Открийте разликите.
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Голямото копиране на новите модели на БМВ тепърва започва. Имам чувството че японците получават за "reverse engineering" пробните бройки и започват да ги разглобяват. Поне да подобряваха нещо, а те направо си харесват детайл и го вграждат в собственото си производство. Но специално за Лексус, на американците явно им допада. А и е доста по-евтино от истинско БМВ...
Never mistake motion for action...
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
По кое по точно си преличат че немоа да разбера освен по задния(ляв)джам където се усеща малко от чупката на БМВ.Но лексус не отскоро прави така джамовете.Вгледайте се и в останалите нови модели.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
Никой няма да си позволи да копира напълно един модел тук японците са се стремили да копират основната визия без да копират напълно детаила, ако го направят ще е ппотсадимо. Това е практика да се избира визия на модел който е успешен и да се копира било по пропорции, линя, цветови и матерялни сачетания и т.н.
А и другите модели яко копират БМВ Lexsus is 200, To и името напониа за БМВ
А и другите модели яко копират БМВ Lexsus is 200, To и името напониа за БМВ

NUZZO
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Не съм съгласен, че никой не биси позволил, защото преди време имаше някъв концептуален модел джип на алфа ромео и предницата беше ако не 100 то поне 99,9% копие на Z8-цата!!!!!!!!!!! Жалко, че сега нямам снимки, но щяхте да видите, че приликата е фрапираща!!!
П.П. Между другото доста хора тука плюете новата 7-ца, но нали знаете, че никой няма да тръгне да копира или наподобява неуспешен модел!!!
П.П. Между другото доста хора тука плюете новата 7-ца, но нали знаете, че никой няма да тръгне да копира или наподобява неуспешен модел!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Не знам аз ли нещо не виждам добре , обаче ... Лексъсът изобщо не ми прилича на БМВ-то - нито по задната броня , нито по джантите , нито по формата на задните фарове , нито по буриите на ауспуха ( на баварията дори не се виждат ) , нито по оформлението на задния джам ..., нито по формата на мястото за регистрационния номер , нито по праговете , нито по разположението на капачката за резервоара
( те нали японците имат други стандарти ) ... абе въобще - този Лексъс ми прилича повече на Ауди , отколкото на БМВ-то ( за фаровете най-вече ) . Не знам защо смятате , че хората са копирали нещо от бавареца ...
Ами че тя линията на Лексъса е коренно различна от на БМВ-то и единственото нещо , което намирам като прилика , това са дръжките на вратите
.
Ще ми е любопитно някой да уточни какви са приликите м/у двата автомобила , защото аз само разлики намирам .

Ще ми е любопитно някой да уточни какви са приликите м/у двата автомобила , защото аз само разлики намирам .
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
10x, nuzzo, точно за тази алфа говорех!!!!!!!! Предницата все едно направо просто са я демонтирали от Z8-цата и са я сложили на алфата!!!!!! Не знам дали имат право да правят такива неща, но не е много достойно от тяхна страна!
///М3, ти твърде много задълбаваш в детайлите, просто има сходно излъчване лексусът!!!
///М3, ти твърде много задълбаваш в детайлите, просто има сходно излъчване лексусът!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Kokorba6iqta написа:///М3, ти твърде много задълбаваш в детайлите, просто има сходно излъчване лексусът!!!
Задълбаването в детайлите е следствие от това , че не намерих сходно излъчване

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Преди Lexus крадяха дизайна на МБ, но сега поне се ориентират към по-добрата марка 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Никой няма да си позволи да копира напълно един модел тук японците са се стремили да копират основната визия без да копират напълно детаила, ако го направят ще е ппотсадимо.
Не ми е и минавало през ума, че ще копират външност едно към едно!!! Но докарват общото излъчване. Първата Тойота Авенсис отдалече или на тъмно се бърка без проблеми с Е39, Лексус ИС 200 си е 3-ка като излъчване въпреки, че няма детайлна прилика, нали! А що се отнася до директните заемки, които имам предвид, те са по-скоро под ламарините. Японците и особено корейците директно взимат конструктивни решения по двигателите, окачването и по оптимизирането на пространството, например. А за това не могат да ги осъдят. Като изключим последните модели и някои по-стари спортни, японските коли винаги са били безлични, колкото и да са надеждни, бързи и удобни за тунинг. Не смятам, че гореизложеният Лексус прави изключение - просто комбинация от 7-ма серия и Ауди А8, а най-вероятно в предницата има някаква препратка към Мерцедес. И после Бенгъл бил слаб дизайнер

Never mistake motion for action...
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Re: Открийте разликите.
Кажете приличат ли си? Според мен много.[/quote]
я ме отвори по кво си прили4ат,че имам много диоптри на очилата и недовиждам.....
я ме отвори по кво си прили4ат,че имам много диоптри на очилата и недовиждам.....
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Lion написа:...
Ужасно си прав за авенсиса и лексуса дето прилича на тройката

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4