Случката с НСО...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
_BoBI_ написа:sappa написа:_BoBI_, хората се опитват да ти обяснят, че твоята страст - скоростта, дрифтинга и т.н. състезателни дисциплини не са за ГРАДСКИ УСЛОВИЯ
е тука случая е друг касае се не за самоволия а за принудително увеличаване на скорост за да се избегнат други проблеми свързани с ограните на реда, който погазват законите които отлично знаят.
....
_BoBI_ написа:Да сте живи и здрави и ти пожелавам да изпиташ това което изпитвам аз коагато карам бързо а именно тръпката да се чувстваш жив.Ама ти знаешли какво може да стане ?! Да знам преценил съм ситиацуята казах, какво повече, който го е страх от мечки да не ходи в гората.Аз карам бързо от както съм хванала геврека не се гордея с това и изобщо не се хваля просто ми е в кръвта за добро или за лошо.Гоня се всеки ден с някой когато има възможност и ми доставя удоволствие сърцето ми започва да бие все по-силно и по-силно.
_BoBI_ написа:Аз искам да се науча и да стана добър, мечтата ми е да правя спокойно дрифтове независимо от трасето, а най-голямата меча ми е да си изкарвам парите с това, ако си чел една друта тема в ковто писах пак в страхотни истории
Боби тези твои думи ме накараха да ти пиша и да раздавам съвети

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
_BoBI_ написа:Абе заеби го спорта сега не става дума за гонка а какво ми се е случило по нежелание от мен и как са ме притискали и притеснвали.
Иначе мерси за съвета, но темата е за друго не колко съм вдигнал и прочие това са простотии аз исках да се измъкна и разбрах щое за хора са въпросните и така
VesoPesaW123 написа:Боби,личен съвет - преустанови спора.Казвам ти го от опит в подобни спорове![]()
Мисла че
е време някой модератор да затрие темата![]()
![]()
![]()
споРа боби,не споРТа

- sappa
- младши ентусиаст
-
grnka написа:и сега какво?няма ли да го набием,да го съблечем гол на централния площад и да му налеем катран и перущина,да го унижим и т.н. и т.н. ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
sappa написа:си спомням за един зверски бърнаут на ЕКО между колонките и кафето с една е30-ка (няма да уточнявам коя). Това при условие, че си на бензиностанция и е опасно, а и беше през деня (имаше и други клиенти които бяха) за мен беше чист келешлък ама...
Ти какво говориш това е всеки път ама хората са бая по-стари от мен или поне за този който се сещам и има бая повече опит дето се върти.Имаше едно момче с М-ка идва от скоро той като почне да се върти на България и кара в насрещтното нагоре малко па пак се върне пак се върти

Аз на фона на тия неща сам дребна риба направо ама айде де затова питам аз ли съм най-черния

Караи то ако трябваше да се връзвам на всичко което чета докаде ще стигна
- sappa
- младши ентусиаст
-
_BoBI_ написа:sappa написа:си спомням за един зверски бърнаут на ЕКО между колонките и кафето с една е30-ка (няма да уточнявам коя). Това при условие, че си на бензиностанция и е опасно, а и беше през деня (имаше и други клиенти които бяха) за мен беше чист келешлък ама...
Ти какво говориш това е всеки път ама хората са бая по-стари от мен или поне за този който се сещам и има бая повече опит дето се върти.Имаше едно момче с М-ка идва от скоро той като почне да се върти на България и кара в насрещтното нагоре малко па пак се върне пак се върти![]()
Аз на фона на тия неща сам дребна риба направо ама айде де затова питам аз ли съм най-черния![]()
Караи то ако трябваше да се връзвам на всичко което чета докаде ще стигна
дам исках да изтъкна, че хората които поемат рискове (колкото и да са опитни) някак си не върви да правят забележка на подобни изпълнения
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
_BoBI_ написа:...

Бате сега осъзнах...ти си най-великия...

когато ти си мечтаел за бмв е36 и си бил в така далечния 11-12 клас аз не съм знаел какво е бмв...да не говорим за времето,когато си ходил при али и лудия...тогава не карах легално..не карах бмв...тогава карах е30 324д...дееба колко съм бил далеч от твоите мечти,които явно са най-великите...

Жалко жалко..пожелавам ти още дълги години да си такъв мечтател-състезател..жив и здрав,те колите се купуват...поста си го написах,защото по всичко си личи какъв си самоуверен,но ти пак между редовете копаеш..айде караи си самолета и си мисли,че всички сме под теб..ще видим на следващия събор летящщШщШшата е30-ка..
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
///MapTo написа:.....................
Мисля че няма място за ирония,дори и желанията на младежа да са по-големи от възможностите.Все пак тук всеки си има някакви мечти.....
Айде лека и със здраве

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Мислех да ти отговоря, но каква полза слагаш ми думи в устата, бил съм казал, че карам самолет, бил съм казал, че съм много добар, цитираи ми къде го казах или го разбра както ти изнася.
Проблема ти е че незнаино защо гледаш заядливо на нещата, но сигурно защото не ме разбираш като се замисля както казах вече за първи път те видях на екото едва оня ден, жалко че ще започнеш да идваш често защото не си приятен човек, не и с това отношение.
"Бате сега осъзнах...ти си най-великия... "
"когато ти си мечтаел за бмв е36 и си бил в така далечния 11-12 клас аз не съм знаел какво е бмв...да не говорим за времето,когато си ходил при али и лудия...тогава не карах легално..не карах бмв...тогава карах е30 324д...дееба колко съм бил далеч от твоите мечти,които явно са най-великите... "
КОгато аз съм бил 11-12 клас взимах книжка и карах Корса а ти моралисте си карал на 16 нелегално поздравявам те това е голям възход за теб.Аз не си направих бала за да си купя кола и да я застраховам и то Корса ето ти вече в 12-ти клас караш 2 Е36-тици след 1-2 години ще обясняваш колко труд си положил за да караш сигурно Е46 от последните години и аз ще ти повярвам даа
"но ти пак между редовете копаеш..айде караи си самолета и си мисли,че всички сме под теб..ще видим на следващия събор летящщШщШшата е30-ка.. "
Е щом си решил да ми преписваш неща, които не съм казал аз немога да те спра
Ако събера пари за Е30 и да го направя ще има, но то всичко става с желание, успява не този който се подиграва на другия, а този който се опитва нещо макар и малко да постигне.
Не карам самолет едно скромно Е36 за което ми стигнаха парите с бачкане.Подигравай се, аз не се обиждам и дори си ми безразличен защото, ако позволя да ме ядосваш, значи съм слязал на твоето ниво.
Казах ти, ако те е страх от мечки не ходи в гората, ако те е страх да караш бързо не го прави няма нищо лошо да си признаеш това не е за всеки неможе всеки да се вре навсякъде
Аз лично не съм добър карач защото съм млад както казах опитвам се тук има хора и с по 15-20 години стаж който четат сега, но всичко с времето си.На мен не ми пука ти какво ще ми кажеш а дали ще се науча да правя това което искам и да съм добар.
Ако желанието за развитие и възход е самонадеяност значи съм много, ама много самонадеян
Виж губя си времето като ти отговарям, а защо ли го правя и аз незнам с заядливите подмятания не заслужаваш.
Аз от форума намерих приятели и хора на, които мога да разчитам идвах по збирките когато нямах кола, идвах когато бях в гипс на крака и едно приятелче идваше всеки път да ме взима е за такива хора всичко правя Dimo се казва
казах ти, че нищо незнаеш за мен за да ме съдиш.Виждам че имаш лично отношение и незнам защо ама не ми и пука щото съм над тия неща така да се каже.Ти и още едно пилотче седнахте да ми обяснявате как аз не съм бил за клуба, злоба ли виждам какво толкова ти пречи това с клуба
Та такива мити работи....
Сега можеш да продължиш с подигравките си - не ми пука 
Проблема ти е че незнаино защо гледаш заядливо на нещата, но сигурно защото не ме разбираш като се замисля както казах вече за първи път те видях на екото едва оня ден, жалко че ще започнеш да идваш често защото не си приятен човек, не и с това отношение.
"Бате сега осъзнах...ти си най-великия... "

"когато ти си мечтаел за бмв е36 и си бил в така далечния 11-12 клас аз не съм знаел какво е бмв...да не говорим за времето,когато си ходил при али и лудия...тогава не карах легално..не карах бмв...тогава карах е30 324д...дееба колко съм бил далеч от твоите мечти,които явно са най-великите... "
КОгато аз съм бил 11-12 клас взимах книжка и карах Корса а ти моралисте си карал на 16 нелегално поздравявам те това е голям възход за теб.Аз не си направих бала за да си купя кола и да я застраховам и то Корса ето ти вече в 12-ти клас караш 2 Е36-тици след 1-2 години ще обясняваш колко труд си положил за да караш сигурно Е46 от последните години и аз ще ти повярвам даа

"но ти пак между редовете копаеш..айде караи си самолета и си мисли,че всички сме под теб..ще видим на следващия събор летящщШщШшата е30-ка.. "
Е щом си решил да ми преписваш неща, които не съм казал аз немога да те спра

Не карам самолет едно скромно Е36 за което ми стигнаха парите с бачкане.Подигравай се, аз не се обиждам и дори си ми безразличен защото, ако позволя да ме ядосваш, значи съм слязал на твоето ниво.
Казах ти, ако те е страх от мечки не ходи в гората, ако те е страх да караш бързо не го прави няма нищо лошо да си признаеш това не е за всеки неможе всеки да се вре навсякъде

Аз лично не съм добър карач защото съм млад както казах опитвам се тук има хора и с по 15-20 години стаж който четат сега, но всичко с времето си.На мен не ми пука ти какво ще ми кажеш а дали ще се науча да правя това което искам и да съм добар.
Ако желанието за развитие и възход е самонадеяност значи съм много, ама много самонадеян

Виж губя си времето като ти отговарям, а защо ли го правя и аз незнам с заядливите подмятания не заслужаваш.
Аз от форума намерих приятели и хора на, които мога да разчитам идвах по збирките когато нямах кола, идвах когато бях в гипс на крака и едно приятелче идваше всеки път да ме взима е за такива хора всичко правя Dimo се казва

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща

Важното е,че сам си вярваш...мен от страх са ме оперирали още като малък..не ми е проблем да се правя на шумахер...но определено,не се гордея,че летя със 160 по българия...на магистрала аз със скорост по-малка от 180 не карам...всеки,който е бил с мен може да ти го потвърди,но не е там повода за гордост..разликата между рейсъра(ТИ) и истинския шофьор е там,че истинския шофьор преценя ситуациите и никога не би създал рискова,докато рейсърите живеят за мига..нали скромната ти е36 вдига 160 по българия...и като спукаш предна дясна гума и натресеш някой,от тия в средна лента и го убиеш на място после пак ли ще си най-великия...ТИ СИ ЕДИН СМЕШНИК...ей това е...и заради индивиди като теб не идвам на еко...не заради друго,възможност и желание имам,но няма кво да правя там..да слушам страхотни истории като твоята - не мерси..някой ден,когато стигнеш на крачка от смъртта ще разбереш какво съм имал предвид..няма нужда да ми отговаряш на поста,за да ми падаш на нивото..опитах се да ти дам акъл по нормалния начин,ти не вдяваш...наложи се да ти говоря като на говедо,току виж си ме разбрал..срещнах хора и хора тук,но не мога да се гордея,че познавам индивиди като теб

П.П. изобщо не ми чети морал,че съм карал без книжка..всеки един от този форум го е правил,но никой няма да тръгне да си признава..сега се чете морал и правда

а по въпроса за това какви коли имам и какви ще имам,това си е изцяло мой проблем,който теб слабо те касае
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Няма ли кой да заключи тази тема, че се превърна на говорилня.... Дали Боби е прав, или иска да си пръсне черепа, или кара с вдигната яка и очила в дъждовно време си е негова работа. Важното е да му харесва - пък това, че може да убие някой друг... е па това да не е проблем.... То нали ще е друг! (А другия може и да не иска да умира)
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

_BoBI_ написа:sappa написа:си спомням за един зверски бърнаут на ЕКО между колонките и кафето с една е30-ка (няма да уточнявам коя). Това при условие, че си на бензиностанция и е опасно, а и беше през деня (имаше и други клиенти които бяха) за мен беше чист келешлък ама...
....Имаше едно момче с М-ка идва от скоро той като почне да се върти на България и кара в насреЩТното нагоре малко па пак се върне пак се върти![]()
Ей кога ще сложат сносни камерки тук таме, пък и да ги ползват както си трябва, пък да пускат "честитки" на най-атрактивните "майстори" на седмицата

Не, че и аз не нарушавам правилника на моменти, но чак пък такива влизания в насрещното и прочие простотии, хайде всеки да се осъзнае къде се намира!
п.с. Нямате ли си едно "Божурище" наоколо (това важи за всички населени места)? Или там публиката, която да ви види "майсторлъка" е прекалено малко и не може да се почувствате достатъчно "мъже"

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
mitko_n1 написа:///MapTo написа:.....................
Мисля че няма място за ирония,дори и желанията на младежа да са по-големи от възможностите.Все пак тук всеки си има някакви мечти.....
Айде лека и със здраве
Аз пък желая да съм корав.
Това за мен се изразява в много конкретна форма: 250 кила на лежанката за едно повторение.
За момента не ги мога. Но съм нахъсан и не съм и слабак.
Затова предлагам: като видя някой по - слаб на улицата да му нашивам по един туц в муцната като минавам покрай него, да се вижда че все пак имам яка гърда. Мога за по - голяма ефектност да викам рязко и "Хъааааа!".
Ем и аз шса чувствам по - добре, по - як.
Смятате, че не е аналогично на случая на Боби?
Напълно. Всъщност е по - мъжко и по - интелигентно. Защото в единия случай той бабаитски се фука с качество на придобита вещ, в другия - аз с лично мое качество, възпитано по определен начин с много здрав труд.
Не му е там мястото и не е тоя начина?
Ами на Боби това ли му е мястото и начина, бе чоджум?
И каква е тая тъпа дискусия колко добър шофьор бил?
Какво ме интересува? И най добрият плувец се дави един път. Той обаче се дави обикновено сам. А за шофьорът не е сигурно.
Приемам, че Боби е надминал с много Шумахер и Аертон Сена, взети заедно.
Ами сам ли е на пътя бре, аркадаши?
С колко спира дядото с бастунчето, дето пресича зад завоя?
Колко бързо притичвате от аварирала в близост до кръстовище кола за да сложите триъгълника, и на колко метра го слагате? А колко метра е спирачният път на 15 годишна кола, караща с 200?
Каква е скоростта на малко дете, което си гони топката?
Каква е подготовката на другите участници в движението? Или другите 20 годишни шофьори. считащи се за нови не се броят, те да излизат от пътя, тука има състезател? Какво, курсове против страх ли ли трябва да минават другите участници в движението, като видят на двулентов път в града срещу тях да се носи изпреварваща бричка със 180, или куршум да си леят?
Ако примерно това се случи при мен, да кажем жената кара, стресне се и набие спирачки и я удрят отзад или тя се удари, отбивайки, аз се качвам на колата, настигам го тоя бегач ако ще с 210, оправям му муцуната, след товаго изкарвам от колата и му затискам главата вътре в колата с прозореца, пускам му климатика да не настине и го водя на бавна разходка из града, да види как трябва да се кара. Като ну пагади ше напрайм сериал. Баси и говното. Намира си кинти, кат е толкоз оправен и сам си вади парите, плаща си за писта и кара на писта. Ако иска с 285. В града кара като хората.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мани го тоя, нема сми да се хабиш.... той веднъж ще се прибие и ще му е за последно... кой мислил - мислил
За другите - жито, свещи и дървен костюм и т'ва е... щото така става, кат се правиш на "състезател" без да имаш покритие