Ужас!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320i и 318ti

Мнение от zaza1 » 22 Сеп 2007, 10:36

Направо се чудя как може да си карате БМВ-тата на газ! Никога не бих сложил газ на моя баварец, ако беше бензинов. Май всички проблеми от там ти идват.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от go play » 24 Сеп 2007, 10:20

Ами няма какво да се чудиш за газта.Купих си колата с газов инжекцион и с 20 лева минавам 160-180 км. Ако колицата нямаше газ едва ли щях да си сложа ама при наличието и ще е тъпо да я сваля нали :)

Потребител
Аватар

Мнение от Mirka » 24 Сеп 2007, 10:59

BFM написа:А до колко оборота достига и за колко време ги задържа?
Значи,паля и стрелката отива малко над 1000 за секунди. Незнам казаха ми,че трябва да я закарам на центровка.Карам на бензин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 24 Сеп 2007, 11:25

Mirka написа:
Значи,паля и стрелката отива малко над 1000 за секунди. Незнам казаха ми,че трябва да я закарам на центровка.Карам на бензин.

Това не е форисиране, така че ако само това те притеснява си карай колата и това е.

zaza1 написа:Направо се чудя как може да си карате БМВ-тата на газ! Никога не бих сложил газ на моя баварец, ако беше бензинов. Май всички проблеми от там ти идват.

Чети от подписа линка и пак може да коментираме... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 24 Сеп 2007, 11:31

Mirka написа:

ебати форсирането. Абсолютно нормално е.

Потребител
Аватар

Мнение от Mirka » 24 Сеп 2007, 11:48

stambo_81dg написа:аз знам същия случаи в нашия град
е34 с м50 на газ човека я дава на жена си :mhihi: :mhihi: да ходи някаде и как е станало не се знае но колата се е изфорсирала колкото може без ограничител и тя естествено не се е сетила да врътне ключа и така стояла колата 1 мин. и вътре всичко станало на дроп сърма :mhihi:

Много смешно колега :mhihi: естествено,че не се е сетила нали е ЖЕНА при Вас мъжете такова нещо не може да се случи.И случката ама изобщо не е същата :clap:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 24 Сеп 2007, 17:13

Mirka написа:Значи,паля и стрелката отива малко над 1000 за секунди. Незнам казаха ми,че трябва да я закарам на центровка.Карам на бензин.

както го описваш не мисля че е проблем но все пак за да си спокойна върви някъде да го видят на място защото така във форума не всичко е ясно и все едно да лекуваш болен по телефона...
Само те съветвам като ти кажат диагнозата (цената) да пишеш преди да се хвърлиш в ремонти

Успех :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Mirka » 24 Сеп 2007, 18:10

tsb_bg написа:
Mirka написа:Значи,паля и стрелката отива малко над 1000 за секунди. Незнам казаха ми,че трябва да я закарам на центровка.Карам на бензин.

както го описваш не мисля че е проблем но все пак за да си спокойна върви някъде да го видят на място защото така във форума не всичко е ясно и все едно да лекуваш болен по телефона...
Само те съветвам като ти кажат диагнозата (цената) да пишеш преди да се хвърлиш в ремонти

Успех :yes:

Ок.ще пиша колко пари ми искат щото викаш като ме видят такава малко не в час :dunno:
П.П Благодаря ти ;)

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 24 Сеп 2007, 18:33

Абе на колата ти преглед не й трябва, моята по същия начин прави, нормално е ;)
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 24 Сеп 2007, 19:48

Нищо и няма, не оставяй да те монтират да си плащаш за глупости.
Центровка.
И какво ще се случи след центровката?
Кат завъртиш ключа, оборотомера мигновено ще се вдигне и ще закове на 800 оборота, без никакво нагаждане?
Ебати и центровката.
Питай ги тея центровчици моат ли да ми направят и стрелката на температурата кат завъртя ключа да заковава средата и да стои там?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 25 Сеп 2007, 8:46

хихих и аз ги недолюбвам тия "центровчици" :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Mirka » 25 Сеп 2007, 10:45

Оффф добре разбрах Ви :ok: Ама не ми се хилете много :mhihi: и без това сигурно ще имам още такива /глупави / за Вас въпроси но то е ясно защо. ЖЕНА :bang:

Потребител
Аватар

хехехе

Мнение от vybz » 25 Сеп 2007, 11:18

zaza1 написа:Направо се чудя как може да си карате БМВ-тата на газ! Никога не бих сложил газ на моя баварец, ако беше бензинов. Май всички проблеми от там ти идват.

проблемите колега не са му от газта,6тото и аз съм на газ(инжекцион) и тряба да ти кажа 4е прекъсва4а си изключва на 6500 оборота и няма как да стане.А 6то се отнася за самата газ ми кажи кое по точно не и харесва6,ако ти е направена като хората със сигорност 6те си по доволен от дизела,разликата в разхода мисля че се компенсира от консумативите,кво 6те каже6? а тва че газта съсипва мотора е пълна глупост(1.Горивото L.P.G. постъпва в двигателя в газообразно състояние, поради което не отмива масления филм от стените на цилиндрите и не разрежда маслото в картера. Това намалява износването на цилиндрите и увеличава експлоатационния ресурс на двигателя.2 L.P.G. лесно се смесва с въздуха и равномерно пълни цилиндрите на двигателя с еднородна гориво-въздушна смес, поради което двигателят работи устойчиво и тихо. Гориво-въздушната смес изгаря почти напълно, поради което не се образува нагар по буталата, клапаните и запалителните свещи. Срокът за смяна на свещите се увеличава значително.3.Високото октаново число на L.P.G. (103 - 105) практически изключва появата на изключително вредните за двигателя детонации.4.Използването на L.P.G. води до значително намаляване на вредните вещества, съдържащи се в изгорелите газове и способства за опазване на околната среда. L.P.G. не съдържа ОЛОВО и СЯРА, които повреждат катализатора на автомобила и ламбда сондата.5.L.P.G. изгаря малко по-бавно в сравнение с бензина, поради което се намалява натоварването на буталната група и коляновия вал, но се намаляват (2 - 5%) и динамичните свойства на двигателя. Препоръчва се предварението на момента на запалване да се увеличи с 3 - 5° , с което частично се компенсира намалената динамика на автомобила.)та колеги имал съм 3 коли на газ и съм минал с тях към 200хил.км.да чукна на дърво не съм имал проблем с мотора предизвикан от газта или в следствие от експлатациата му на газ,така че ми говорете колто си искате,и пълнете гу6ите на лукойл вместо с тия парички да вилнеете по кръчмите :mhihi: и според вас шницер тапаци ли са та направиха v10 на газ ?
Трудно ми е да споря с гола блондинка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 25 Сеп 2007, 12:57

Абе май проблемът идва от нескопосани монтиране, а не от самата газ (износването е 0.06 микрона на 100 000км, което е нищо).

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 25 Сеп 2007, 14:06

Mirka написа:... и без това сигурно ще имам още такива /глупави / за Вас въпроси ...

Няма глупави въпроси - има глупаци които или не питат като не занаят, или не слушат като им се говори :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E36