Връзка с главния ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Връзка с главния ?
Тъкмо продадох колата и новия собственик изпищя...
Отишъл на компютърна диагностика. Включват там съответната букса, и о чудо - няма никой отсреща ! Т.е. не е успял да види състоянието на колата според компютъра. Понеже е бързал и оставил нещата за утре. Обаче аз се чудя дали проблема е в някой кабеляк или е изпушил компютъра ? Щото се оказва, че съм карал колата без да ми се подава информация ако нещо се е скапало. Ако е изгорял този блок възможно ли е изобщо да се движи колата без проблеми и странности !???
Отишъл на компютърна диагностика. Включват там съответната букса, и о чудо - няма никой отсреща ! Т.е. не е успял да види състоянието на колата според компютъра. Понеже е бързал и оставил нещата за утре. Обаче аз се чудя дали проблема е в някой кабеляк или е изпушил компютъра ? Щото се оказва, че съм карал колата без да ми се подава информация ако нещо се е скапало. Ако е изгорял този блок възможно ли е изобщо да се движи колата без проблеми и странности !???

stay tuned

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
ок
Е, естествено, че колата ще си върви,но просто не можеш да разбереш по лесния начин за някоя повреда,а по стария начин - чрез проверка
Но е хубаво да се реши този пробле,но тук аз не мога да коментирам.
Обърни се към колегата sonny, той ги разбира комповете

Но е хубаво да се реши този пробле,но тук аз не мога да коментирам.
Обърни се към колегата sonny, той ги разбира комповете
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- Andronoff
- триногата
-
Не всеки софтуер може да направи връзка с компютъра в колата ти. Моята е с ванос и съответно електрониката ми е сименс (като на всички ваноси), но не всеки софтуер може да комуникира с електроника сименс ..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
5 мнения
• Страница 1 от 1