Астра карио запалена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Rosso » 27 Сеп 2007, 21:16

Лошата новина е че прецених че този месец няма да ми стигнат парите и оставих каското за 15 октомври :evil: сега ще си сърбам попарата
Диляне ... видях те...караше в дясна лента и бая ме зазяпа

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 27 Сеп 2007, 21:34

Rosso написа:Лошата новина е че прецених че този месец няма да ми стигнат парите и оставих каското за 15 октомври :evil: сега ще си сърбам попарата
Диляне ... видях те...караше в дясна лента и бая ме зазяпа

Нали знаеш как колите изчезват като се забавиш с подновяването на каското... Къде ти беше застраховката (въпреки че май се сещам) ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 27 Сеп 2007, 21:45

Егахти мегамизерията, и аз без каско си треснах вратите, ма не може да се сравнява с това.

Психически и здравословно как си (кфо ли питам, нали каза, че си болничен, а сега и с това направо ти е дошло мега зле) надявам се да имаш човек дето да те успокой.

Не те познавам, но ако има нещо което е по силите ми с което да ти помогна, с удоволствие ще го сторя.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 27 Сеп 2007, 22:25

MARFI написа:Егахти мегамизерията, и аз без каско си треснах вратите, ма не може да се сравнява с това.

И аз днес без каско се запознах отблизо с един та сега ще оправям ламарини :confused:
Но и при мен не може да се сравнява с това на колегата :roll: Верно е много е кофти това с кабриото :censored:
Колега, съжалявам за случилото се! Колкото и да е криво, кола се оправя, но дано ти да си добре (психически) и нещата около теб.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Сеп 2007, 22:42

лошо и при нас едно дупенце така изгоре щот се праеше на мноо оборотно та явно се беше объркало лошо че като му запалиха колата пострада и една друга до нея а аз понеже се прибирам късно та беше свършило иначе можеше и моита да докачи пламъка :) ... тфа ако не е случайно явно некъде си сгрешил

Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Rosso » 28 Сеп 2007, 0:07

Колеги...цял ден си късам нервите и само за това мисля но наистина като се замисли човек....важното е да сме живи и здрави...а пък другото майната му... не си струва нервите...и да се ядосваме за такива неща-няма какво да променим...

Психически наистина ми дойде в повече и изпаднах в няква паника но вече мисля че започна да отминава еуфорията.

МАРФИ...благодаря ти колега....но мисля че няма какво...благодаря ти все пак!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 28 Сеп 2007, 0:12

За нищо Rosso нали за това сме колеги, преводите на повечете форуми са community builders, това само показва че сме едно здраво и красиво community.

Предишна

Назад към Извън Темата