спирачен ъпгрейд
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
спирачен ъпгрейд
върти ми се в главата да сложа на 320ката спирачки от 330д. Мисля само за предни за момента - от 300 на 325мм, отзад по-натам евентуално . И преди съм си правил такива операции , та имам идея за какво става дума обаче имам някои въпроси:
- еднакви ли са спирачните помпи като диаметър (между 320д и 330д)
- разбирам , че диаметъра на главината има разлика - ще трябва ли да сменям целите предни главини
- захващането се надявам да пасне, освен ако няма някое специфично изнасяне за компенсиране
10х
- еднакви ли са спирачните помпи като диаметър (между 320д и 330д)
- разбирам , че диаметъра на главината има разлика - ще трябва ли да сменям целите предни главини
- захващането се надявам да пасне, освен ако няма някое специфично изнасяне за компенсиране
10х
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Гъзара беше правил същата операция, май само той може да ти помогне.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
kopchev написа:А няма ли да е по ефективно да сложиш спортни дискове като за твойта си но примерно нарязани и напречно вентилирани. Мисля, че така ще си спестиш голямото нагаждане и ще постигнеш добър ефект не само като спиране, а и като визия на колата
със сигурност няма да е по-ефективно
може да е по-гъзарско

- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
нарязани дискове мога да сложа и от големите нали
чудя се също дали от е39 мога да ползвам апарати...

чудя се също дали от е39 мога да ползвам апарати...

- V-max
-
-
това е ясно , не го правя за да приклякат децата по спирките ,а за да спира още по-добре
Самите дискове и накладки са най-лесната работа , въпросите ми бяха повече за серво-помпата дали е същата и апаратите....

- V-max
-
-
© написа:нямам никаква представа![]()
но щом gazzzar го е направил нека да изчакаме да се върне и може би ще сподели кое как става
дано види темата, че започнах да събирам части

- V-max
-
-
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
трябва да смениш апаратите с такива от 330д. Дупките са същите като на малките апарати. Всичко е Plug-and-play стига да имаш апарати от 330д 

- V-max
-
-
ок, за дупките е ясно, и за главините разбрах , че са еднакви , няма разлики в централния отвор .... общо взето се изясняват нещата , да мине зимата и ще забравим 17ките като размер гуми
А за сервопомпата имаш ли инфо дали е с еднакъв диаметър ? То разликата е 20мм в дисковете но все пак ...
остана да разбера дали на 330д и 330 бензин са еднакви апаратите и дисковете

остана да разбера дали на 330д и 330 бензин са еднакви апаратите и дисковете
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
V-max написа: остана да разбера дали на 330д и 330 бензин са еднакви апаратите и дисковете
Абсолютно еднакви са, поне така пише в ЕТК-то. А и самите номенклатурни номера са едни и същи.
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3