АПЕЛ!!!!!
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
АПЕЛ!!!!!
Към всички потребители на форум пространството
Здравейте,аз съм потребител,от форум на сп.Космополитън и искам да изкажа възмущението си от РЕДАКТОРИТЕ на това списание!!!!
След молба на част от форумкините,мястото което посещаваме всеки ден,да бъде обновено и направено по-годно за ползване,всички инициаторки получиха БАН,не за друго,а за това,че помолиха да има МОДЕРАТОРИ...
Това разбира се не е всичко,главният РЕДАКТОР на списанието-г-жа Ани Младенова,лично се включи за да посипе с обиди ползващите форумното пространство,както и читателките на сп.Космополитън/цитирам:Разбеснели момичета/При зададеният й въпрос :Какво става сега?-Тя отговаря на потребителка:Пълнолуние е!,Сред 10 500 потребителя,тя казва,че само една има ,,Ум,, и естествено,тя е от Екипа на списанието....Аз като жена ,купуваща си всеки месец това списание съм адски разочарована!
Искам да помоля всички ЖЕНИ и МОМИЧЕТА,четящи това списание,да бъдат съпричастни към нас и да не КУПУВАТ повече това списание,знам,че за много от ВАС това е женската Библия,но чувствате ли се добре,като знаете,че екипа,който пише статиите е на мнение,че го четат ,,Бясни момичета,,не вярвам да имате желание да го четете.
Освен това има хиляди списания,които могат да заместят напълно Космополитън!
Призовавам всички вас да дадете 3.99лв за Дарение,от колкото за сп.Космополитън!!!
Благодаря на всички,които прояват разбиране!!!
Здравейте,аз съм потребител,от форум на сп.Космополитън и искам да изкажа възмущението си от РЕДАКТОРИТЕ на това списание!!!!
След молба на част от форумкините,мястото което посещаваме всеки ден,да бъде обновено и направено по-годно за ползване,всички инициаторки получиха БАН,не за друго,а за това,че помолиха да има МОДЕРАТОРИ...
Това разбира се не е всичко,главният РЕДАКТОР на списанието-г-жа Ани Младенова,лично се включи за да посипе с обиди ползващите форумното пространство,както и читателките на сп.Космополитън/цитирам:Разбеснели момичета/При зададеният й въпрос :Какво става сега?-Тя отговаря на потребителка:Пълнолуние е!,Сред 10 500 потребителя,тя казва,че само една има ,,Ум,, и естествено,тя е от Екипа на списанието....Аз като жена ,купуваща си всеки месец това списание съм адски разочарована!
Искам да помоля всички ЖЕНИ и МОМИЧЕТА,четящи това списание,да бъдат съпричастни към нас и да не КУПУВАТ повече това списание,знам,че за много от ВАС това е женската Библия,но чувствате ли се добре,като знаете,че екипа,който пише статиите е на мнение,че го четат ,,Бясни момичета,,не вярвам да имате желание да го четете.
Освен това има хиляди списания,които могат да заместят напълно Космополитън!
Призовавам всички вас да дадете 3.99лв за Дарение,от колкото за сп.Космополитън!!!
Благодаря на всички,които прояват разбиране!!!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Аз съм съпричастен и веднага спирам да си го купувам
Само че са отде ше разбирам кви нови мокри сънища са връхлетели читателките на въпросното издание

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Мда-проблема наистина не е за пренебрегване--бих проявил повече разбиране,ако ми звъннеш да го обсъдим на спокойствие
п.с. имаш ЛС с моя тел.

п.с. имаш ЛС с моя тел.

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Брееееееееееее,да вземете за нещо по-умно да използвате форума ли?По-добре се събличайте и на протест,както казва колегата

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
и аз подкрепям с две ръцеmitko_n1 написа:Брееееееееееее,да вземете за нещо по-умно да използвате форума ли?По-добре се събличайте и на протест,както казва колегата![]()
![]()
![]()
![]()

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
VesoPesaW123 написа:и аз подкрепям с две ръцеmitko_n1 написа:Брееееееееееее,да вземете за нещо по-умно да използвате форума ли?По-добре се събличайте и на протест,както казва колегата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още по гот е пък за всеки колега по една гола протестантка на пасажерската седалка и бегом пред редакцията -аз така я виждам подкрепата

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Ма вие голям проблем имате бре
Първо бяхте големите фенки на космо, сега сте се разписали по форумите, че това списание не си струва. И само заради това, защото нямало модератори.Какво общо има списанието с прищевките ви от форума?
Мисля, че който и да бъде модератор там, та дори и да е най- спокойния човек на света няма да му издържат нервите и два дни.Ма и не се учудвам хич!
За мен главната ви редакторка е казала една голяяяяма истина.
И сега какво? Вие като едно голямо розово стадо ще се преместите в друг форум? Горките модеаратори... Питам се какво ли е дачетеш по 200-300 страници спам на тема, да изтриеш половината и като влезеш на другия ден те да са станали двойно повече.

Мисля, че който и да бъде модератор там, та дори и да е най- спокойния човек на света няма да му издържат нервите и два дни.Ма и не се учудвам хич!
За мен главната ви редакторка е казала една голяяяяма истина.
И сега какво? Вие като едно голямо розово стадо ще се преместите в друг форум? Горките модеаратори... Питам се какво ли е дачетеш по 200-300 страници спам на тема, да изтриеш половината и като влезеш на другия ден те да са станали двойно повече.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе стига сте се базикали със момичетата
Ти знаеш ли какво е за една тийнейджърка "Космополитън"... 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
нещо като библията за свещеникаДилян Пенчев написа:Абе стига сте се базикали със момичетатаТи знаеш ли какво е за една тийнейджърка "Космополитън"...

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2