BMW e92, 325d Coupe
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
325i E92
Първо честито батка и с здраве да си я караш!
Аз съм с BMW 325i Coupe 218 к.с. и с цвят като твоя Монако Блу който според мен е най-гъзарския цвят за едно БМВ
Пести го докато не разработиш двигателя (около 10000 км) и зимата му "тури" едни яки зимни гуми и всичко ще е ОК. Колата (Е92) са яко балансирани така че няма проблеми ама все пак внимавай в лошо време щото не е Х-драйв все пак...
Айде поздрави!
Аз съм с BMW 325i Coupe 218 к.с. и с цвят като твоя Монако Блу който според мен е най-гъзарския цвят за едно БМВ
Пести го докато не разработиш двигателя (около 10000 км) и зимата му "тури" едни яки зимни гуми и всичко ще е ОК. Колата (Е92) са яко балансирани така че няма проблеми ама все пак внимавай в лошо време щото не е Х-драйв все пак...

Айде поздрави!
Последна промяна 325i_e92 на 23 Сеп 2007, 2:08, променена общо 1 път
\/\
Незнам дали тука му е мястото, но искам да попитам, дали някой може да плесне снимчици от кокпита и задницата на Е92 през нощта, щото в нета няма никъде или аз бъркам в търсенето нещо.
Мерси предварително, а иначе на колегата честито със здраве да си я караш! Всичко най-хубаво с тая красавица ти пожелавам!
Мерси предварително, а иначе на колегата честито със здраве да си я караш! Всичко най-хубаво с тая красавица ти пожелавам!

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
2advanced написа:Незнам дали тука му е мястото, но искам да попитам, дали някой може да плесне снимчици от кокпита и задницата на Е92 през нощта, щото в нета няма никъде или аз бъркам в търсенето нещо.
Е93 устройва ли те?
MaXimal приятелю златен си!
Имаш една бира от мене

Имаш една бира от мене

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series