задавена никога не правила така на какво може да се дьлжи това някои може ли да ми помогне благодаря предварително
Просто запалва ама губи обороти и гасне веднага като че ли е задавена никога не правила така на какво може да се дьлжи това някои може ли да ми помогне благодаря предварително
- Milen83
- кандидат ентусиаст
-
- Milen83
- кандидат ентусиаст
-
Ами тя изоб6то не може да запали както трябва угасва почжа да се мучи разсдрусва се и гасне а пук и няма6е ни6то просто малко е по карах на спортен режим и издьхна веднага след това като ре6их да е паля
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Никога след спортно каране не се гаси веднага колата
не е полезно за гумените съединения и т.н...винаги се оставя да поработи поне 1-2мин...утре като изстине я запали,би трябвало да е ок всичко ако не се е сцепил някои маркуч и го имай като обица на ухото

не е полезно за гумените съединения и т.н...винаги се оставя да поработи поне 1-2мин...утре като изстине я запали,би трябвало да е ок всичко ако не се е сцепил някои маркуч и го имай като обица на ухото
- Milen83
- кандидат ентусиаст
-
Ами дано утре запали но все пак 6те го имам в предвит това ина4е някои знае ли за6то стажа така.Това да не е от някои датчик да прави проблеми
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Това е от зад кормилното устройство
Когато е студена,докато не излезе стрелката от синята зона НИКОГА не преминавай 2500-3000RPM и още доста такива съвети,които търсачката би ти казала,стига да я използваш

Когато е студена,докато не излезе стрелката от синята зона НИКОГА не преминавай 2500-3000RPM и още доста такива съвети,които търсачката би ти казала,стига да я използваш

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
- Milen83
- кандидат ентусиаст
-
Колеги днес се разре6и проблема изгоряла ми е бензиновата помпа ве4е е смених и дадах пак една куп4ина пари за нея вси4ко е наред
Да знаете вси4ки слгайте хубав бензин и си сменяйте горижните филтри на време 6тто после помпи 6те купувате незнаете с какжи боклуци караме колите си . Заклучвам темета благодаря на вси4ки за сьветите
Да знаете вси4ки слгайте хубав бензин и си сменяйте горижните филтри на време 6тто после помпи 6те купувате незнаете с какжи боклуци караме колите си . Заклучвам темета благодаря на вси4ки за сьветите
10 мнения
• Страница 1 от 1