Случка с полицай, ебаси държавата,ебаси законите!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 03 Авг 2007, 9:59

Много прост начин да им намерите края на полицаи, които "си искат" и такива, които се държат нагло.
Хващате си телефона и набирате "166" - само тези 3 цифри.
И почвате - в момента съм спрян от от патрулна кола с еди какъв си регистрационен номер и полицаят .....
Или "от автомобил с регистрация С????АВ примерно един човек ми размахва полицейска карта и крещи - ето даже може да го чуете.
Имайте предвид, че обажданията на телефон 166 се записват - тоест не могат да "изчезнат" случайно.
Ако имате време и самочувствие и пуснете жалба в РПУ-то, на въпросния полицай много ще му се стъжни.
Така че дето се казва - "Спасяването на давещите се е в ръцете на самите давещи се".

Колкото повече хора започнат да докладват за такива нередности, толкова по-прилично ще се държат полицаите.

Иначе от моя опит по пътищата мога да кажа, че почти винаги съм попадал на свестни полицаи.

Друга подробност е, че ако докато ти пишат акта, набираш по телефона, супер се изнервят и започват едни "ползваме жокер, а?" или "обаждаме се на приятел, а?".
Просто им казваш: "-Не, записвам си служебните ви номера" (това е ваше право). Отношението също се променя рязко след това.
Айде със здраве и карайте внимателно!
Touring & windsurf club

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Авг 2007, 11:16

Абе и на 166 не може да се очаква кой знае каква помощ. Като разберат, че става въпрос за "колеги" и не им се занимава много.
Аз се обаждах за един паяк, които беше влязъл в насрещното, много нагло не ме пусна да мина покрай него в една странична улица и искаше да се връщам поне 100 метра на задна. Аз се закучих там и седях поне 40 мин, но копелето така и не се върна назад, от 166 ме посъветваха аз да се върна, щото той изпълнявал служебните си задължения и в крайна сметка оня повика 100 патрулки и ме принудиха аз да се връщам :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Сеп 2007, 15:46

за - КАТ
Описание
Служители на КАТ, намиращи се на платното извън транспортното средство типа “луноход”. Характерна особеност - уверени са , че извършват на платното някаква работа. Това твърдение не съответства на истината, което позволява да причислим дадения подвид антропоморфни особи към ПЕШЕХОДЦИТЕ (Вж. определението в началото на класификацията). Снабдени с хранилки и радари.
Срещат се повсеместно, най-вероятни места за локализация - близо до сложни кръстовища, ЖП прелези, участъци от пътя с полуизтрита маркировка, участъци с немотивирано ограничение на скоростта, спорни или незабележими пътни знаци и т.н. Категория на опасност по 5-бална скала - 2.
Препоръчвани действия при среща
В момента на спиране бъдете трезвен, имайте подръка документи за използваното транспортно средство и шофьорска книжка със съответстваща категория, или адекватна на липсващите компоненти сума пари. По възможност заобикаляйте представителите на този подвид от племето на пешеходците, намирайки се извън зоната на визуален контакт (например, в лявото платно, скрит зад някой тежкотоварен автомобил, движещ се в дясното платно). След заобикалянето - предупредете насрещните транспортни средства за приближаващата се опасност с примигване с дългите светлини.
Методи за борба
а) в случай на противозаконни действия на служителя на КАТ - обърнете се към службата за собствена безопасност (по желание);
б) в случай на спорна ситуация - точно знание на съответстващи членове от ЗДвП, също така на законови и подзаконови актове, и тяхното цитиране - с равен, менторски тон на препил поп по задушница - (по възможност);
в) във всички останали случаи - давате на служителя на КАТ колкото може по-малка сума пари. Idea
:idea:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 26 Сеп 2007, 1:32

Еми к'во да кажа, само няква корупция цари.
Аз викам да земат да си направят един ценоразпис и да го оповестят в интернет и телевизията.
Оня ден, чух за сумата от 200лв. която се изисква да имате ако карате без книжка и ТАЛОН...
100 лв е за без книжка и бира в ръката, а само за без книжка е 50лв..
Редовната фраза "Ше пишеме ли?" или "Еми трябва да ви спра колата от движение"
Имаше един наглец, който при 20 подадени му лева, вика "Еми то в тая немотияя", "Ама ние сме 2ма трябва да си ги разделиме" при което следва е тоя поглед :shock: ...
Има и пичове, но се срещат рядко.

ПП. Ще кажа на M2PR да не се вързва ;) ахаах може да си в групата на един приятел, дето нарочно го късат 3 пъти - ей така за спорта! Успех с вземането на книжле! И да почерпиш после :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 26 Сеп 2007, 10:01

Не се палете, може куката да не е имал работа в този ден и да е бил леко изнервен :lol: :lol: :lol: Колко са жалки, ама те не са виновни :confused: - трябва да им простим ... аз съм давал 10 лв на полицай на стотинки и ония как се радваше не е истина и това на караулката посока Пловдив :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 27 Сеп 2007, 20:45

euroto написа:Не се палете, може куката да не е имал работа в този ден и да е бил леко изнервен :lol: :lol: :lol: Колко са жалки, ама те не са виновни :confused: - трябва да им простим ... аз съм давал 10 лв на полицай на стотинки и ония как се радваше не е истина и това на караулката посока Пловдив :mhihi:
да ве - мислил си е че ако е честен ще изглежда така -Изображение :mhihi: :mhihi:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Предишна

Назад към Страхотни истории